• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست کمک برای نرم افزار Microsoft Visual Studio 2010

p4ym4n

کاربر ويژه
سلام دوستان من دیشب به سفارش استادمون نرم افزار Microsoft Visual Studio 2010 نصب کردم .

ما توی یونی از همین نرم افزار استفاده میکنیم کامل و درست هم جواب میده .

اما الآن توی کامپیوتر خودم که نصب کردم وقتی new projrct میکنم قاعدتا باید یه صفحه بیاد برای تایپ و وارد کردن برنامه اما این اتفاق نمیوفته!

اولین بار هم که توی یونی میخواستم باش کار کنم همین اتفاق افتاد اما استادمون 2.3 تا کارانجام داد که درست شد ، الان نمیدونم اون موقه چیکار کرد و تا پنج شنبه هم دست رسی ندارم بهش.

از دوستانی که با این نرم افزار کار کردن خواهش میکنم کمک کنید خیلی کار هست رو دستم باد کرده
53.gif
4.gif

Mahdi Askari

مدير فنی
پس از اولین راه اندازی ویژوال صفحه ای مانند زیر میاره که باید زبان برنامه نویسیتون رو از این صفحه انتخاب کنید و استارت رو بزنید

Untitled.png

بعد ممکنه چند دقیقه طول بکشه تا براتون باز کنه
وقتی باز شد در همون صفحه اول یک گزینه رو براتون میاره

Untitled1.png

new project رو بزنید و پس از اون هم متناسب با برنامه نویسیتون یک گزینه رو انتخاب کنید ( برای اکثر افراد مبتدی win32 console application پیشنهاد میشه حالا متناسب با تخصصتون یکی رو بزنید)

در صفحه جدید ظاهر شده finish بزنید
وحالا نرم افزار برای کار آماده است

اگر تازه شروع کردید و فقط چون اسم این نرم افزار گول زنک هست که خیلی باکلاسه:giggle: سمتش نرید چون برنامه نویسی باهاش دردسر داره و بهتره از توربو سی استفاده بشه
اما اگر مبحث درسیتون با این نرم افزار هست نرم افزار فوق العاده کاملی هست فقط یکم دردسرش زیاده

موفق باشید:گل:

بالا