• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دسترسی به پست الکترونیک یاهو و جی‌میل نا ممکن شده

gorg nama

متخصص بخش
بابا من الان 3 روزه به خاطر اينكه https بسته شده نميتونم برم تو سرور دانلود و فايل آپلود كنم بازديد اومده زير صفر :73:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
نمی دونم چرا میام اینترنت خندم میگیره
یاهو باز نمیشه
گوگل باز نمیشه
دیگه بماند سایت های *****
حد اقل بدون این دوتا دیگه اینترنت چه معنایی داره
سایت خودم هم باز نمیشد مجبور شدم هر چی کد و پلاگین و ... مربوط به گوگل غیرفعال کردم که باز شد
ولی بازم خدارو شکر :خنده2:

♕ShamsTalk♕

کاربر ويژه
دوستان بعد چندروز میان میگین در اثر برخورد هواپیما با خطوط کابل نت این دست رسی از بین رفته وهمکارهای ما دارین شبانه روز کار میکن تا مشکل حل بشه:غش2:

چه لذتی داره نت ما:سوت:ادم میگه فقط بشنم پشت سیستم ووصل بشم به نت:ناراحت:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
خیلی جالبه
من الان رفتم با دیال آپ وصل شدم سرعتم خیلی بهتر از ای دی اس الم بود:نیش:
می ترسم تست سرعت اینترنت بدم جواب منفی دربیاد :خنده2:

birlove

New member
خیلی جالبهمن الان رفتم با دیال آپ وصل شدم سرعتم خیلی بهتر از ای دی اس الم بود:نیش:می ترسم تست سرعت اینترنت بدم جواب منفی دربیاد :خنده2:
جون میده واسه سایتت تبلیغ بزاری هی کانکت ودیسکانکت بشی کلیک کنی دونه ای ده تومن کاسب بشیدوستان به آی پی هاتون یه نگاهی کنید رنگارنگ و جورباجور زنبیل و بردار بیا میشه هر بار یه آی پیفکر کنم ویروسی شدیم چون کامپیوتر من دو روزه که به یاهو و گوگل وصل نمیشه ویروسی هم شده انگار یه چیزتو چیز شده

s123

New member
دوستان من هنوز براي دسترسي به ايميل وجيميل سايت ياهو وگوگل مشكل دارم يكي منو كمك كنه تا بشه اين فيلترينگ رو دور بزنم

BLaDe

متخصص بخش زبان
ای بابا چقدر غر میزنید شماها .. :نیش:نت من که خیلی هم خوبه خدا رو شکر و مشکل شما ها رو نداره .. :تعجب:فقط مسنجرم نمیومد که با این آدرسی که علی خان دادن تونستم راحت وصل بشم و استفاده کنم ... وگرنه هم ایمیلم رو میاره هم سایت های گوگل و یاهو رو .... نیازی هم به اون برنامه ای که آقا رضا میگه ندارم :شاد:دستتون هم درد نکنه
انقدر به نت گیر ندین ... یهو میپره ها ....:غش2:

یکی این بنده خدا رو راهنمایی کنه آهای ایها الناس
:نیش:

baroon

متخصص بخش ادبیات
از حدود 4 ساعت قبل هم یاهو مسنجر باز شده و هم یاهو میل.

زهراجان برای تهرانی ها که هنوز باز نمیشه! :73:

دوستان من هنوز براي دسترسي به ايميل وجيميل سايت ياهو وگوگل مشكل دارم يكي منو كمك كنه تا بشه اين فيلترينگ رو دور بزنم

فعلاً صبوری کن دوست عزیز. شاید کسی بیاد و اجّی مجّی ....:خنده2:

s123

New member
خوش به حالتون اما من به هيچ كدوم دسترسي ندارم اهاي كمككككككككك
:نیش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منم به هیچ کدوم دسترسی ندارم
سرعتم هم که فکر کنم 1 تا 2 کیلوبایت بر ثانیه باشه
تنها راهی که برام باقی موند کل تصاویر سایت ها رو غیر فعال کردم
یعنی الان هیچ گونه فایل تصویری برام نمایش داده نمیشه
اینطری سرعتم شاید به7 کیلوبایتی رسیده باشه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پروتکل HTTPS بسته شده.
با توجه به اینکه تمام بانکها از این پروتکل استفاده میکنند و این دو روز در ایام تعطیل به سر میبریم و هرچند در این خبر عنوان شده که زمان مشخصی برای رفع اختلال پیش امده تعیین نشده، میتونم شخصاً این اطمینان رو به عزیزان بدم که از نیمروز فردا به بعد و یا حداکثر از پس فردا با شروع فعالیت اداری بانک ها، مجبور به رفع اختلال این مورد هستند.
البته باز هم با قاطعیت نمیشه این موضوع رو حدس زد!

این هم از پیش بینی بنده در حالی که مسئولین نمیتونستند زمان دقیقی رو اعلام کنند! :شاد:
مشکل عدم دسترسی به این سرویس ها از امروز صبح در حال رفع هست و کم کم برای همه عزیزان رفع خواهد شد.
البته برای من و اکثر کاربران اینترنت این مشکل به طور کلی برطرف شده و همه سرویس های مذکور به راحتی قابل دسترسی هستند.
:شاد: :شاد: :شاد:

Mahdi Askari

مدير فنی
دوستان توصیه میکنم به جای یاهو و گوگل از سرویس خود ایران استفاده کنید اینطوری
yourname@iran.ir
من خودم از این سرویس استفاده می کنم
هم ایرانیه ، هم دیگه بسته نمیشه

اینم لینکش برای ورود کاربران
Mail.iran.ir
و این برای عضویت در این سامانه
/mail.iran.ir/register/?module=new
البته میشه از سرویس های دیگر ایرانی هم استفاده کرد

gorg nama

متخصص بخش
اينجا خودشم از https استفاده ميكنه كه البته درسته https ها بالا ميان ولي بالا نيان بهتره بعد از 5 دقيقه تازه صفحه لاگين سي پنلم اومده

فقط يه چيزي ميگم بهشون بگيم اسم بابامونم بپرسه شماره ملي پدر آدرس اطاق ركتي كه ازش اي دي اس ال گرفتيم بابا اينا كه همچي از آدم ميپرسن شايد من نميخوام شماه خونمونو به كسي بدم

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام
من که یاهو میلم رو باز می کنم سخته .اما یاهو مسنجرم رو باز می کنم و از طریق مسنجرم وارد ایمیلم می شم.

ahmadfononi

معاونت انجمن
من اول میخواستم توی این ثبت نام کنم دیدم خیلی چیزا داره ، اما شاید الان ثبت نام کنم :نیش:

yourname@iran.ir

Mail.iran.ir

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
yourname@iran.ir

Mail.iran.ir

سلام
ببخشید اینجا که باید نام و نام خانوادگی و ....بنویسیم این هم میدونیم که اینترنت هستش با هزار نوع مشکل همراهش .
خب با این حساب باز هم ثبت نام کنیم؟
اگر ثبت نام کنیم مشکلی پیش نمیاد؟

بالا