• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخشان: عسگري به جاي شكايت، وضعيت داوري را درست كند

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: بهتر است حسين عسگري به جاي شکايت کردن از من به وضعيت داوران برسد.
00001444.jpg

حميد درخشان پس از تساوي يک بر يک تيم‌هاي پاس همدان و شهرداري تبريز در نشست مطبوعاتي اظهار داشت: داور امروز قضاوت خوبي را انجام داد و از اينکه حق هيچ کسي ضايع نشد، به همين دليل از تورج حق وردي تشکر مي‌کنم.

وي با بيان اينکه از همه بازيکنانم در اين ديدار بازي خوبي را به نمايش گذاشتند، افزود: پاس و شهرداري در مسابقه امروز فرصت‌هاي ايده‌الي براي گلزني داشتند و ديداري تماشايي را به نمايش گذاشتند. ضمن اينکه از اين بابت که پاس همدان را مقابل تمام تماشاگرانش متوقف کرديم، خوشحالم.

درخشان در مورد مصاحبه‌هاي روزهاي اخير علي انصاريان و سعيد دقيقي که اذعان کرده بودند گل‌هاي پاس خارج از زمين مسابقه و بيشتر از روي نقطه پنالتي به ثمر مي‌رسد، گفت: اين مصاحبه‌ها درست نبود و من اين کار بازيکنانم را تائيد نمي‌کنم. بايت اين مصاحبه‌ها عذرخواهي مي‌کنم و امروز ديدم پاسي‌ها تمام تلاش خود را کردند.
وي در مورد شانس بقاي تيمش در مسابقه ليگ برتر تاکيد کرد: با توجه به نتايجي که امروز رقم خورد و بازي‌هايي که شهرداري و ساير حريفان قعرنشين دارند، به نظرم ما بازي‌هاي راحت‌تري داريم و به احتمال 90 درصد در ليگ برتر مي‌مانم.

سرمربي شهرداري تبريز در مورد شکايت حسين عسگري از وي گفت: هفته گذشته داور خط بد پرچم زد و من فقط گفتم به اين کمک داور مشکوک هستم. معتقدم آقاي عسگري بايد به جاي شکايت به وضعيت داوران رسيدگي کند.

بالا