• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دسر نارگيلي

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
دسر نارگیلی.jpg

نشاسته ذرت : ٢ قاشق غذاخوري
شير : ٢ پيمانه
شكر : ٤ قاشق غذاخوري
پودر نارگيل : ١/٢ پيمانه
وانيل : كمي
بيسكويت سبوس دار : ١٠٠ گرم ( من از نصف بسته بيسكويت ساقه طلايي استفاده كردم )
نشاسته ، شير، شكر و پودر نارگيل رو با هم مخلوط مي كنيم و روي حرارت مي پزيم تا به غلظت فرني برسه ، وقتي ظرف رو از روي حرارت برداشتيم ، وانيل رو اضافه مي كنيم ، من معمولا وانيل رو در انتهاي پخت دسر يا پودينگ ها اضافه مي كنم تا عطرش از بين نره....
بيسكويت هارو با دست يا آسياب پودر مي كنيم ، من با دست اينكارو كردم كه خيلي پودري نشه ....
نصف بيسكويت هارو كف ظرف مورد نظرمون مي ريزيم و با پشت قاشق خوب پرس مي كنيم ، مي تونين بيسكويت هارو با كمي كره ذوب شده مخلوط كنين تا بهتر پرس بشه ولي من از بيسكويت ساده استفاده كردم ......
مقداري از دسر آماده شده رو با قاشق روي بيسكويت ها مي ريزيم ، ضخامت و ميزانش به ظرفتون بستگي داره ، دسرو حتما با قاشق بريزين تا با بيسكويت ها مخلوط نشه و به صورت يك لايه روشون قرار بگيره .....بعد از چند دقيقه بقيه بيسكويت رو مي ريزيم و در انتها لايه بعدي دسرو اضافه مي كنيم و توي يخچال ميذاريم .....
:گل:



 
بالا