• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دوس دارین دنیا تموم بشه و چرا؟

ahmadfononi

معاونت انجمن

عنوان تاپیک با موضوع تاپیک مرتبط شد.

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
بدم نمیاد این اتفاق بیفته و دنیا تموم شه
بعضی مواقع اون قدر عجیب عزیزای آدم، دل آدمو می شکنن که خودتم هاج و واج میمونی به کداااااااااااااااامین گناهآخه به کدامین گنااااااااااااااااه اینا رفتارشونو ییهووووو هاااااا!ییهو عوض کردن و اینقدر سرد و نچسب شدناینقد دلا سنگ شده ، اینقد اون روی کثیف دنیا داره به اون روی خوشگل و پاک دنیا غالب می شه، اونقد دلا سنگی شده اونقدر آدمایی که دیگه آسمونشون دریایی نیست و به جاش به رنگ کبود و سرخ در اومده دارن تو این دنیا رنج میکشن که لااقل واسه من و امثال من بهتره این دنیا تموم شه
وقتی امیدی نیست... وقتی مهری نمونده... وقتی لبخندی نونده... وقتی حتی گل دادن ها به هم مصنوعی و از رو پاکی قلب نیست... زندگی کردن چه ارزشی داره آخه؟

از همان روزی که یوسف را برادرها به چاه انداختند
از همان روزی که با شلاق و خون دیوار چین را ساختند
آدمیت مرده بود، گرچه آدم زنده بود:تاسف:

وقتی آدمیت مرده دیگه دنیا رو میخوایم چیکار؟ها؟!

آه ای دنیا دلم از تو گرفته ، مرگ بر تو

هی :64: این داوود راست میگفت من دو روز انجمن نباشم اینجا رو غم و غصه میگیره :عصبانی:
بابا یکم نیمه پر لیوانم در نظر بگیرین
خیلی ها هستن که خیلی بیشتر از من و شما مشکل و ناراحتی دارن ولی اینقدر از زمین و زمان نمینالن :نیش:
البته نسرین یه طرف این صحبت ها هم با خودمه :خجالت2:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

هی :64: این داوود راست میگفت من دو روز انجمن نباشم اینجا رو غم و غصه میگیره :عصبانی:
بابا یکم نیمه پر لیوانم در نظر بگیرین
خیلی ها هستن که خیلی بیشتر از من و شما مشکل و ناراحتی دارن ولی اینقدر از زمین و زمان نمینالن :نیش:
البته نسرین یه طرف این صحبت ها هم با خودمه :خجالت2:

مهدی دیگه این حرفا نمی تونه تاثیری رو من بزاره.یه عمر با همین حرفا خودمو کشوندم و کشوندم تا به اینجا رسیدم. آخرش چی شد؟ قلبم زخمی تر شد. چشام قرمز تر شد. نفسام هم آرومتر شد
:دل شکسته:

دیگه همه چی تمومه:64:

داوود کجایی؟:گریه:

ღتربچهღ

کاربر ويژه
اصلا دوس ندارم دنیا تموم بشه. آخه من هزارتا آرزو دارم که اگه به هیچکدومشون نرسم باید یکیشون رو حتما بهش برسم. پس دنیا تموم نشه لطفا:خنده1:

ponyo

کاربر ويژه
نه بابا! چرا تموم شه! بعد عمری تازه درسم تموم شده! کار پیدا کردم! بعد عید میرم سر کار!
تازه اول جوونیمه!
کلی آرزو دارم!:تعجب2:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

مگه قراره دنیا تموم بشه ؟ :نیش:
این رو کی گفته ؟
کدوم پیامبر گفته ؟
کجای قرآن اومده ؟
وقتی که ناسا گفته هیچ خبری نیست خب نیست حتما.

این رو میدونم که تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته.
و این رو هم میگم که فکر ما رو با این مسئله در گیر کردن که خودشون یه کاری انجام بدن و ... .

0mid

متخصص بخش ورزشی
همینو بگو احمد :نیش:
منم گفتم اصلا باور ندارم این حرفارو
حالا جمعه میاد من میرم کل 24 ساعتش رو قلیون میکشم به اونایی که منتظرن یه اتفاقی بیوفته میخندم :50: :نیش:

نسرین تو هم زیادی بزرگ نکن مشکلات خودتو :بله:
همه مشکل دارن یکی یه جوری یکی یه جور دیگه
همین مشکلات منو اگه میدونستی خودت متوجه میشدی :غش2:
مهم اینه که بدونیم مشکلات همیشه وجود دارن ولی ما باید در همه حال از زندگی لذت ببریم :بله: :قلیون:

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
به شدت دوست دارم دنیا تموم شه بعد برم پیش خدا بگم صبرو حال کردی....

قبل از اینکه به خدا بگم صبرو حال کردی یه تابلو عمومی نصب کنم حوالی خودم روش بنویسم این روزا همه یه جورایی خوبن شماهام خوب...

بعدشم مث همیشه تبسم بزنم به اونایی که خیال میکنن عاقل تر و بزرگتر ازون ها تو دنیا وجود نداره

خوب یا بد همه مهمون خاکیم

چه میزبان عادلی...

دمش قیژ

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
بدم نمی یاد امتحان نمی دیم دیگه آخ جوووووووووووووووووووووووووووووووون!!!!!!
کنکور ارشد هم نمی دیم:شاد2:
پول قبر هم نمیدیم می دونین قبر الان توبهشت زهرا چنده!!!!

حالا دنیا داره تموم میشه چی بپوشیم؟:خنده1:

بالا