• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلمه کاهو

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
موادلازم:
قارچ ۱۰۰ گرم
– زرشک یک قاشق غذاخوری
-فلفل دلمه ای رنگی خرد شده نصف پیمانه
-پیاز خرد شده یک عدد
-سیر یک حبه​
– روغن زیتون ۱/۴پیمانه
– شوید خرد شده نصف قاشق سوپخوری
– آب نارنج ۱/۴ پیمانه
– نمک و فلفل نیم کوب به میزان لازم
– پنیر گودا رنده شده نصف پیمانه

طرز تهیه دلمه کاهو :

قارچ ها را پس از شستن خرد نموده و روی حرارت با پیاز و سیر تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود. سپس شوید، زرشک و فلفل دلمه ای را اضافه کرده و با کمی روغن تفت می دهیم نمک و فلفل را اندازه می کنیم و در آخر آب نارنج را افزوده و مخلوط می نماییم. پس از ۴-۳ دقیقه مواد را از روی حرارت برداشته پنیر را اضافه و مخلوط می کنیم. برگ های کاهو را سه دقیقه در آب جوش قرار داده تا نرم شود. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم. کاهو ها را آبکش کرده و انتهای برگ کاهو (قسمت سفید) را می بریم سپس دو برگ کاهو را به پشت روی هم قرار داده و از مواد با قاشق وسط برگ ها قرار داده و مثل بقچه یا دلمه برگ مو آنها را می بندیم دلمه ها را در ظرف مناسب چرب شده چیده و در فر به مدت ۱۰دقیقه می پزیم.
 
بالا