shika hime
متخصص بخش جانوران
مواد لازم :
برگ مو 500 گرم
روغن زيتون 0.75 فنجان
كشمش 0.25 فنجان
پياز 3 فنجان
آب 0.5 فنجان
فلفل فرنگي شيرين 0.5 قاشق مربا خوري
فلفل سياه 0.5 قاشق مربا خوري
شويد يا شبت 0.75 فنجان
جعفري ساطوري شده 0.75 فنجان
برنج 0.25 فنجان
نمك 0.25 فنجان
نيم فنجان روغن را در ديگچه آب کرده پياز و برنج را مخلوطش نموده و بگذاريد مدت 15 دقيقه روي آتش ملايم سرخ شود و مرتب آن را هم بزنيد . سپس کشمش ، شبت ، نمک و فلفل سياه و شيرين ميان کوبيده مخلوطش کرده سر ديگ بگذاريد و آن را مدت 20 دقيقه روي آتش خيلي ملايم بپزيد ، پيوسته مواظب باشيد تا مبادا بسوزد .
سپس مخلوط فوق را در چهل دانه برگ مو طبق معمول بپيچيد و آن گاه آن را در ديگ روي هم گذاشته رويش آب ليمو ترش و آب گوجه فرنگي بريزيد و روي آتش ملايم 1 تا 4 ساعت بپزيد .
برگ مو 500 گرم
روغن زيتون 0.75 فنجان
كشمش 0.25 فنجان
پياز 3 فنجان
آب 0.5 فنجان
فلفل فرنگي شيرين 0.5 قاشق مربا خوري
فلفل سياه 0.5 قاشق مربا خوري
شويد يا شبت 0.75 فنجان
جعفري ساطوري شده 0.75 فنجان
برنج 0.25 فنجان
نمك 0.25 فنجان
نيم فنجان روغن را در ديگچه آب کرده پياز و برنج را مخلوطش نموده و بگذاريد مدت 15 دقيقه روي آتش ملايم سرخ شود و مرتب آن را هم بزنيد . سپس کشمش ، شبت ، نمک و فلفل سياه و شيرين ميان کوبيده مخلوطش کرده سر ديگ بگذاريد و آن را مدت 20 دقيقه روي آتش خيلي ملايم بپزيد ، پيوسته مواظب باشيد تا مبادا بسوزد .
سپس مخلوط فوق را در چهل دانه برگ مو طبق معمول بپيچيد و آن گاه آن را در ديگ روي هم گذاشته رويش آب ليمو ترش و آب گوجه فرنگي بريزيد و روي آتش ملايم 1 تا 4 ساعت بپزيد .