• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلیل نیمکت نشینی ام را نمی دانم\قاضی : می گویند گل محمدی با من لج کرده

South Boy

متخصص بخش فوتبال
پرسپولیس با برد در هفته قبل مقابل سپاهان توانست جایگاه خوبی را در جدول رده بندی بدست بیاورد و روی کاغذ مقابل آلومینیوم هرمزگان برنده بود اما در بازی ای که یحیی گل محمدی اخراج شد این تیم موفق نبود.
محمد قاضی بر خلاف دیدار مقابل سپاهان در این مسابقه به میدان نیامد . وی به همراه دیگر بازیکنان نمایش خوبی در برابر زردپوشان اصفهانی داشت و انتظار می رفت که در این جدال نیز جزو ترکیب اصلی باشد یا مانند بعضی دیدار ها به عنوان یار جانشین به میدان بیاید ولی اینچنین نشد .
آقای قاضی بازی با آلومینیوم چطور بود ؟
- از کسانی بپرسید که در ترکیب بوده اند
به عنوان بازیکن پرسپولیس نظرت را می خواهیم بدانیم ؟
- اصلا خوب بازی نکردیم
روبروی سپاهان خوب بودی ،تیم پرسپولیس خوب بازی کرد ،
چرا در ترکیب بازی با آلومینیوم نبودی ؟ یا به عنوان یار جانشین نیز به ترکیب اضافه نشدی ؟
- دلیلش را نمی دانم شرایط بدنی ام خوب بود . بازی با سپاهان خیلی تلاش کردم و به همراه سایر بازیکنان مزد تلاشمان را گرفتیم ولی در این مسابقه اجازی بازی به من ندادند.
؟ زمانی که در ترکیب اصلی هستی و یا به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین می شوی تلاش زیادی می کنی انگار دلیل نیمکت نشینی ات فنی نیست !
من همیشه تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس انجام داده و می دهم ولی باور کنید دلیل نیمکت نشینی ام را نمی دانم . بعد از تمرینات خوبی که داشتیم امروز بیرون از ترکیب بودم بعضی از بازیکنان به من می گویند گل محمدی با من لج کرده و به همین دلیل اسم مرا در ترکیب قرار نمی دهد!

بالا