دعای فرج جهت ظهور آقا امام عصر(عجّل الله تعالی فرجه)
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , November 26 #11 Miss zahra گفت: مشاهده پیوست 46380 کلیک کنید تا باز شود... :گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , November 27 #12 Miss zahra گفت: مشاهده پیوست 45954 کلیک کنید تا باز شود... :گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , December 16 #13 Miss zahra گفت: مشاهده پیوست 45954 کلیک کنید تا باز شود... :گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , December 22 #14 Miss zahra گفت: مشاهده پیوست 46380 کلیک کنید تا باز شود... :گل:
F Fa.Sa مدیر بخش پزشکی 2013 , December 22 #15 Miss zahra گفت: مشاهده پیوست 46380 کلیک کنید تا باز شود... :گل::گل::گل::گل::گل::گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , December 24 #16 Miss zahra گفت: مشاهده پیوست 45954 کلیک کنید تا باز شود... :گل:
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2014 , January 8 #19 بهار دلم در سکوت بی انتهای چشمانم تو را جستجو می کنم ... تویی که هماره در دلم دربهترین جای قلبم ماوی داری ... بهار دلم در انتظار صورت زیبایت چشم به بی انتها دوخته ام .... تو می بینی من را ومن تو را نمی بینم ... چه سخت است معشوق در کنارت باشد وتو هیچ نبینی وهیچ وهیچ وهیچ .... بیا وآغوش تنهایی ما را درمان باش . :گل:
بهار دلم در سکوت بی انتهای چشمانم تو را جستجو می کنم ... تویی که هماره در دلم دربهترین جای قلبم ماوی داری ... بهار دلم در انتظار صورت زیبایت چشم به بی انتها دوخته ام .... تو می بینی من را ومن تو را نمی بینم ... چه سخت است معشوق در کنارت باشد وتو هیچ نبینی وهیچ وهیچ وهیچ .... بیا وآغوش تنهایی ما را درمان باش . :گل: