• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخشان: راه‌آهن را كنترل كرديم و پيروز شديم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: با کنترل راه‌آهن توانستيم 3 امتياز مسابقه را بگيريم.

00000481.jpg

حميد درخشان پس از برتري يک بر صفر مقابل راه‌آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ‌بازي سختي داشتيم. راه‌‌آهن هم تيم خوبي بود اما بازيکنانم با تلاش زياد به پيروزي رسيدند. نقاط ضعف و قوت حريف را به خوبي شناسايي کرده بوديم و در نيمه دوم تغيير تاکتيک و ترجيح دادم خط دفاع را محکم‌تر کنم. از بازي بازيکنانم رضايت دارم.
وي ادامه داد: فشار تيم راه‌آهن در نيمه دوم کاملا طبيعي بود زيرا آنها نمي‌خواستند در خانه امتياز از دست بدهند. بازيکنان را‌ه‌آهن فقط تا پشت محوطه جريمه ما پيش مي‌آمدند ولي کاري از دستشان ساخته نبود چرا که آنها را کنترل کرديم.
سرمربي شهرداري تبريز در مورد اعتراض بازيکنان به داور، گفت: هيچ وقت در مورد داوري اظهارنظر نمي‌کنم اما بعضي از بازيکنان ما به دليل قضاوت داور عصبي شده بودند و از ما مي‌خواستند که سرپرست تيم به داوري و داور چهارم اعتراض کند. من به اين مسائل اعتقاد ندارم و فقط کار خودم را انجام دادم هرچند در برخي از صحنه‌ها داور به راحتي از خطاي بازيکنان حريف گذشت.

بالا