mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
یک پیشنهاد برای شب یلدا ... دسر انار
و خیلی هم خوشمزه
و خیلی هم خوشمزه
:63:
مواد لازم : لایه اول : بیسکویت لیدی فینگر یک بسته و یا یک طبقه از کیک اسفنجی -آب انار 1 لیوان - شکر 2ق.غ
لایه وسطی برای کرم : شیر 1 لیتر - آرد 5 ق.غ - نشاسته ذرت 3ق.غ - شکر 1لیوان - مارگارین 50 گرم - وانیل 1 ق.چ پر -
لایه رویی : 1 بسته ژله انار - یا آب انار 1/5 لیوان و 1ق.غ نشاسته ذرت و شکر 2ق.غ
انار دانه شده برای روی دسر
طرز تهیه : لیدی فینگرها را دریک ظرف پیرکس مستطیل بچینید و یا یک برش از کیک اسفنجی را در ظرف پیرکس بخوابانید . به آب انار شکر را اضافه کرده و خوب بزنید تا کاملا دانه های شکر حل شود و سپس آب انار را روی بیسکویتها یا کیک برش خورده داده و بگذارید تا بماند .
در یک قابلمه شیر و آرد و نشاسته و شکر را ریخته و هم بزنید تا کاملا باز شود و سپس روی حرارت بگذارید و مرتب بهم بزنید تا بصورت یک فرنی دربیاید سپس کره و وانیل را نیز اضافه کنید . و دوباره هم بزنید تا سفتتتر شود . سپس از روی حرارت بردارید و همبزنید تا کمی حرارت آن گرفته شود و سپس روی طبقه اول داده و رویش را صاف کنید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
برای طبقه سوم میتوانید یک بسته ژله اناری را طبق دستور نوشته شده روی پاکت درست کرده و روی دسر سرد شده داده و یا اینکه آب انار را دریک قابلمه ریخته و بجوشانید و وقتی بجوش آمد نشاسته حل شده در کمی آب سرد را به آب انار درحال جوش اضافه کرده و مرتب همبزنید و شکر را نیز اضافه کنید وقتی آب انار بصورت ژله ای درامد . از روی حرارت بردارید و رو یطبقه دوم دسر داده و رویش دانه های انار پاشیده و بگذارید تا کاملا این دسر سرد و خنک شود .
لایه وسطی برای کرم : شیر 1 لیتر - آرد 5 ق.غ - نشاسته ذرت 3ق.غ - شکر 1لیوان - مارگارین 50 گرم - وانیل 1 ق.چ پر -
لایه رویی : 1 بسته ژله انار - یا آب انار 1/5 لیوان و 1ق.غ نشاسته ذرت و شکر 2ق.غ
انار دانه شده برای روی دسر
طرز تهیه : لیدی فینگرها را دریک ظرف پیرکس مستطیل بچینید و یا یک برش از کیک اسفنجی را در ظرف پیرکس بخوابانید . به آب انار شکر را اضافه کرده و خوب بزنید تا کاملا دانه های شکر حل شود و سپس آب انار را روی بیسکویتها یا کیک برش خورده داده و بگذارید تا بماند .
در یک قابلمه شیر و آرد و نشاسته و شکر را ریخته و هم بزنید تا کاملا باز شود و سپس روی حرارت بگذارید و مرتب بهم بزنید تا بصورت یک فرنی دربیاید سپس کره و وانیل را نیز اضافه کنید . و دوباره هم بزنید تا سفتتتر شود . سپس از روی حرارت بردارید و همبزنید تا کمی حرارت آن گرفته شود و سپس روی طبقه اول داده و رویش را صاف کنید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
برای طبقه سوم میتوانید یک بسته ژله اناری را طبق دستور نوشته شده روی پاکت درست کرده و روی دسر سرد شده داده و یا اینکه آب انار را دریک قابلمه ریخته و بجوشانید و وقتی بجوش آمد نشاسته حل شده در کمی آب سرد را به آب انار درحال جوش اضافه کرده و مرتب همبزنید و شکر را نیز اضافه کنید وقتی آب انار بصورت ژله ای درامد . از روی حرارت بردارید و رو یطبقه دوم دسر داده و رویش دانه های انار پاشیده و بگذارید تا کاملا این دسر سرد و خنک شود .
:گل: