mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
● مواد لازم
▪ نسکافه ۱ قاشق مربا خوری سرپر
▪ شکر۸۰گرم
▪ شیر نصف لیوان
▪ وانیل نصف قاشق چایخوری
▪ آب نصف استکان
▪ پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
▪ زرده تخم مرغ یک عدد
● طرز تهیه
شیر و شکر و نسکافه را با هم در ظرف گودی مخلوط می کنیم تا شکر در شیر حل شود. ظرف را بدون در به مدت ۴ دقیقه قدرت ۱۰۰% در مایکروویو می گذاریم سپس ژلاتین را با آب مخلوط کرده و مدت ۲۰ ثانیه قدرت۱۰۰% در مایکروویو می گذاریم تا کاملاً ژلاتین در آب حل شود زرده تخم مرغ را با یک چنگال زده و به آرامی به مایه شیر اضافه می کنیم و مجدداً ظرف را به مدت ۲ دقیقه قدرت ۴۰% بدون درپوش در مایکروویو می گذاریم تا خامی زرده گرفته شود سپس ظرف را بیرون آورده و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم و مایه را در قالب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا کرم بسته شود.