• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دسترسی به پست الکترونیک یاهو و جی‌میل نا ممکن شده

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
در پی عدم امکان دسترسی به برخی وب‌سایت‌هایی که از ارتباط امن HTTPS استفاده می‌کنند، طی ساعات اخیر امکان اتصال به برخی سرویس‌های گوگل و یاهو در اکثر نقاط کشور مسیر نیست.
به گزارش «تابناک »، اگرچه این اختلال در پروتکل امن HTTPS عدم دسترسی به پست الکترونیک یاهو و جی‌میل را به همراه داشته ولی همچنان امکان دسترسی به برخی وب‌سایت‌ها که از این پروتکل استفاده می‌کنند میسر است.
گفتنی است HTTPS همان HTTP است که از یک SSL استفاده می‌کند .SSL پروتکل رمز گذاری است که در وب سروری که از HTTPS استفاده می‌کند به کار گرفته می‌شود. یکی از دلایل مهم استفاده از HTTPS انجام خرید آن لاین و مبادله‌ی اطلاعات خصوصی از طریق اینترنت است.
تا کنون خبر موثقی در باره دلیل یا دلایل بروز این اختلال گزارش نشده است . اما لازم است مسولان مربوطه در این زمینه به مردمی که برخی از امورات خود را از طریق ایمیل انجام می دهند ، اطلاع رسانی کرده و تاریخ دقیق یا حتی احتمالی رفع مشکل را اعلام کنند . تا برنامه ریزی مردم بیش از این دچار اختلال نگردد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
جی میل که خیلی وقته اینجوری شده و سرعت پایین اومده
ولی یاهوی من هنوز کار میکنه خدارو شکر :نیش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
من فقط شانس آوردم نتم قطع نشده :عصبانی:
نه یاهو دارم نه جی میل. هیچی هیچی ندارم. فقط خودمو انجمن و خدای خودم:64:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پروتکل HTTPS بسته شده.
با توجه به اینکه تمام بانکها از این پروتکل استفاده میکنند و این دو روز در ایام تعطیل به سر میبریم و هرچند در این خبر عنوان شده که زمان مشخصی برای رفع اختلال پیش امده تعیین نشده، میتونم شخصاً این اطمینان رو به عزیزان بدم که از نیمروز فردا به بعد و یا حداکثر از پس فردا با شروع فعالیت اداری بانک ها، مجبور به رفع اختلال این مورد هستند.
البته باز هم با قاطعیت نمیشه این موضوع رو حدس زد!

Reza

متخصص بخش اسکریپت
متاسفانه یاهو هم فعلا مسدود شده نمیره
بنده خودم با وب مسنجر کانکت میشم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تست کردم، سایت مشکلی نداره حسرت عزیز.
مخصوص وصل شدن به مسنجر های مختلف هست.
برای وصل شدن به یاهو مسنجر پس از ورود به سایت iloveim.com :
در قسمت Yahoo Login آی دی خودتون رو و در قسمت Password رمز ای دیتون رو وارد کنید و در آخر اینتر بزنید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
البته راه های آسانتر برای این کار که زیاد هست منتها دست و بالمون برای گفتن بسته است! :خنده2:

Reza.M

Banned
البته راه های آسانتر برای این کار که زیاد هست منتها دست و بالمون برای گفتن بسته است! :خنده2:

خوب اون که بله اما فکر نمیکنی اون راه ها سرعت رو کم میکنه
هر چند بابرنامه میاد پایین
مخصوصاً اگه الان بخوای یخورده راه دیگه ای بری با وضع اینترنت الان سرعتمون افت میکنه
راهی هست که جلوی افت سرعت رو بگیره ؟!

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
​ممنونم آقا ادمین آی دی و پسووردمو دادم اینتر زدم متاسفانه تا الان باز نکرده حالا شاید برای من باز نمیشه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خوب اون که بله اما فکر نمیکنی اون راه ها سرعت رو کم میکنه
هر چند بابرنامه میاد پایین
مخصوصاً اگه الان بخوای یخورده راه دیگه ای بری با وضع اینترنت الان سرعتمون افت میکنه
راهی هست که جلوی افت سرعت رو بگیره ؟!

بله رضا جان.
اما نه با برنامه...

بالا