mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم : طالبی 1کیلو - شکر نصف لیوان یا حدود 4 تا 5 قاشق - خامه پاستوریزه 1 پاکت 200 گرمی - پودر ژلاتین 3 ق.غ سرپر - آب سرد 1 لیوان -
طرز تهیه : ابتدا پودر ژلاتین رابا نصف لیوان آب سرد خیس کنید سپس روی بخار اب بروش بن ماری اجازه دهید تا کاملا ژلاتین حل شود ...
طالبی را ریز کرده در مخلوط کن بریزید نصف لیوان آب سرد باقی مانده به همراه خامه پاستوریزه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید . تا طالبی کاملا یکدست شده و بصورت فرنی دربیاد .
به طالبی مخلوط شده ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مخلوط کنید در قالب مورد نظر بزرگ یا تک نفره بریزید و بگذارید در یخچال 8 ساعت بماند ... بعد از 8 ساعت میتوانید قالب را چند لحظه روی بخار اب بگیرید تا دسر از قالب جدا شود
طرز تهیه : ابتدا پودر ژلاتین رابا نصف لیوان آب سرد خیس کنید سپس روی بخار اب بروش بن ماری اجازه دهید تا کاملا ژلاتین حل شود ...
طالبی را ریز کرده در مخلوط کن بریزید نصف لیوان آب سرد باقی مانده به همراه خامه پاستوریزه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید . تا طالبی کاملا یکدست شده و بصورت فرنی دربیاد .
به طالبی مخلوط شده ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مخلوط کنید در قالب مورد نظر بزرگ یا تک نفره بریزید و بگذارید در یخچال 8 ساعت بماند ... بعد از 8 ساعت میتوانید قالب را چند لحظه روی بخار اب بگیرید تا دسر از قالب جدا شود