• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست ساخت پروژه طراحی سایت

tazeha

کاربر ويژه
من از adminعزیز درخواست طراحی یک پروژه طراحی وب سایت رو تو تایپیک انجام بدن چون بعضیا مثل من که همه برنامه های برنامه نویسی html,javascrip,cوc++.cشارپ.,و بقیه برنامه های برنامه نویسی رو فول فول هستم ولی تا حالا یه وب سایت نساختم

نمی دونم شاید جرات یا اعتماد بنفس یا یه چیزایی از این جور قضایا ندارم

اقلا یه راهنماایی بکنید که در قدم اول چکار باید بکنم

باور کنید در همه نرم افزار های کاربردی فول هستم فتوشاپ فلاش دریم ویور ولی تا حالا چیزی نساختم لطفا راهنمای کنید مرسی:گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
خب وقتی فول باشید یه طرف قضیست
مهم به کار گیری اون دانش هستش
بستگی داره چه نوع پروژه ای بخواهید درست کنید.
برای مثال برای طراحی قالب وردپرس به CSS و HTML و PHP نیاز دارید که برای سایت های عادی بسیار مناسب هستش.
اگر میخواهید سیستم اختصاصی بنویسید بحث فرق داره و اونش بستگی به خودتون داره که چه زبانی استفاده کنید.
شما چه نوع پروژه ای میخواهید درست کنید؟

tazeha

کاربر ويژه
مثلا پروژه یک سایت که موضوعش آموزش هست و چند قلم فروشگاهی

ولی طراحی قالب ورد پرس رو سر در نمیارم یه منبع خوب برای آموزش اکه داری ممنون میشم اما در بقیه برنام ه ا که html css php

تجربه دارم ولی مشکل من شروع هستش از کجا شروع کنم منظورم اینکه با دریم ویور یا فرونت پیج و یا برنامه نویسی htmlدر word pad

ویا تفکیک در ورد پرس شاید منظورم رو گرفته باشی

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
بهترین کار نصب سیستم وردپرس در لوکال هاست هستش و دریافت یک قالب استاندارد و ایجاد تغییرات در قالب. اون موقع کم کم کار دستت میاد.
و یا این که سایت راه اندازی کنی و ابتدا قالب های رایگان و سپس کم کم کد نویسی کنی

tazeha

کاربر ويژه
لوکال هاست چیه اگه توضیحش هم تو انجمن هست اما شما توضیح بدین الان من از سایت ورد پرس برنامشو لود کردم و از تاپیک وردپرس این انجمن دارم استفاده میکنم ولی چون شما هستین و جزییات منو میدونین اگه میشه شما بگین بعد از نصب ورد پرس و برنامه اجرا کنندش

بعد شروع به کد نویسی کنم یا یه جا های دیگه برم ببخشید اگه زیاد دارم سوال می کنم چون با این همه معلوماتی که از برنامه نویسی دارم ولی از اونا استفاده نمی کنم خوب به چه دردی میخوره یعنی همه کاره هیچ کاره با عرض پوزش از شما با سوالات زیاد ممنون :گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
لوکال هاست یا همون سرور خانگی هستش که جایگزین رایگانی برای هاست های پولی هستش .
بهترین نرم افزار های لوکال هاست XAMPP و WAMP هستش.
فعلا این نرم افزار ها رو باید تهیهی کنید و سپس بسته وردپرس رو دانلود میکنید.
اگر دانلود کردید بگید تا راهنمایی کنم

tazeha

کاربر ويژه
لوکال هاست یا همون سرور خانگی هستش که جایگزین رایگانی برای هاست های پولی هستش .
بهترین نرم افزار های لوکال هاست XAMPP و WAMP هستش.
فعلا این نرم افزار ها رو باید تهیهی کنید و سپس بسته وردپرس رو دانلود میکنید.
اگر دانلود کردید بگید تا راهنمایی کنم

ورد پرس رو نصب کردم که زیپ فایلش این هست اگه درسته بگو

• rar.gif
    wordpress.rar (5.17 مگابایت

مشاهده پیوست wordpress.rar

خوب بعد از اینکه این فایل رو لود کردم فایل نصب ورد پرس نداشت پس چجوری اونرو نصب کنم

مشکل اولم اینه

بعد xampرو نصب کردم ود ر تشکیل data base مشکل پیدا کردم و این خطا رو به من میده

11.jpg

آخرین ویرایش:

tazeha

کاربر ويژه
11.jpg22.jpg33.jpg

ولی در آموزشی که در این انجمن هست یه چیز دیگه ای نوشته شده
مشکل من کجاست

tazeha

کاربر ويژه
66.jpg

من که از فایل آموزشی شما قاطی کردم ولی درست شد بعد از صفحه درست کردن سایت در 5 دقیقه وتایید سایت این صفحه برام اومد ولی هیچ تنظیماتی در پوشه های فایل زیپ شده ورد پرس انجام ندادم اشکالی که نداره

این صفحه اومد

77.jpg

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مشکلی نیست دوست عزیز، روند نصب شما صحیح بوده که به این مرحله رسیده در غیر این صورت بهتون ارور میداد.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
نصب تمام شده هستش
حالا باید کار قالب رو شروع کنید
در سطح اینترنت قالب های رایگان زیادی وجود دارن که میتونید آزمایش ها تغییرات رو روی اون ها انجام دهید.
اما بهتر هستش از قالب پیشفرض که روی وردپرس نصب است شروع کنید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز نصب قالب و افزونه های مختلف رو یاد بگیرید.
سعی کنید نصب اسکریپ های دیگه رو هم تست کنید و یاد بگیرید. مثل اسکریپت آپلود سنتر، مدیریت محتوا، انجمن ساز و... .
بعد از این مرحله (حدود یک یا دو ماه بعد) نیاز هست که در یک هاست واقعی (پولی و یا رایگان) تمام این موارد رو پیاده سازی کنید.

tazeha

کاربر ويژه
دوست عزیز اقا علی بعد از نصب ورد پرس اولین کاری که بکنم چی هست و اگه می شه ییه منبع آمووزش مقدماتی رو برام بنوسید ممنون می شم:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اولین کار این هست که یک قالب مطابق میل خودتون نصب کنید.
برای این کار کافی هست در گوگل جمله ی " پوسته وردپرس" رو سرچ کنید و بین صدها قالبی که براتون میاد یکی رو دانلود کنید.
آموزش نصب:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=23406

مراحل رو پیش برید و هرکجا که مشکل داشتید بپرسید.

tazeha

کاربر ويژه
این افزونک رو می خوام
22.jpg

اونرو نصب کردم و تو افزونه ها اومد وانرو هم فعال کردم ولی چجوری از اون استفاده کنم

33.jpg

لطفا راهنمایی کنید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سوال اولتون نیاز به آشنایی به طراحی قالب و کمی برنامه نویسی داره.
در این مسیر باید باشه > نمایش>ویرایشگر>قالب سربرگ/header.php

سوال دومتون:
برید به این مسیر> نمایش > ویرایشگر و در قسمتی از قالب که میخواید کد زیر رو قرار بدید:
کد:
<a href="/wp-login.php" class="simplemodal-login">ورود</a>

<a href="/wp-login.php?action=register" class="simplemodal-register">ثبت نام</a>

فکر میکنم بهتر هست آموزش هایی در زمینه طراحی و ساخت قالب وردپرس مطالعه کنید
+

آخرین ویرایش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ساده ترین راه برای سوال اولتون :
هدر کلا فکر کنم به صورت عکس است
اگر این طوره با فتوشاپ عکس رو باز کنید و لوگوی سایت رو روش بذارید و درست با همون نام و همون پسوند جایگزین هدر اصلی سایت کنید.
سوال دوم هم :
وردپرس چندین میلیون افزونه داره و نمیشه برای هر کدام از اون ها یک آموزش نوشته بشه و تنها راه این که خودتون دنبالش برید و ببینید افزونه چطوری کار میکنه
برای این کار هم به قسمت تنظیمات برید و اگر اسم افزونه موجود بود یعنی تنظیمات داره و اگر نبود نیازی به تنظیمات خاصی نیست.

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

درمورد لوگوتون .

این عکس هدر توی پوشه Img هست ، اون پوشه رو باز کنید سپس فایل header.png رو باز کنید

سپس با نرم افزار Paint یا Photoshop لوگوتون رو اونجا قرار بدید.

بالا