Reza Sharifi
مدير ارشد تالار
کارگردان فیلم سینمایی «تو، من» معتقد است دستمزد «محمدرضا گلزار» نسبت به بازیگران دیگر کمتر است و رقم بالای دستمزد برخی بازیگران او را شگفتزده میکند.

محمد بانکی، کارگردان فیلم «تو، من» فروش این فیلم را نسبت به فیلمهای دیگر اکران مناسب دانست و به روزنامه جامجم گفت: این فیلم فقط در یک سالن سینما آزادی 10 میلیون فروش داشته و اگر «کلاه قرمزی و بچهننه» را کنار بگذارید، تا اکنون با 700 میلیون، فروش مناسبی در سینماها دارد و هنوز چهار پنج هفته دیگر هم از قرارداد اکرانش مانده است.
او با بیان این که فیلم «تو، من» در زمان نامناسبی به اکران رسیده است، افزود: همه میدانند بیستم شهریور تا پانزدهم مهر، بدترین زمان سینماست؛ چون همه به فکر مدرسه و کارهای مربوط به آن هستند و کمتر سینما میروند، اما در همین زمان نامناسب هم فیلم ما، نسبت به فیلمهای دیگر اکران فروش خوبی داشته است.
بانکی در پاسخ به این پرسش که فروش پایین «تو، من» نسبت به فیلمهای دیگر محمدرضا گلزار، نشاندهنده کم شدن اقبال عمومی به این بازیگر است، گفت: من فکر میکنم تماشاچی فیلم را پسندیده و دوست داشته ولی انگار اتفاقی افتاده که تماشاگر با سینما قهر کرده است. وقتی یک سالن سینما در بهترین منطقه تهران، 700 هزار تومان فروش دارد، حتما باید نتیجه بگیرید که اتفاقی افتاده که یا شامل اکران فیلمهای نامناسب، یا دلزدگی تماشاچی یا مسائل اقتصادی میشود.
این کارگردان سینما همچنین با ذکر این که فروش فیلم «تو، من» در سینماهای مشهد و اصفهان بیش از فیلم «دو خواهر» (با بازی محمدرضا گلزار) بوده، گفت: ما پاسخ معنوی خودمان را از تماشاچی گرفتهایم و مطمئنم در ادامه اکران فروش بهتری خواهیم داشت، ولی در نهایت ممکن است 20 درصد فروش کمتری نسبت به فیلم «دو خواهر» داشته باشد.
بانکی در پاسخ به این پرسش که آیا پرداخت دستمزد گلزار در پروژهای که با اقبال عمومی روبهرو نمیشود، به صلاح است، گفت: من باید نکتهای را گوشزد کنم. دستمزد آقای گلزار نسبت به دستمزدهایی که الان خیلی از بازیگرها میگیرند، پایینتر است. این مبالغ برای من تعجبآور است وقتی میشنوم یک بازیگر ماهی 100میلیون برای فیلمی میگیرد که سه ماه طول کشیده است. سینمای ما گنجایش چنین دستمزدی را ندارد، چون جمعیت مخاطبان سینما در ایران نهایتا 500 هزار نفر است.
منبع خبر:ایسنا