پانته آ
متخصص بخش
دلمه کباب هلندی
این غذا جزء غذاهای سنتی هلند است و افراد سالخورده هلندی، هفتهای یک بار این دلمه را برای اعضای خانواده خود تهیه میکنند.
مواد لازم برای
کلمبرگ سفید و قرمز دو عدد
آب گوشت
دو لیوان
گوشت چرخکرده 400 گرم
کره 50 گرم
خردههای نان ساندویچ 80 گرم
پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
کلمبرگها را به مدت 10 دقیقه در آبجوش و نمک قرار دهید تا نرم شود. سپس برگها را به آرامی و با دقت جدا کرده و
در آبکش بگذارید تا آب آن کشیده شود. گوشت چرخکرده را با پیازداغ تفت دهید و به آن نمک و فلفل
بیفزایید در نهایت خردههای وسط نان ساندویچی را به گوشت چرخکرده اضافه کرده و هم بزنید و به آن نمک و فلفل
بزنید. درون هر برگی یک تا دو قاشق گوشت چرخکرده ریخته و به آرامی بپیچید و در یک سبد فلزی قرار دهید. سبد را
درون قابلمهای بگذارید و مقدار آبگوشت و کره در قابلمه بریزید و بگذارید به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و در
قابلمه را محکم روی دلمهها قرار دهید تا باز نشوند دلمهها بعد از نیمساعت کاملا پخته میشوند
این غذا جزء غذاهای سنتی هلند است و افراد سالخورده هلندی، هفتهای یک بار این دلمه را برای اعضای خانواده خود تهیه میکنند.
مواد لازم برای
کلمبرگ سفید و قرمز دو عدد
آب گوشت
دو لیوان
گوشت چرخکرده 400 گرم
کره 50 گرم
خردههای نان ساندویچ 80 گرم
پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
کلمبرگها را به مدت 10 دقیقه در آبجوش و نمک قرار دهید تا نرم شود. سپس برگها را به آرامی و با دقت جدا کرده و
در آبکش بگذارید تا آب آن کشیده شود. گوشت چرخکرده را با پیازداغ تفت دهید و به آن نمک و فلفل
بیفزایید در نهایت خردههای وسط نان ساندویچی را به گوشت چرخکرده اضافه کرده و هم بزنید و به آن نمک و فلفل
بزنید. درون هر برگی یک تا دو قاشق گوشت چرخکرده ریخته و به آرامی بپیچید و در یک سبد فلزی قرار دهید. سبد را
درون قابلمهای بگذارید و مقدار آبگوشت و کره در قابلمه بریزید و بگذارید به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و در
قابلمه را محکم روی دلمهها قرار دهید تا باز نشوند دلمهها بعد از نیمساعت کاملا پخته میشوند
آخرین ویرایش: