• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درودگر: مردم کمک کنند مسي را مي‌آورم

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
[h=2] مديرعامل باشگاه ملوان انزلي گفت: اگر مردم انزلي کمک کنند مسي را هم به ملوان مي‌آورم.

[TD="align: left"]
00942102.jpg
[/TD]

صادق درودگر در نشست خبري باشگاه ملوان اظهار داشت: اسکوکيچ در کارش در ملوان جدي است و وقتي استقبال شما خبرنگاران را مي‌بيند جدي‌تر مي‌شود. دوست دارم در اولين تمرين ملوان ورزشگاه پراز تماشاگر باشد ما با مطالعه دراگان را انتخاب کرديم و اين انتخاب معنايش اين نيست که در فوتبال انزلي دانش فوتبال وجود ندارد من با نصرت ايراندوست براي سرمربيگري ملوان صحبت کردم اما در نهايت با نظر جمعي از پيشکسوتان ملوان از جمله ايراندوست، پيشگاه هاديان، غفور جهاني، عزيز اسپندار، اسکوکيچ را انتخاب کرديم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: ايراندوست به من گفت عشق و علاقه‌اش آن است که در خدمت جوانان باشد و اگر نکته‌اي را لازم بداند به سرمربي جديد ملوان خواهد گفت همانطور که در گذشته اين کار را انجام مي‌داده است.

درودگر تصريح کرد: پرورش نيرو فقط پرورش بازيکن نيست بايد مربي هم پرورش داد و دانش مربيان را هم ارتقا دهيم. دراگان يک مربي حرفه‌اي است و وجود او در اين باشگاه نفي‌کننده اين نيست که در انزلي دانش مربيگري وجود ندارد. زيرا تيم‌هاي پايه ملوان در سطح کشور همگي بين دوم تا چهارم هستند. و اين نتايج در تاريخ ملوان بي‌سابقه بوده است که حاصل زحمات ايراندوست بوده است.

مديرعامل باشگاه ملوان با اشاره به مطالعه اسکوکيچ در مورد ملوان اظهار داشت: وقتي براي اولين بار با اسکوکيچ شام مي‌خورديم ممدلي زيتون (ليدر ملوان) آمد و اسکوکيچ به او گفت تو هميشه يک کلاه داشتي آن کلاه کجاست. او به دقت مسائل مربوط به ملوان را مطالعه کرده است و به من هم گفت بايد پژمان نوري و جلال رافخايي را در تيم نگه داري.

درودگر با اشاره به شرايط باشگاه ملوان اظهار داشت: روزي يک داور توپي را که از پشت وارد دروازه شده بود را گل اعلام کرد بازيکنان تيم به او اعتراض کردند و گفتند تو مگر وجدان نداري. گفت من وجدان دارم اما چشمم خوب نمي‌بيند. اکنون حکايت ماست پول ندارم و بايد به باشگاه ملوان کمک شود اگر مردم شهر کمک کنند من حتي مسي را به هم ملوان مي‌آورم. بازيکنان انزلي بايد قدر اين شهر و تيمشان را بدانند که مي‌دانند.

وي ادامه داد: جلال رافخايي بيشتر از 13 پيشنهاد داخلي وخارجي دارد . پژمان نوري پيشنهاد بيش از يک و نيم ميليارد توماني دارد و جالب است آنها هيچ تعهد حرفه‌اي هم به باشگاه ندارند زيرا قراردادشان با ملوان تمام شده اما وجدان دارند و به تيم شهرشان عشق مي‌ورزند. من تاجايي که بتوانم تلاش خواهم کرد اين دو بازيکن را نگه دارم.

درودگر در مورد اينکه چرا دستياران بهتري براي اسکوکيچ انتخاب نشده است، گفت: من به 4-5 نفر پيشنهاد و بفرما زدم اما قبول نکردند نمي‌توام به زور اسلحه آنها را به ملوان ببرم. با حضور پيشکسوتان ملوان از بين ليستي که تهيه شده بود، بهترين‌ها را انتخاب کرديم . نمي‌توانم اسرار شخصي يک مربي را اينجا بگويم و بگويم چه مسائلي بين او و يک بازيکن وجود داشته است. همه ما بايد خودمان را فداي تيم شهرمان کنيم.

مديرعامل ملوان در مورد اينکه در کار سرمربي کروات دخالت خواهد کرد يا نه،‌گفت: فوتبال مثل يک سيستم و يک ماشين است اگر اجزاي اين ماشين به درستي کار نکنند آن ماشين حرکت نخواهد کرد حتي اگر بنز باشد. فرمان ماشين نمي‌تواند کار موتور را انجام دهد و يا برعکس. بنابراين به هيچ عنوان در کار فني دخالت نمي‌کنم اما استراتژي تيم را من تعيين مي‌کنم. اينکه بخواهيم چه مدلي در فوتبال داشته باشيم مثل آژاکس، دورتموند و يا آرسنال باشيم که بازيکنان جوان را پرورش مي‌دهند و يا اينکه مثل رئال و بارسلونا ستاره‌ها را جمع کنيم. اين را من مي‌گويم. ولي اينکه تيم با چه ترکيبي بازي کند، چگونه تمرين داشته باشد را سرمربي تعيين خواهد کرد.

وي ادامه داد: امروز با 5 بازيکن قرارداد بسته‌ام اما قراردادشان را ثبت نکرده‌ام زيرا بايد آنها را سرمربي تيم تائيد کند. اگر سرمربي آنها را تائيد نکند قرارداد را تقديم بازيکن خواهم کرد. من به اين خاطر با اين بازيکنان قرارداد بستم زيرا باشگاه‌هاي ديگر خواهان آنها بودند. برخي دوستان بعد از شکست داور، دخالت مديران يا آب و هوا را مقصر مي‌دانند اما مربيان حرفه‌اي کمتر چنين ديدگاهي دارند آنها با برطرف کردن ضعف‌هايشان و افزايش دانش و قدرت دانش خود به دنبال موفقيت هستند.من تا زماني که دراگان در ملوان باشد در کنارش خواهم بود.

وي افزود: مردم انزلي بايد به دراگان و بازيکنان انرژي بدهند من نيازي به اين انرژي ندارم زيرا فوتبال ايران را مي‌شناسم همه بايد به هم کمک کنند تا ملوان پيروز شود. دراگان به خاطر پول به ملوان نيامده است زيرا بعد از امضاي قرارداد اينترنتي با ما کويتي‌ها به او پيشنهاد بهتري دادند اما او به تعهدش به ما پايبند بود حتي 8 پيشنهاد از باشگاه‌هاي عربستان و کشورهاي ديگرداشت با ارقامي در حدود 300 هزار يورو. اما اين مربي گفت که به خاطر هواداران به ملوان مي‌آيد زيرا فوتبال با هواداران معني پيدا مي‌کند.

درودگر با پيشنهاد قرارداد يک ميليون يورويي به علي کريمي از سوي يک باشگاه قطري گفت: علي کريمي به خطه گيلان و تيم ملوان علاقمند است و گفت در صورتي که به تيم قطري بروم بخشي از مبلغ قرارداد را به باشگاه ملوان کمک خواهم کرد.

مديرعامل باشگاه ملوان با اشاره به نامه سرگشاده که براي رئيس‌جمهور براي کمک به ملوان نوشته است، گفت: اميدوارم رئيس‌جمهور همانطور که در روزهاي اول کاريش در سفرهاي استاني انگيزه داشت و گروهي را براي پاسخگويي به نامه‌هاي مرم بسيج کرده بود در روزهاي آخر کارش هم همانگونه باشد. من نامه را از طرف 150 هزار مردم انزلي و 50-60 نفر از هواداران اين تيم در شهرهاي مختلف براي رئيس‌جمهور نوشتم.

وي ادامه داد: اکنون حتي تيم‌هايي که به ظاهر خصوصي هستند از دولت پول مي‌گيرند عدالت محوري در فوتبال رعايت نمي‌شود. من اصراري به ماندن در ملوان ندارم رئيس‌جمهور بيايد و باشگاه ملوان را سه سال ديگر به منطقه آزاد انزلي بدهد و خودش هم براي اين باشگاه مديرعامل انتخاب کند زيرا اينگونه به ملوان کمک مي‌شود. انزلي شهري است که پتانسيل بالايي دارد حتي پتانسيلش از استان خوزستان در فوتبال بالاتر است زيرا در شهر 150 هزار نفري در همه رده‌ها 32 بازيکن داريم. رئيس‌جمهور يک اسپانسر قوي به باشگاه ملوان براي سه سال آينده معرفي کند قول مي‌دهم اين باشگاه خودکفا شود.

وي در مورد اينکه چه شد که در ابتداي فصل گذشته دنبال آسيايي شدن ملوان بود اما بعد سطح توقعش کم شد، گفت: سطح توقعم کم نشد بلکه شرايط تغيير کرد نمي‌خواهم اتفاقات فصل گذشته را کالبدشکافي کنيم فقط اين نکته را مي‌گويم که اکنون بودجه باشگاه 5 ميليارد تومان است آن هم در حالي که رقباي ما مثل سپاهان و پرسپوليس به بازيکنا پيشنهاد دو ميليارد و نيمي مي‌دهند يا استقلال براي نکونام 4 ميليارد تومان هزينه کرد. من به بازيکن بايد بدهم يک سوم پولي که باشگاه‌هاي ديگر مي‌گيرند بگير اما با قلبت بازي کن. اگر ما به پژمان نوري يک ميليارد هم بدهيم باز هم او فداکاري کرده است. زيرا از 500 ميليون تومان رقم قراردادش زده است.

درودگر افزود: فصل گذشته در حالي که سعيد شيريني در خانه او بود او به ملوان آمد آن هم در حالي که باشگاه پرسپوليس 700 ميليون تومان به او نقد مي‌داد و 700 ميليون هم در طول فصل. جلال رافخايي هم پيشنهاد يک ميليارد و 200 ميليون توماني دارد. بايد 4-5 بازيکن سرباز بگيريم و در پست‌هايي که دراگان بازيکن مي‌خواهد آنها را جذب کند.

وي افزود: من با مديران نفت تهران، فولاد و .. صحبت کردم آنها مي‌گفتند بودجه ما از فصل گذشته مشخص شده است. در حالي که در ملوان چنين شرايطي نيست ما حتي زماني که به ملوان آمديم بازيکنان پيراهن براي تمرين نداشتند و من 100 ميليون از سازمان ليگ و 200 ميليون هم از حسين هدايتي گرفته بودم. بنابراين در ملوان شرايط باشگاه‌هاي ديگر وجود ندارد البته اکنون مسئولان شهر مثل فرماندار و شوراي شهر براي حمايت کار جلو گذاشتند. بايد حق مردم انزلي داده شود. بيشتر از آن را نمي‌خواهند. يک درصد درآمد شرکت‌هاي توليدي بايد صرف ورزش شود.

وي ادامه داد: مگر در خوزستان فولاد 20 ميليارد تومان يا در تبريز تراکتورسازي 20 ميليارد هزينه مي‌کند کسي به آنها چيزي مي‌گويد از آنها تشکر هم مي شود. در سپاهان هم فولاد ماهان هزينه مي‌کند. در انزلي هم بايد شرکت نفت خزر و ... به تيم کمک کنند. من مي خواهم از محل فروش بازيکن و جذب اسپانسر تيم را اداره کنم. ملوان در دو فصل گذشته 10 ميليون تومان از جذب اسپانسر درآمد داشت اما از زماني که من آمدم 800 ميليون درآمدزايي از اسپانسر داشتيم. يک قرارداد يک ميليارد و 200 ميليون توماني هم امضا شده که هنوز اجرايي نشده و پيگير آن هستم که اگر اين اتفاق بيفتد 2 ميليارد تومان از اسپانسر درآمد داشتم.

درودگر در مورد اينکه علي فتح‌الله‌زاده گفت براي استقلال در يک فصل 10 ميليارد تومان درآمدزايي مي‌کند، گفت: فکر مي‌کنم فتح‌الله‌زاده رقم زيادي گفته است زيرا البته پرسپوليس و استقلال از بانک شهر پول مي‌گيرند و يک نوع رانت است و شهرداري تهران به آنها کمک مي‌کند. ملوان را بايد با سپاهان و فولاد و تيم‌هاي ديگر مقايسه کنيم.

وي در مورد اينکه باشگاه‌هاي ايران به دليل بدهي تعليق شده‌اند ، گفت: پس بايد کل فوتبال ايران را تعطيل کرد. برخي بازيکنان ما هنوز از باشگاه‌هاي ديگر طلب دارند. جواد شيرزاد از پاس تهران طلب دارد.پژمان نوري 400 ميليارد از باشگاه اماراتي طلب دارد با اين حال حق طلبکاران رامي‌دهيم و با آنها مصالحه خواهيم کرد.

بالا