• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دعوت پرسپوليس از تيم ليگ برتري پرتغال

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
دعوت پرسپوليس از تيم ليگ برتري پرتغال
[h=2] نماينده باشگاه پرسپوليس ضمن ديدار با رئيس سازمان ليگ فوتبال پرتغال از باشگاه بيرامار براي حضور در ايران و بازي با پرسپوليس دعوت کرد.

[TD="align: left"]
00006383.jpg
[/TD]

امير مشيري، مدير روابط بين الملل باشگاه پرسپوليس که در ساليان گذشته با مانوئل ژوزه و نلو وينگادا در اين تيم همکاري کرده است، طي دو روز گذشته رايزني هاي خود را در پرتغال براي دعوت از باشگاه بيرامار از تيم هاي ليگ برتري اين کشور براي حضور در بازي دوستانه در ايران انجام داد.

مشيري روز گذشته با ماريو فيگوئردو، رئيس سازمان ليگ فوتبال پرتغال ديدار و با وي به گفت‌وگو پرداخت.

مشيري دوست صميمي مالک ايراني باشگاه بيرامار است و از اين طريق به کشور پرتغال رفت تا ضمن تقويت رابطه باشگاه پرسپوليس با مقامات و باشگاه هاي پرتغالي، از تيم بيرامار براي حضور در تورنمنتي در ايران و بازي با پرسپوليس دعوت کند.

قرار است رابطه پرسپوليس و باشگاه بيرامار دوطرفه باشد. به همين منظور مقامات پرسپوليس در روزهاي آينده به آويرو سفر خواهند کرد تا با سران اين باشگاه به گفت‌وگو بپردازند.

مشيري در گفت‌وگو با سايت بيرامار گفت:‌ اين سفر دستاوردهاي خوبي براي باشگاه پرسپوليس داشته است و مطمئن هستم اين دو باشگاه در آينده رابطه خوبي خواهند داشت.

در اين مذاکرات درباره برگزاري بازي دوستانه بين تيم‌هاي بزرگسالان، برگزاري تورنمنت‌هاي مشترک، به ويژه توسعه فوتبال پايه پرسپوليس و همکاري نزديک در زمينه‌هاي مختلف، مسايلي مطرح شد و طرفين به توافقات خوبي با يکديگر دست يافتند.

نماينده باشگاه پرسپوليس همچنين با کوستينها سرمربي تيم فوتبال بيرامار ديدار و گفت‌وگو کرد. کوستينها که در ديدار تيم‌هاي ملي ايران و پرتغال در جام جهاني 2006 آلمان به ميدان رفته، درباره باشگاه پرسپوليس و وضعيت کنوني آن اطلاعاتي دريافت کرد و نسبت به برگزاري ديدار با تيم پرطرفدار پرسپوليس ابراز تمايل کرد.

سايت باشگاه بيرامار گزارشي نيز از اين ديدار بر روي سايت خود منتشر کرده است که در آن اشاره شده است. امير مشيري، مدير روابط بين الملل باشگاه پرسپوليس، بزرگترين تيم فوتبال در ايران و يکي از قدرتمندترين تيم هاي آسيا با بيش از 35 ميليون هوادار و 100 هزار هوادار ثابت براي هر بازي از باشگاه بيرامار ديدن و از اين تيم براي حضور در ايران دعوت کرد.

امير مشيري درباره حضور محمد رويانيان و اقدامات او در باشگاه پرسپوليس گفت: رويانيان توجه خاصي به رشد استعدادها و توسعه در تيم پرسپوليس دارد و به همين خاطر است که من اکنون در پرتغال هستم. باشگاهي که در خاورميانه محبوب است.

مشيري درباره شرايط فوتبال پرتغال نيز گفت:‌ فوتبال پرتغال بسيار محبوب است. خصوصا با افرادي نظير کوستينها. من اين سفر را خيلي دوست داشتم.

ورزش سه

بالا