• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دعوت برای مدیریت بخش های تالار ورزش

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
با عرض سلام خدمت کاربران ایران انجمن
با توجه به اینکه تالار ورزش اخبار زیادی را درون خودش میگنجوند و ابعاد وسیعی دارد و نیاز به نفرات بیشتر در بخش های ورزشی دارد لذا بر همین اساس از دوستانی که علاقه مند هستند درقسمت تالار ورزش فعالیت کنند و درخواست مدیریت دارند در همین بخش اعلام کنند
البته انتخاب مدیران بر اساس قوانین ایران انجمن و با نظر مدیر ارشد تالار امیدخان (ناظم انجمن) و ادمین گرامی احمداقا خواهد بود .
اگر سوالی داشتید میتونید با مسولین مرتبط یا خودم در میون بزارید و یا در همین بخش بیان کنید
با سپاس از همه دوستان
رضا

:گل:

آخرین ویرایش:

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
سلام اقا سینا
خوشحال میشیم از همکاری با شما
میتونید از هم اکنون فعالیت خودتون را شروع کنید
در صورد تایید فعالیتتون توسط ادمین گرامی و مدیر ارشد تالار شما به عنوان مدیر انتخاب خواهید شد
سپاس:گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام.
من مایل به همکاری با شما هستم.
با تشکر.

سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم در یکی از بخش های تالار ورزش که بهش علاقمند هستی مثل فوتبال خارجی یا فوتبال داخلی ویا... فعالیت کنی
با گذشت کمی زمان ما فعالیتت رو بررسی میکنیم و در صورت امکان حتما در قسمت مدیریتی تالار ورزش ازت استفاده میکنیم :چشمک:

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
با تشکر از امید عزیز
تالار ورزش نیاز به دو سه تا مدیر دارد
اما قبلش باید برادریتون را ثابت کنید و فعالیت از خودتون نشون بدید که بدونیم علاقه دارید در این بخش فعالیت کنید
امیدوارم دوستان دیگری هم به این بخش اضافه بشند:گل:

بالا