• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دومین مسابقه عکاسی ایران انجمن همراه با جایزه | ویژه بهار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
خیلی دوستدارم شرکت کنم ولی هم دوربین افتاد توی اب وخراب شد وهم طبیعت ازکجا پیداکنم:تعجب2:
ولی ناامید نمیشم باگوشیم عکس میگیرم مهم نیته ادمه:خنده2:

ناهید

متخصص بخش
منم شرکت میکنم. فقط چون اولین بارم هست. میشه بگید چجوری بزارم ؟ منظورم اپلود کنم

یا نه ؟ ضمنا حتما باید عکسی که خودم میندازم باشه یا نه میتونم از جایی استفاده کنم ؟

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
من هم شرکت میکنم اگه بودم :50:یکم تایم و ببرید بالا لطفا :گریه:

اخه تو تهران طبیعت کمه
:34::64:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
سلام دوستان.
بنده همچنان چشم براه تصاویر شما هستم.
بیش از دو هفته زمان دارید :)

منم شرکت میکنم. فقط چون اولین بارم هست. میشه بگید چجوری بزارم ؟ منظورم اپلود کنم

یا نه ؟ ضمنا حتما باید عکسی که خودم میندازم باشه یا نه میتونم از جایی استفاده کنم ؟

دروود،
خوشحالم که شرکت می کنید.
شما عکس رو تو ادرس up.iranjoman.com اپلود و برای من بصورت پیام خصوصی ارسال می کنید.
100% تصویری که در مسابقه شرکت داده مبشه باید اورجینال باشه، بصورتی که خودتون اون تصویر و انداخته باشید.

امیدوارم موفق باشید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام حسین جان

من چند تا سوال داشتم:

اول اینکه حداقل چند عکس باید بذاریم

دوم اینکه: من چون اینترنت پر سرعت ندارم و با ایرانسل میام نمی تونم عکس رو با اندازه واقعی بذارم و باید از روش پرینت اسکرین بگیرم تا اندازه عکس با کیفیت بالا به عدد 649* 974 و حجم از بالای 3 مگ به 90 کیلوبایت کاهش پیدا کنه تا بتونم با ایرانسل آپلودش کنم!

سومین و آخرین سوال اینکه اطلاعات در مورد جائیکه عکس میگیریم ضروری یا نه . منظورم اینه که باید بگیم کجاست؟ عکسی که می فرستیم باید مارک بشه یا نه باید؟

خیلی ممنون از صبر و تحمل و توجه شما دوست عزیزم:گل:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
من چند تا عکس انداختم تو عید که به نظرم خوبه نمیدونم کدومش رو انتخاب کنم:کسل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من همچنان منتظر پاسخی برای سوالتم هستم.

راستی یک پیشنهاد:

نحوه انتخاب بهترین عکس بر چه پایه ای استوار هست ؟

منظورم این هست که فقط حسین عزیز حق رای دارند و یا از اعضای صاحب نظر فوروم هم در این خصوص نظر سنجی میشه؟

پسرخاله

کاربر ويژه
من همچنان منتظر پاسخی برای سوالتم هستم.

راستی یک پیشنهاد:

نحوه انتخاب بهترین عکس بر چه پایه ای استوار هست ؟

منظورم این هست که فقط حسین عزیز حق رای دارند و یا از اعضای صاحب نظر فوروم هم در این خصوص نظر سنجی میشه؟
امیر جان صفحه نخست را مطالعه کردید؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان صفحه نخست را مطالعه کردید؟

چرا خوندم ولی یک مقدار شفاف نبود هومن جان و بصورت کلی گفته شده واسه همین سوال کردم.

پس با این حساب هر شرکت کننده مجاز به ارسال یک عکس هست و کاربران انجمن با سقف حداکثر 3 انتخاب مجاز به انتخاب بهترین عکسها هستند ، درسته؟

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
سلام به همه عزیزان.

1- تهران طبیعت نداره از کجا عکس بگیرم
2- وقتش کمه:سکوت:

1. شما از هر تصویری مربوط به گیاه، باغچه، جنگل، گلدون، فضای سبز، درخت و ... در فضای شهری/روستائی و غیره شهری/روستائی می توانید استفاده کنید. توجه داشته باشید که در حالت کلی ما به اهمیت فضای سبز یا طبیعت سبز فکر می کنیم. :ایرانجمن:
به جان خودم کار سختی نیست :نیش:
هر چیزی که نماد سبزی باشه کافی ـه دیگه :نیش:

2.اگر روز آخر درخواستی مبنی بر اضافه کردن فرصت تو تاپیک مطرح بشه، زمان ارسال عکس هارو تا 3 روز اضافه می کنیم.
هر چند تعداد درخواست بیشتر باشه فرصت اضافه هم بیشتر خواهد بود.

تا کی وقت داریم؟

دقیقاً تا یکشنبه 15 اردیبهشت 1392
به عبارت دیگه تا 2 هفته دیگه.

سلام حسین جان

من چند تا سوال داشتم:

اول اینکه حداقل چند عکس باید بذاریم

دوم اینکه: من چون اینترنت پر سرعت ندارم و با ایرانسل میام نمی تونم عکس رو با اندازه واقعی بذارم و باید از روش پرینت اسکرین بگیرم تا اندازه عکس با کیفیت بالا به عدد 649* 974 و حجم از بالای 3 مگ به 90 کیلوبایت کاهش پیدا کنه تا بتونم با ایرانسل آپلودش کنم!

سومین و آخرین سوال اینکه اطلاعات در مورد جائیکه عکس میگیریم ضروری یا نه . منظورم اینه که باید بگیم کجاست؟ عکسی که می فرستیم باید مارک بشه یا نه باید؟

خیلی ممنون از صبر و تحمل و توجه شما دوست عزیزم:گل:

ارادت داریم خدمتتون رفیق :)

1. فقط یک عکس برای من ارسال کنید، دلیل این موضوع ترافیک بالای تصاویر شرکت داده شده است.
2. این قضیه اصلاً خوب نیست. ولی اگر دیگه راهکاری نداشتید و دیدید مکانش نیست از همینروش استفاده کنید :)
3. در صورتی که دوست دارید می تونید مختصات بدین، اجباری در کار نیست. شرایط با خودتون هست.
اما مارک نه. به هیچ وجه. این کاره خودمه که یکپارچه سازی کنم.

منم از دقت شما ممنونم، براتون آرزوی موفقیت می کنم.

عکس رو باید کجا بفرستیم خب؟

برای من پیام خصوصی کنید دوستم.

چرا خوندم ولی یک مقدار شفاف نبود هومن جان و بصورت کلی گفته شده واسه همین سوال کردم.

پس با این حساب هر شرکت کننده مجاز به ارسال یک عکس هست و کاربران انجمن با سقف حداکثر 3 انتخاب مجاز به انتخاب بهترین عکسها هستند ، درسته؟

خلاصه دوباره براتون توضیح می دم.
  • شرکت کنندگان عکس رو برای من ارسال می کنند.
  • من عکس هار گروه بندی می کنم و یا به صورت منظم بدون این که مشخص بشه صاحب عکس کیه، در یک پست قرار میدم.
  • تمام اعضای فروم از بین تصاویر شرکت داده شده باید 3 انتخاب داشته باشند، انتخاب اول - انتخاب دوم - انتخاب سوم
  • انتخاب اول 10 امتیاز، امتیاز دوم 5 امتیاز، امتیاز سوم 2 امتیاز خواهد داشت.
  • از مجموع امتیاز های بدست اومده، نفر اول مشخص خواهد شد :)

از 4 عزیزی که تصویرشون رو برای من ارسال کردند، تشکر می کنم.
به مرور اسامی شرکت کننده گان رو در همین تاپیک اعلام خوایهم کرد.

با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا