• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دينورزاده: علاقه دارم در داماش بمانم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال ليگ برتري شده داماش گيلان گفت: علاقه دارم همراه با داماش براي فصل آينده به کارم ادامه دهم و در اين مورد تصميم نهايي را عابديني مي‌گيرد.

00007032.jpg

مهدي دينورزاده در مورد صعود تيمش به رقابت‌هاي ليگ برتر اظهار داشت: براي پيروزي و صعود به ليگ برتر به سيرجان رفته بوديم و خوشحالم که شرايطي رقم خورد تا در فاصله دو هفته مانده به پايان رقابت‌ها، اين امر محقق شود.
وي با بيان اينکه تساوي حق دو تيم بود؛ ادامه داد: گل گهر سيرجان نيز براي صعود در جدول به 3 امتياز اين ديدار احتياج داشت، به همين جهت بازي خوب و جذابي از سوي هر دو تيم ارائه شد و تماشاگران شاهد يک مسابقه پاياپاي بودند.
دينورزاده در مورد برنامه‌هايش براي فصل آينده و اينکه آيا مي‌خواهد همچنان با داماش به کار ادامه دهد؛ گفت: بايد با باشگاه در اين مورد صحبت کنم تا در صورت توافق براي سال آينده هم با داماشي‌ها ادامه دهم. با اعضاي تيم و امير عابديني، مديرعامل داماش مشکلي ندارم و بايد تا روزهاي آينده براي روشن شدن وضعيت صبر کرد. البته صحبت‌هاي لازم انجام شده، اما هنوز چيزي نهايي نشده است.
سرمربي داماش افزود: اگر عابديني بخواهد، علاقه دارم همراه با داماش براي فصل آينده به کارم ادامه دهم. در اين مورد تصميم نهايي را باشگاه و شخص عابديني مي‌گيرد.
دينورزاده در پايان اظهار داشت: قرار است به مناسبت ليگ برتري شدن داماش، امروز از اعضاي تيم در رشت استقبال به عمل بيايد، اما جشن اصلي پس از پايان رقابت‌هاي ليگ دسته اول برگزار مي‌شود.

بالا