• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست آموزش چگونه بگراند واسه پوشه بذارم؟

gorg nama

متخصص بخش
من میخوام واسه پوشم بگراند بذارم یعنی بجای صفحه ی سفید عکس باشه اگه کسی بلده بگه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
قرار دادن تصویر پشت درایو ها و پوشه ها

desktop%5Bwww.nightdownload.c.jpg

این بار در نایت دانلود ترفندی جالب را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم. با این آموزش و فایلی که برای دانلود قرار داده ایم شما قادر خواهید بود برای پس زمینه ی درایو ها و حتی فایل هایتان تصویر قرار دهید. کافیست فایل را دانلود کنید و سپس با همان نام پیش فرض desktop.ini ذخیره کنید. و سپس به جای آدرس تصویری که در فایل گذاشته شده است آدرس عکسی که مایل هستید بگذارید. و حالا یه ترفند جالب تر برای قرار دادن تصویر برای فایل ها- کسانی که از ترفند عکس برای پس زمینه ی درایو ها مطلع هستند اکثرا برای فایل ها دچار مشکل می شوند و اطلاع ندارند.این روش به این شرح هست : روی آیکون پوشه مورد نظر کلیک راست کنید و properties–>customize–>change icon بعد تصویر پوشه را تغییر دهید و بعد ok کنید حالا از فایل کپی بگیرید توی پوشه کپی کنید . و تمام حالا می تونید توی پوشه ها هم عکس بذارید.

تذکر مهم : حتما فایل را با مرورگر اینترنت اکسپلورر دانلود کنید.احتمال ۹۹% با مرورگر های دیگر دانلود نخواهد شد.

icone-night-downloadddd1.gif
دانلود فایل

فایل پیوست شد.

پیوست ها

• 145.jpg
    145.jpg
    40.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • desktop.zip
    226 بایت · بازدیدها: 5

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
قرار دادن عکس در پس زمینه پوشه ها

شاید تا به حال به این فکر افتاده باشید که در پس زمینه پوشه هایتان یک عکس دلخواه قرار بدهید. شما با استفاده از این ترفند در پشت زمینه هر پوشه ای که بخواهید می توانید یک عکس دلخواه قرار بدهید. مراحل زیر را انجام بدهید:
* ابتدا باید یک نسخه از نرم افزار معروف WinRAR را بر روی سیستم خود داشته باشید.
* در محیط این نرم افزار به هر پوشه ای که مایل هستید که عکس در پس زمینه آن قرار دهید، بروید.
* درون پوشه مورد علاقه یک فایل با نام Desktop.ini مشاهده خواهید کرد که باید آن فایل را باز کنید.
* بعد از باز کردن آن کد زیر را به آن اضافه کنید.
* برای راحتی در درج کد، می توانید از دستور Copy & Paste استفاده کنید.
* به جای عبارت F:\Picture.jpg آدرس عکس مورد نظرتان را وارد کنید.

کد:
  [ExtShellFolderViews]
{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}={BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}
[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
Attributes=1
IconArea_Image=F:\Picture.jpg
[ShellClassInfo.]
ConfirmFileOp=0

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
پاسخ : قرار دادن تصویر پشت درایو ها و پوشه ها

حالا از فایل کپی بگیرید توی پوشه کپی کنید . و تمام حالا می تونید توی پوشه ها هم عکس بذارید.

سلام آقا ادمین منظورتون کدوم فایل هستش؟

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام
کد پایینی رو وقتی پست میکنیم قبیل رو باید حذف کنیم؟البته من بدون حذف کردن کمی با فاصله پست کردم بعدش save رو از file زدم اما هیچی نشد چرا؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ببینید پست اول و سوم من دو آموزش کاملاً متفاوت از هم هستند و بهم مربوط نمیشند، شما از کدوم روش استفاده میکنید؟
روش اول از طریق تنظیمات جزئی و با استفاده از فایلی که ضمیمه شده این کار رو میکنه، و ساده تر هست پیشنهاد میکنم از روش اول استفاده کنید.

بالا