• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دومین مسابقه عکاسی ایران انجمن همراه با جایزه | ویژه بهار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
با نام یگانه هستی، دومین دوره مسابقات عکاسی ایران انجمن با همیاری دوستان و عزیزان آغاز می کنیم.
به شدت امیدوارم همکاری و علاقه تک تک شما عزیزان تو این پروژه یک ماهه باعث انزژی گرفتن مــا باشه.

p5tixl5tknibh1byfhq8.jpg

wc83be77gogyxy0k9g.jpg
قبل از هر چیزی شما دوستان و یکبار دیگه دعوت می کنم تا تصاویر، خاطرات و اتفاقات دوره اول رو در تاپیک "مسابقه" و "اعلام نتییجه" ملاحظه فرمائید.
سری مسابقات عکاسی ایران انجمن، با تدوین اهداف خود پیرامون ترویج و گسترش عکاسی و ایجاد ذوق گروهی برپا شد.
حال در دومین قدم خود، تصمیم داریم با در نظر گرفتن آیتم های جدید شروعی دوباره داشته باشیم.
به امید موفقیت شما عزیزان.

19uibnymc4hbkp6lv.jpg
موضوع عکاسی
این بار بر خلاف روال گذشته، با انتخاب موضوع ویژه و واحد برای تمام شرکت کنندگان، چالشی جدید را برای شما رقم خواهیم زد
موضوع این دوره : طبعیت سبز

طبیعت به چه شکل؟!
شما از هر تصویری مربوط به گیاه، باغچه، جنگل، گلدون، فضای سبز، درخت و ... در فضای شهری/روستائی و غیره شهری/روستائی می توانید استفاده کنید. توجه داشته باشید که در حالت کلی ما به اهمیت فضای سبز یا طبیعت سبز فکر می کنیم.

نحوه تایید برنده به صورت زیر خواهد بود:
تصاویر با شماره گذاری در تاپیک قرار خواهند گرفت و شما دوستان تا سقف 3 گزینه، مجاز به انتخاب عکس شرکت کنندگان خواهید بود. یعنی می تونید 1 یا 2 یا حداکثر 3 انتخاب داشته باشید.

انتخاب اول
انتخاب دوم
انتخاب سوم

نکته:
در شمارش آرا انتخاب اول 10 امتیاز، انتخاب دوم 5 امتیاز و انتخاب سوم 2 امتیاز خواهند داشت.

سعی در هنری بودن عکس خود داشته باشید:
تصاویر هر چه قدر در سه موضوع خلاقیت، نورپردازی، نگاه عکاس جا برای اجرا داشته باشد، امکان کسب رتبه و امتیاز بیشتر را خواهید داشت. توجه داشته باشید ایجاد موضوع در این مسابقه بیشتر برای سنجش توانائی شما در ایجاد فضا برای خود شماست به شکلی که با در نظر گرفتن این سه ایتم و یک موضوع ثابت برای پیشرفت شما تجربه را پیشه کرده ایم.

زمان برگزاری مسابقه:
ما هر فصل یک مسابقه عکاسی برگزار خواهیم کرد.
خوشحالیم که اولین دوره ی این مسابقات در فصل پاییر رخ داد.
برای دومین دوره از همین حالا تا 15 اردیبهشت ماه می تونید عکس منتخب خودتون رو برای من ارسال کنید.
آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان.

xlcqrv6m2l0t4bw1p4f5.jpg
1. تمامی تصاویر فقط و فقط با موضوع مورد نظر در مسسابقه شرکت داده خواهند شد. این موضوع از اهمیته ویژه ای برخوردار است.
2. در صورت تمایل می تونید برای هر عکس، یک خط نوشه، شعر، نُت کوتاه به کار ببرید.
3. طی مسابقه به هیچ وجه اسامی شرکت کننده ذکر نخواهد شد.
4. هر نفر فقط با یک عکس می تونه در مسابقه شرکت کنه.
5. نوع دستگاه عکس برداری به هیج وجه مهم نیست. (موبایل، دوربین عکاسی، کامپکت و غیره...)

kij71r56a7y3yn3xrfg2.jpg

با تشکر از دوست خوبم علی عزیز که مثل همیشه زحمت جوایز با ایشون هست.

لیست جوایز​
نفر اولچاپ عکس شرکت داده شده در یک تابلو 30x50 تمام چوب.
شارژ 5 هزار تومانی از هر سرویس مخابراتی
نفر دومشارژ 2 هزار تومانی از هر سرویس مخابراتی
نفر سومشارژ 1 هزار تومانی از هر سرویس مخابراتی

توجه داشته باشید نفر اول در صورت تمایل می تواند یکی از جوایز "شارژ" یا "چاپ" را انتخاب کند.

موفق باشید :)

آخرین ویرایش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
بسیار بسیار عالی :شاد:

فقط یه چیزی

بنظرم بهتره یکم محدودیت سایز و حجم هم بذاری چون ممکنه همه دوربین عکاسی حرفه ای نداشته باشن و این به ضررشون باشه
مثلا حجم کمتر 2 مگابایت و سایز کمتر 2000 چه در طول چه در عرض :چشمک:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
بسیار بسیار عالی :شاد:
فقط یه چیزی
بنظرم بهتره یکم محدودیت سایز و حجم هم بذاری چون ممکنه همه دوربین عکاسی حرفه ای نداشته باشن و این به ضررشون باشه
مثلا حجم کمتر 2 مگابایت و سایز کمتر 2000 چه در طول چه در عرض :چشمک:

نه فقط ما، بلکه این مورد مشکل جهانی مسابقات عکاسی ـه.
هر چند جدیداً کلاس بندی می کنن، ولی به نظرم ما با این کار علاوه بر ایجاد مرز بندی بی جهت مسابقه رو پیچیده می کنیم.

خوبی مسابقه بدون داور همین عمر ـه.
دوستان میان و سطح امکانات رو سنجش می کنن و نسبت عکس به امکانات نمره میدن.

سایز نمایش و من کم می کنم.
اما مهم نیست با چه دوربینی تصور برداری می کنن، موبایل هم جوابگو ـه.
همین که زاویه مناسب و کشف کنند، نور محیط رو بسنجن کافیه، ما یه قدم مثبت برداشتیم.

با این حال، حتماً پی گیر این موضوع میشم و با دوستان مشورت می کنم که آیا کلاس بندی برای موبایل و دوربین خانگی و دوربین حرفه ای فرار بدیم یا نه.

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
بازم مسابقه:ایرانجمن:
هرچند من همیشه از اول آخرم :خنده2:اما بازم شرکت میکنم:توافق:
یه سوال
من متوجه نشدم !این دوره هم مثله دوره اول عکس ها سیاه و سفید میشن یا نه؟

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
بازم مسابقه:ایرانجمن:
هرچند من همیشه از اول آخرم :خنده2:اما بازم شرکت میکنم:توافق:
یه سوال
من متوجه نشدم !این دوره هم مثله دوره اول عکس ها سیاه و سفید میشن یا نه؟

خیر، هر بار مسابقه با یک سری ایتم ویژه برگزار میشه.
مثلاً
دوره اول این بود که تصاویر سیاه سفید باشه
این دوره قراره عکس ها از طبیعت باشه
دوره بعد یک مورد دیگه

و همینطور ادامه میدیم.

تمامی این مسائل چالش های یک عکاس رو تو این رشته هدف گرفته.

از این که شرکت می کنید ممنون.
منتظر عکستون هستم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
نه فقط ما، بلکه این مورد مشکل جهانی مسابقات عکاسی ـه.
هر چند جدیداً کلاس بندی می کنن، ولی به نظرم ما با این کار علاوه بر ایجاد مرز بندی بی جهت مسابقه رو پیچیده می کنیم.

خوبی مسابقه بدون داور همین عمر ـه.
دوستان میان و سطح امکانات رو سنجش می کنن و نسبت عکس به امکانات نمره میدن.

سایز نمایش و من کم می کنم.
اما مهم نیست با چه دوربینی تصور برداری می کنن، موبایل هم جوابگو ـه.
همین که زاویه مناسب و کشف کنند، نور محیط رو بسنجن کافیه، ما یه قدم مثبت برداشتیم.

با این حال، حتماً پی گیر این موضوع میشم و با دوستان مشورت می کنم که آیا کلاس بندی برای موبایل و دوربین خانگی و دوربین حرفه ای فرار بدیم یا نه.

آها خب همین که خودت سایز عکس هارو تغییر بده کافیه بنظرم نیازی هم به کلاس بندی نیست چون ما که نمیخوایم بصورت حرفه ای کار کنیم
یه مسابقه کاملا دوستانه فقط برای دور هم بودنه :بله:
رای گیریش رو هم کاربرا انجام میدن همونطور که خودت گفتی نه کارشناس ها :چشمک:

من هم شرکت میکنم حتما ولی عکسام زیاده نمیدونم کدومو انتخاب کنم :فکر: :نیش:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
حیف شد من نمیتونم شرکت کنم:ناراحت:
ولی امیدوارم همتون برنده بشین:نیش:
مخصوصا آبجی های گلم:سوت: :نیش:

سیبری

کاربر ويژه
با نام یگانه هستی، دومین دوره مسابقات عکاسی ایران انجمن با همیاری دوستان و عزیزان آغاز می کنیم.
به شدت امیدوارم همکاری و علاقه تک تک شما عزیزان تو این پروژه یک ماهه باعث انزژی گرفتن مــا باشه.

p5tixl5tknibh1byfhq8.jpg

wc83be77gogyxy0k9g.jpg
قبل از هر چیزی شما دوستان و یکبار دیگه دعوت می کنم تا تصاویر، خاطرات و اتفاقات دوره اول رو در تاپیک "مسابقه" و "اعلام نتییجه" ملاحظه فرمائید.
سری مسابقات عکاسی ایران انجمن، با تدوین اهداف خود پیرامون ترویج و گسترش عکاسی و ایجاد ذوق گروهی برپا شد.
حال در دومین قدم خود، تصمیم داریم با در نظر گرفتن آیتم های جدید شروعی دوباره داشته باشیم.
به امید موفقیت شما عزیزان.

19uibnymc4hbkp6lv.jpg
موضوع عکاسی
این بار بر خلاف روال گذشته، با انتخاب موضوع ویژه و واحد برای تمام شرکت کنندگان، چالشی جدید را برای شما رقم خواهیم زد
موضوع این دوره : طبعیت سبز

طبیعت به چه شکل؟!
شما از هر تصویری مربوط به گیاه، باغچه، جنگل، گلدون، فضای سبز، درخت و ... در فضای شهری/روستائی و غیره شهری/روستائی می توانید استفاده کنید. توجه داشته باشید که در حالت کلی ما به اهمیت فضای سبز یا طبیعت سبز فکر می کنیم.

نحوه تایید برنده به صورت زیر خواهد بود:
تصاویر با شماره گذاری در تاپیک قرار خواهند گرفت و شما دوستان تا سقف 3 گزینه، مجاز به انتخاب عکس شرکت کنندگان خواهید بود. یعنی می تونید 1 یا 2 یا حداکثر 3 انتخاب داشته باشید.

انتخاب اول
انتخاب دوم
انتخاب سوم

نکته:
در شمارش آرا انتخاب اول 10 امتیاز، انتخاب دوم 5 امتیاز و انتخاب سوم 2 امتیاز خواهند داشت.

سعی در هنری بودن عکس خود داشته باشید:
تصاویر هر چه قدر در سه موضوع خلاقیت، نورپردازی، نگاه عکاس جا برای اجرا داشته باشد، امکان کسب رتبه و امتیاز بیشتر را خواهید داشت. توجه داشته باشید ایجاد موضوع در این مسابقه بیشتر برای سنجش توانائی شما در ایجاد فضا برای خود شماست به شکلی که با در نظر گرفتن این سه ایتم و یک موضوع ثابت برای پیشرفت شما تجربه را پیشه کرده ایم.

زمان برگزاری مسابقه:
ما هر فصل یک مسابقه عکاسی برگزار خواهیم کرد.
خوشحالیم که اولین دوره ی این مسابقات در فصل پاییر رخ داد.
برای دومین دوره از همین حالا تا 15 اردیبهشت ماه می تونید عکس منتخب خودتون رو برای من ارسال کنید.
آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان.

xlcqrv6m2l0t4bw1p4f5.jpg
1. تمامی تصاویر فقط و فقط با موضوع مورد نظر در مسسابقه شرکت داده خواهند شد. این موضوع از اهمیته ویژه ای برخوردار است.
2. در صورت تمایل می تونید برای هر عکس، یک خط نوشه، شعر، نُت کوتاه به کار ببرید.
3. طی مسابقه به هیچ وجه اسامی شرکت کننده ذکر نخواهد شد.
4. هر نفر فقط با یک عکس می تونه در مسابقه شرکت کنه.
5. نوع دستگاه عکس برداری به هیج وجه مهم نیست. (موبایل، دوربین عکاسی، کامپکت و غیره...)

kij71r56a7y3yn3xrfg2.jpg

با تشکر از دوست خوبم علی عزیز که مثل همیشه زحمت جوایز با ایشون هست.

لیست جوایز​
نفر اولچاپ عکس شرکت داده شده در یک تابلو 30x50 تمام چوب.
شارژ 5 هزار تومانی از هر سرویس مخابراتی
نفر دومشارژ 2 هزار تومانی از هر سرویس مخابراتی
نفر سومشارژ 1 هزار تومانی از هر سرویس مخابراتی

توجه داشته باشید نفر اول در صورت تمایل می تواند یکی از جوایز "شارژ" یا "چاپ" را انتخاب کند.

موفق باشید :)

سلام دقیقا از کی شروع میشه و عکسارو کجا باید بذاریم؟

0mid

متخصص بخش ورزشی

داداش جون.......:بغل:
هییییییییس:راز:
تو نفر اولی:راز:
نگفتم که ریا نشه:نیش:
:بغل:

اصلا نمیخوام اول بشم :قهر: :قهر: :قهر:

سلام دقیقا از کی شروع میشه و عکسارو کجا باید بذاریم؟

سلام فکر کنم از شروع شده :بله:
عکس رو باید براش تو پیغام خصوصی بفرستی :چشمک:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
اگه می شه این دفعه عکس هارو رنگی قرار بدید و سیاه سفید نکنید
ممنون:گل:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
تو این انتخاب جایزه آزاد گذاشتی منو یاد سریال پایتخت میندازی ... پکیج و لوازم خانگی ...
:غش::غش::غش::غش::غش:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا