• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درودگر: هدايتي تکليف خودش را مشخص کند

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
درودگر: هدايتي تکليف خودش را مشخص کند
[h=2] مديرعامل باشگاه ملوان گفت: مسئولان يک ريال به باشگاه ما کمک نکردند اما در آستانه انتخابات همه ملواني مي‌شوند.

[TD]
00019241.jpg
[/TD]

صادق درودگر در مورد ديدار با پرسپوليس در روز دوشنبه گفت: اين بازي هم مثل همه بازي‌هاست، بازيکنان ما هم براي دفاع از ملوان تلاش مي‌‌کنند تا از اعتبار اين تيم دفاع کنند، در نتيجه نگرفتن اين فصل ملوان دلايلي وجود داشت که اکنون وقت بازگو کردن آن نيست اما اشتباهات گذشته مي‌تواند چراغ راه آينده باشد و بايد از اين اشتباهات درس بگيريم.

به گزارش فارس ، وي ادامه داد: در همه ابعاد و همه نفرات باشگاه ملوان اشتباهاتي داشت، کمترين اشتباهات متوجه هواداران و بازيکنان تيم است، البته گاهي اشتباهات فردي بازيکني را داشتيم ولي در مجموع آنها براي موفقيت تيم سنگ تمام گذاشتند، تمرينات تيم ما از سوم فروردين آغاز شد بدون آنکه به بازيکنان پولي که قول داده بوديم بدهيم و فقط به آنها وعده داديم و در موعد مقرر پولي به آنها پرداخت نشد، با اين حال بازيکنان ملوان آنقدر با معرفت بودند که مثل برخي از بازيکنان تيم‌هاي ديگر تحصن و شورش نکنند و بيانيه‌ ندهند. آنها نشان دادند که براي تيم مردم شهرشان و قداست ملوان احترام قائل هستند.

درودگر تصريح کرد: بيشترين تقصير را هم من به عنوان مدير عامل و حسين هدايتي به عنوان مالک باشگاه، کادر فني و مسئولان محلي داشتيم. يکي از ايرادهاي من اين بود که به اندازه کافي برش نداشتم و گاهي براي آرامش تيم بيش از حد مماشات و سعي کردم مشکلات عيان نشود و در جوي صميمانه و دوستانه و غير رسانه اي مشکلات حل شود، گاهي در برخي از موارد مشورت‌هايي گرفتم که اين مشورت‌ها من را به راه درست هدايت نکرد و بيشتر لطمه خوردم. حضور در ملوان حتي به اعتبار و آبرويم هم لطمه زد، زيرا من مي‌خواستم ملوان آسيايي شود و پتانسيل اين کار را هم داشت و اين قول را هم به هواداران داديم ولي آنها را مايوس کرديم، متاسفانه همه عوامل که بايد تيم را کمک مي‌کردند تنهايمان گذاشتند و در نهايت خوب نتيجه نگرفتيم.

وي ادامه داد: همان زماني که با صدر جدول فقط 2 امتياز فاصله داشتيم و با تفاضل گل چهارم شديم قرار شد در صورت سوم شدن به بچه ها هر يک اتومبيل بدهيم که اگر آن روز که به خاطر تفاضل گل سوم نشديم دستي بر سر تيم کشيده مي‌شد مطمئناً در کورس مي‌مانديم، يا وقتي که در آستانه ديدار جام حذفي با پرسپوليس بوديم آقاي آيت‌الله زاده اعلام کرد آقاي هدايتي هر سه تيم خود را تعطيل خواهند کرد و شب بازي از آقاي هدايتي درخواست کرديم که به اردو بيايد و به بچه‌‌ها روحيه بدهد ولي بنده خدا آنقدر دچار ناراحتي بود که يکي بايد به ايشان روحيه مي‌داد که بعضي بچه‌ها تا 3 صبح خواب‌شان نبرد، از آنجا سير نزولي آغاز شد. بروز مسائل حاشيه‌اي باعث شد از صلابت تيم کاسته شود.

مدير عامل ملوان با اشاره به هزينه‌هاي اين باشگاه در فصل جاري عنوان کرد: در حالي که ما مثل برخي از تيم‌ها فقط يک تيم فوتبال در ليگ برتر نداريم و درتمامي رده هاي موجود نونهالان دو تيم ، نوجوانان ، جوانان ، اميد و بانوان در مسابقات ليگ کشوري حضور داريم، هزينه کل باشگاه براي لوازم، البسه، تغذيه، ميزباني، سفر و ... تا کنون فقط 5.5 ميليارد تومان شده است. ملوان هم مثل ذوب آهن، نفت،استقلال و پرسپوليس، سپاهان نيست که بودجه دولتي بگيرد و رديف بودجه داشته باشد با اين حال هزينه سفر ما به بندر عباس 20 ميليون تومان مي‌شد، تيم بانوان ما در حالي در رقابت‌ها دوم شد که تيم شهرداري بم بدون انجام 6 مسابقه قهرمان شد و 6 تيم مقابل شهرداري بازي نکرده اند و شهرداري بم 18 امتياز مجاني گرفت و با اين حال تنها با کمترين اختلاف امتياز دوم شدند. در رده‌هاي پايه با کمک مربيان که حقوق‌شان را کامل پرداخت ننکرده‌ايم هم موفق بوديم.

درودگر در مورد اينکه فصل آينده با اين شرايط در باشگاه ملوان مدير عامل مي‌ماند يا نه گفت: اگر شرايط به گونه‌اي باشد که از ابتداي فصل بودجه باشگاه را در اختيار نداشته باشم شايد تصميم ديگري بگيرم، زيرا نمي‌خواهم قول بي خودي به بازيکنان ، مردم و کادر فني بدهم. صداقت و اعتبار افراد مهم است، خوشحالم اکنون هم که بازيکنان صحبت مي‌کنم آنها به من مي‌گويند شما که تقصير کار نيستيد اما خدا را شاهد مي‌گيرم که خودم را مقصر مي‌دانم زيرا آنهايي که بايد حمايتم مي‌کردند پشتم را خالي کردند، کاش ما هم يک باشگاه دولتي بوديم. بايد بگويم اينکه هدايتي در فوتبال خرج کرده بايد از ايشان سپاسگزار بود و هر کسي هم چنين قدرت و وجودي ندارد ولي امسال براي ملوان انتظار بيشتري از ايشان داشتم قهرماني و ماندن در کورس ابزارهايي مي‌خواهد که ما آن‌ را در اختيار نداشتيم و در نيم فصل که بايد از نظر روحي و توان خود را تقويت مي‌کرديم هيچ اعتباري نداشتيم ، البته شرايط بد اقتصادي در کشور هم مطمئناً اثر گذار بوده است ليکن وقتي مي‌خواهيم يک عده آدم با آبرو در ورزش را دور هم جمع کنيم در همه مسئوليت‌ها بايد وعده‌هايمان را عمل کنيم.

وي افزود: در ابتداي فصل با چک بانکي پشت در خانه پژمان نوري نشستند اما او، مازيار زارع، جلال رافخايي و پويا نزهتي ، مهرداد اولادي، احمد آهي و برخي ديگر بازيکنان با نصف قرارداد پيشنهادي از ساير باشگاه‌هاي متمول به ملوان آمدند، بازيکنان با کيفيتي کمتر از آنها در ليگ برتر دو برابر اين افراد پول مي‌گيرند، شايد ناخواسته من در حق آنها ظلم کردم.

مدير عامل ملوان در مورد اينکه منظورش از مقصر اصلي حسين هدايتي است گفت: مجموعه عوامل به تيم کمک نکردند. داودي فرماندار انزلي و هاشمي‌نيا استاندار گيلان کمک‌هاي فکري خوبي به ما کردند، اما برخي کارها را که به ما راهنمايي کردند متاسفانه به دلايلي که محل گفتنش اينجا نيست پيگيري نکرديم، اما بقيه مسئولان استان حتي يک ريال هم به ما ندادند، به ملواني که اين همه طرفدار دارد يک ريال ندادند همه از ملوان دم مي‌زنند و در آستانه انتخابات ملواني مي‌شوند ولي دريغ از يک جعبه شيريني.

وي افزود: بايد تکليف باشگاه روشن شود. حسين هدايتي به خاطر مشکلي که با فوتبال پيدا کرد و از آن دل آزرده خاطر شد و ناسپاسي ديد هنوز ناراحت است، ليکن او بايد وضعيتش را مشخص کند که مي‌خواهد در فوتبال بماند يا نه و اگر مي‌خواهد در فوتبال به کارش ادامه دهد، چگونه مي‌خواهد در اين فوتبال بماند، آيا مي‌خواهد مثل امسال در ملوان در فوتبال باشد يا به شيوه ديگري، به نظر من بزرگ‌ترين لطف ايشان به ملوان اين است که الان شرايط را مشخص کند تا ملوان فرصت‌ها را براي فصل بعد از دست ندهد مسئله علاقه و عشق مردم انزلي به ملوان نبايد ساده انگاشته شود مردم به اين تيم عشق مي‌و‌‌رزند و بخشي از زندگي آنهاست من در اين مدت شيفته مردم و صبوري و مردانگي شان شدم و واقعا برايشان احساس عميق احترام دارم .

وي در مورد اينکه از داوري ديدار پرسپوليس نگران است يا نه گفت: نبايد در مورد داوري حرف بزنيم، هر کسي در مورد داوري حرف بزند مي‌خواهد ضعف‌هاي خودش را بپوشاند. در بازي بارسلونا با بايرن مونيخ داوران سه اشتباه مهلک کردند، بنابراين نبايد در مورد داوري صحبت کرد داوران با اين همه فشار و ناسپاسي به اعتقاد من کارشان را به خوبي انجام مي‌دهند و اشتباه انساني اجتناب ناپذير است انسان‌هاي ضعيف به جاي بررسي مشکل دروني به دنبال مقصر مي‌گردند تا گناه خود را بر گردن ديگران بيندازند من به جامعه داوري احترام مي گذارم.

ورزش3

بالا