• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راهنماییم کنید ، جهت بهتر شدن سایتم.

gorg nama

متخصص بخش
خب من دارم یه سایت اموزش های رایانه ای راه اندازی میکنم که در زمینه های :

کامپیوتر ، نرم افزار ، هاست ، اینترنت ، سرور ، طراحی وب ، سئو سازی ، زبان های برنامه نویسی ( c,c++,pascal,vb )و... ، سیستم های مدیریت محتوا ، ترفند ، ریجستری ، گرافیک ، اخبار دنیای وب ، و....

هستش. که براش قصد ایجاد انجمن هم دارم. خب حالا میخوام نظراتتونو بدونم در موردش و اینکه چه چیز هایی بهش اضافه کنم خوب هستش ، مثلا:

موضوعی دیگر جهت اموزش ، راه اندازی آپلودسنتر ، برگذاری کلاس های آنلاین و....

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
اول از همه چرا نیوک نصب کردی:تعجب:
خیلی سئوش ضعیفه تا وردپرس هست حیفه نیوک نصب کنی

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
نه وردپرسه
چرا قالب نیوک زدی:نیش:
خب بگذریم
اول از همه هدف رو مشخص کن و همینطوری شروع نکن
بعدش به معرفی سایت در انجمن ها بپرداز
رو هسته سایت تاکید کن و به نظرم فعلا انجمن براش نذار

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
داشتن بخش های زیاد در یک سایت هیچ وقت نمیتونه دلیل بر موفقیت و یا برتری وبسایت باشه، بلکه مهم محتوای یک سایت هست.
محتوا رو باید ساخت> کم کم و با تمزکز<
اکثراً فکر میکنند، مرحله مقدماتی راه اندازی یک وبسایت زمانی که هاست و دامنه اون تهیه شد و یک اسکریپت و قالب نصب شد به پایان میرسه، در حالی که شاید مرحله مقدماتی راه اندازی و پایه ریزی یک سایت نزدیک به یک سال طول بکشه! از تعداد بخش های کم شروع میکنید و کم کم جلو میرید و در طی یک زمان مشخص مراحل رو تموم میکنید.
وجود آپلود سنتر برای بالا بردن رتبه دامنه ی شما میتونه بسیار مفید عمل کنه.
همچنین مواردی مثل رپیدلیچ هم میتونه مفید عمل کنه.
برای راه اندازی انجمن شما نیاز به یک گروه دارید و به صورت فردی امکانش نیست. انجمن یعنی مدیریت و تلاش گروهی، وقتی عزیزان به تنهایی شروع به راه اندازی انجمن میکنند در واقع در حال راه اندازی سایت شخصی هستند، که اکثراً با شکست رها میکنند.
همچنین تشکیل انجمن نیاز به داشتن حداقل 5 هزار مطلب اولیه در سایت شما و یا داخل انجمنتون رو داره.
و در نهایت مهمتر از همه چیز ثبات قدم هست، برای مدت زمان طولانی. دوستان علاقمندی رو مشناسم که در طی 2 سالی که من مطلع هستم و کمکشون کردم برای راه اندازی سایت حدوداً نزدیک به 10 الی 15 سایت رو راه اندازی و بعد رها کردند و یا کاربری اون رو عوض کردند!

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
یک چیز جدید هم هست
باید محتوا ساز باشید نه این که محتوا کپی کنید
چون این گوگل پاندا اومده و کلا اگه مطلب کپی کنید به هیچ وجه به موفقیت نمیرسید

gorg nama

متخصص بخش
چشم امین جان محتوا ساز میشویم :احترام:و اینکه قالب قالب نیوک نیست نمیشه که قالب نیوک رو نصب کرد رو وردپرس من اینو طراحی کردم البته طراحی دروغ میشه کد نویسیش کردمو یه دستی رو سرو صورتش کشیدم بعدش انداختم رو وبسایت.

-

و علی جان سخنان شما هم درستو صحیح هستش ممنون به خاطر نظر .

قول میدم به تک تکه گفته ها عمل کنم. با آرزوی موفقیت برای همه

parisa

متخصص بخش
یک چیز جدید هم هست
باید محتوا ساز باشید نه این که محتوا کپی کنید
چون این گوگل پاندا اومده و کلا اگه مطلب کپی کنید به هیچ وجه به موفقیت نمیرسید

می شه بیشترتوضیح بدید!؟همه انجمنها کپی میکنن واقعا دلیل این که بعضی انجمنها نزول میکنند همین کپی کردن؟راه کارش چیه؟

amin khan

مدیر انجمن
یه تجربه ای که من خودم بهش رسیدم
محتوایای کپی خیلی رو رتبه یک مطلب تاثیر نداره و مهمترین عاملی که گوگل یک صفحه رو تکراری میدونه عنوان مطلبی هست که ما انتخاب میکنیم
برای مثال تاپیک--------------- آموزش نرم افزار گوگل کروم رو عینا اگه سرچ کنید چندید صفحه در گوگل با این عنوان موجود است و شانسی برای قرار گرفتن سایت یا وبلاگ شما در صدر جست و جوی نتایج گوگل وجود نداره و بهتره برای حل این مشکل یک عنوان جدید برای مطلب خودمون انتخاب کنیم مثلا : آموزش گام به گام مرورگر گوگل کروم:چشمک:
البته پارامتر های زیادی وجود داره که روی رتبه یک سایت تاثیر میزارن که اون روشی که گفته شد حداقل برای قرار نگرفت تو لیست سیاه گوگل تاثیر خوبی داره

parisa

متخصص بخش
یعنی اگه عنوان مطلب وتغییربدیم رو رتبه سایت اثرمیزاره!

البته پارامتر های زیادی وجود داره که روی رتبه یک سایت تاثیر میزارن که اون روشی که گفته شد حداقل برای قرار نگرفت تو لیست سیاه گوگل تاثیر خوبی داره

میشه همشو بگید!؟

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
خب منم با توجه به توضیحات امین خان یه توضیحات مختصری می دم و بعدا در یک تاپیک جداگانه به طور کامل توضیح میدم
امین خان درست گفتن قبلا اگه مطالبی که کپی میشد اگر عنوان رو تغییر میدادی گوگل اون مطلب رو به عنوان مطلب کپی نمی دونست
ولی حالا گوگل الگوریتم جدیدی رو روی کار انداخته که اسمش هست گوگل پاندا
این گوگل پاندا میاد همه چیز رو بررسی می کنه
در درجه اول عنوان
بعد میاد اولین پاراگراف مطالب رو میبینه و این مهمترین چیزه و اگه کپی نباشه از پاراگراف اول مشخصه که مطلب کپی شده نیست.
و با این چیز ها کاملا مشخصه که مطلب کپی شده یا نه
ولی حتی گوگل یک امتیازی رو داده به کاربرانی که کپی می کنند ولی منبع رو با لینک مینویسن
و اینطوری گوگل میفهمه که کپی رایت رو رعایت کردی و یه کمی ارزش مطلبتون بالا میبره.هرچند جزئیه
به همین دلیله که در آخرین پیج رنک ،رنک بسیاری از سایت های معروف کمتر شد
و همچنین بازدید و ترافیک بیشتر انجمن ها اومد پایین
یک چیزی هم هست و این که مطالبی که میذارید حداقل 300 کلمه توش استفاده بشه
گوگل برای این هم امتیاز قائل میشه

gorg nama

متخصص بخش
ممنون بخاطر توضیحات و نظرهاتون. این فضای سخن ایجاب میکنه که منم یه چیز هایی بگم.:

ما سه نفر هستیم که ادمین اصلی و سرمایه گذار من هستم و دو ادمین دیگه کار فیس بوک و گوگل پلاس رو ردیف میکنن و در صورت وجود انجمن انجمن رو میگردونن.

ادمین دوم سایت آقای امیر حقیقتی مترجم زبان انگلیسی هستن و چند سالی هم در انگلیس به سر بردن که وظیفه ی ترجمه مقالات خارجی به عهده ی ایشون هستش. واین رو هم بگم که ما سعی داریم سایتمون رو به یه مرجع تبدیل کنیم که حتی بزرگترین سایت های آموزشی هم از ما مطالب کپی کنن.

و امین جان در مورد سئو نیز باید بگم که من خودم به شخصه پیش استادان سئو تعلیم دیدم که اکثرشون هم دوستانم هستن و مشکلی از بابت سئو نمیبینم و با اکثر استاندارد های سئو آشنا هستم. < تعریف از خود نباشه> ( دلیل اینکه سئو سایت الان پایین هستش اینکه من هنوز رو هیچیش کار نکردم ، دوستانی که میدونستن اطلاع دارن که من تازه 2 هفتس این دامی نرو تونستم از *****ینگ خارج کنم.) از نظر مطالب هم باید بگم که من سعی کردم تا کتاب هایی رو که طی چندین سال کار با کامپیوتر خریدم و خوندم رو تایپ کنم و روی سایت قرار بدم البته با ذکر منبع ها ، و حتی مطالبی رو در سایت درج کنم که توسط تجربیات خودم به دستم اومد .

بعضی از دوستان اطلاع داشتن که من چند روزی بود داشتم با سیستم عامل لینوکس و ویندوز سرور کار میکردم که الان هم کار میکنم ، چون اطلاعاتی بدستم بیاد ، هم خودم بهره مند بشم و هم در سایت قرار بدم. ( یه چیزی رو هم باید بگم که در مورد ارسال مطالب من با چندین استاد کامپیوتر مشورت میکنم و اطلاعاتی رو هم از اون ها دریافت میکنم و سپس مطلب رو ارسال میکنم. < در قسمت مقدمه مطلب نیز اسم استادان ویا منابعی که ازشون استفاده کردم و بهره مند شدم رو ذکر میکنم>

و در آخر باید بگم که هدف من بهترین رتبه در میان وبسایت های اموزشی هستش.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
می شه بیشترتوضیح بدید!؟همه انجمنها کپی میکنن واقعا دلیل این که بعضی انجمنها نزول میکنند همین کپی کردن؟راه کارش چیه؟

یعنی اگه عنوان مطلب وتغییربدیم رو رتبه سایت اثرمیزاره!
میشه همشو بگید!؟

بله پریسای عزیز.
تقریباً عمده دلیلی که باعث عدم پیشرفت و بازدید انجمن ها میشه همین شیوه های غلط کپی برداری هست.
پیش آمده عزیزی با من برای مشورت مطرح کرده که با اینکه هزاران مطلب در انجمنش داره ولی رتبه های بازدید کم 100 الی 200 تایی از گوگل میگره. و بررسی که کردیم متوجه شدیم به عنوان مثال عیناً شروع کرده به کپی کردن مطالب موجود در یک سایت و یک انجمن دیگه، بدون اینکه کوچکترین بحثی در زیر موضوعات توسط کاربران شکل بگیره. و سوال و پاسخی باشه.
در واقع اگر هم قرار بر کپی مطالب و قرار دادن اونها در انجمن و یا سایت هاست باید به نوعی مطالبی به اون ها اضافه بشه و تغییراتی داده بشه به نحوی که مطلب حاوی نکات دیگری نسبت به مطلب اولیه باشه.
مشخصاً چون انجمن هارو پرسیدید، این رو بگم که حتی در صورت کپی برداری از سایت های دیگه، ارزش یک مطلب و یا تاپیک کپی شده وقتی زیاد میشه که کاربران در زیر اون مطلب هرچند کوتاه و مختصر به بحث و تبادل نظر بپردازند.
تغییر عناوین و ایجاد برچسب ها و یا همون کلمات کلیدی مناسب، بولد و رنگی کردن قسمت های مهمی از متن و ... مواردی بودند که در گذشته در موتور جستجوی گوگل بسیار تأثیر داشتند و الان هم احتمالاً در سیستم جدید تأثیر خواهند داشت و بیشتر زمان میخواد تا نتایج بررسی بشه.

msmsoft

کاربر ويژه
یه چیز بگم اگه جستجو رو از گوگل برداری و رو خود سایت ست کنی بهتره معمولا نتایج هم مرتبط تر ، به روز تر و در کل بهتره اما اگه میخوای سرچ گوگل رو هم داشته باشی یه باکس جدا واسش بذار :احترام:

gorg nama

متخصص بخش
یه چیز بگم اگه جستجو رو از گوگل برداری و رو خود سایت ست کنی بهتره معمولا نتایج هم مرتبط تر ، به روز تر و در کل بهتره اما اگه میخوای سرچ گوگل رو هم داشته باشی یه باکس جدا واسش بذار :احترام:

چشم حتما به اون هم رسیدگی میکنم دوست عزیز ، :احترام:

بله پریسای عزیز.
تقریباً عمده دلیلی که باعث عدم پیشرفت و بازدید انجمن ها میشه همین شیوه های غلط کپی برداری هست.
پیش آمده عزیزی با من برای مشورت مطرح کرده که با اینکه هزاران مطلب در انجمنش داره ولی رتبه های بازدید کم 100 الی 200 تایی از گوگل میگره. و بررسی که کردیم متوجه شدیم به عنوان مثال عیناً شروع کرده به کپی کردن مطالب موجود در یک سایت و یک انجمن دیگه، بدون اینکه کوچکترین بحثی در زیر موضوعات توسط کاربران شکل بگیره. و سوال و پاسخی باشه.
در واقع اگر هم قرار بر کپی مطالب و قرار دادن اونها در انجمن و یا سایت هاست باید به نوعی مطالبی به اون ها اضافه بشه و تغییراتی داده بشه به نحوی که مطلب حاوی نکات دیگری نسبت به مطلب اولیه باشه.
مشخصاً چون انجمن هارو پرسیدید، این رو بگم که حتی در صورت کپی برداری از سایت های دیگه، ارزش یک مطلب و یا تاپیک کپی شده وقتی زیاد میشه که کاربران در زیر اون مطلب هرچند کوتاه و مختصر به بحث و تبادل نظر بپردازند.
تغییر عناوین و ایجاد برچسب ها و یا همون کلمات کلیدی مناسب، بولد و رنگی کردن قسمت های مهمی از متن و ... مواردی بودند که در گذشته در موتور جستجوی گوگل بسیار تأثیر داشتند و الان هم احتمالاً در سیستم جدید تأثیر خواهند داشت و بیشتر زمان میخواد تا نتایج بررسی بشه.

بله علی جان تنها مشکل ما هم همین هستش که اکثر افراد فقط میخوان مطالب رو تو انجمن ها کپی کنن ، البته نمیگم من نکردمو فلانو فلان ، ولی در کل به قول شما باید بحث هارو کش داد نه تنها به خاطرگوگل و رتبه بلکه به خاطر خود افرادی که در اون زمینه فعالیت دارن.

جواب منو نمیده!؟:37::37:

پریسا جان ، تقریبا حرفی که علی آقا زدن صحت داره ولی امروز ها با این الگریتم های جدیدی که گوگل هی شب میخوابه روز پامیشه ، تلبی یه الگریتم میده بیرون نباید به این جور چیزا دلبست ، فردا پس فردا میان سایت W3 رو هم میگن شما مطالبو کپی میزنی. :سوت:

msmsoft

کاربر ويژه
راستی یه نکته دیگه این وضعیت کی وردهای سایت هم خرابه اگه میشد حداقل تو مطالب اصلی سایت خودتون درستش میکردین بهتر بود
در ضمن می تونید بعضی کی ورد ها را از تو کامپوننت مسدود کنین مثلا من،چیز ، هم ، همه .... که وقتی اتوماتیک داره کی ورد میزنه اینها رو نیاره تو کلمات کلیدی
کلمات کلیدی پایین همین صفحه رو ببین:احترام::احترام::احترام:

amin khan

مدیر انجمن
در مورد مقاله من هم علاقه زیادی به خواندم مقاله های سئو دارم و سعی میکنم هر روز بخونم ولی بیشتر این مقالعه هارو شخصا با تجربیات خودم جور در نمیاد به همین خاطر به شما هم پیشنهاد میکنم خیلی رو این مقالات حساب نکنید چون بیشتر گمراه میشید مخصوصا یکی از موضوعاتی که خیلی این روزها گفته میشه لینک خروجی باعث کاهش رتبه در گوگل و بازدید میشه من یک نمونه رو براتون مثال میزنم
مثالا وبلاگ http://www.estekhdamnews.com/ که در سیستم میهن بلاگ ساخته شده و مطالبش هم که کپی هستند و پر از لینک های خروجی و صفحات پاپ آپ ولی جالبه رتبش رو تو آلکسا رو ببینید
globe-sm.gif
Alexa Traffic Rank: 22,132
ir.2ac099e190547501704d309d59831d2b.png
Traffic Rank in IR: 143 رتبه یک وبلاگ 143 یعنی تقریبا بین 20000 تا 30000 بازدید روزانه و افراد آنلاین در هر لحظه 150 نفر
به نظر من گوگل چند تا الگوریتم مهم برای خودش داره که وقتی یه سایت به اونها برسه دیگه گوگل چشمشو به سایر گزینه ها میبنده(تجربه شخصیم بود)
مهمترینش، تعداد سایت ها یا وبلاگهایی که از متن شما کپی برداشته و در آخر دقیقا لینک مطلب رو به همون مطلبه اصلی در سایت شما لینک دادن
خیلی از سایت های سئو کار تو مقالاتشون نوشتن لازمه هر روز برای آبدیت نگه داشتن سایت حداقل 5 مطلب ارسال کنید.کاملا با این حرف مخالفام و معتقدم با ارسال 1 پست از هر سه روز هم میشه وبسایت رو به روز نگه داشت و به جای این که بشینید وقت بذارید که هر روز 5 مقاله خوب بدون کپی برداری تهیه و در سایت خودتون بزاریدکمی به فکر ارسال همان مطالب قدیمی سایت خود در چندین انجمن و یا وبلاگ و سایت های دیگر.... باشید و در آخر لینک منبع مطلب رو در سایت خودتون رو به اون پست ها اضافه کنید(تاثیر باور نکردنی داره) البته یه نکته فراموش نشه وقتی میخواین مطلب رو تو سایر سایت ها ارسال کنید تغییرات کوچکی روی عنوان ایجاد کنید بعد ارسال کنید

amin khan

مدیر انجمن
راستی یه نکته دیگه این وضعیت کی وردهای سایت هم خرابه اگه میشد حداقل تو مطالب اصلی سایت خودتون درستش میکردین بهتر بود
در ضمن می تونید بعضی کی ورد ها را از تو کامپوننت مسدود کنین مثلا من،چیز ، هم ، همه .... که وقتی اتوماتیک داره کی ورد میزنه اینها رو نیاره تو کلمات کلیدی
کلمات کلیدی پایین همین صفحه رو ببین:احترام:
:احترام:

بله با گفته شما موافقم چون این هک کلمات کلیدی به صورت خودکار توسط هک به پست ها اضافه میشن رو این گزینه خیلی کنترل نمیشه البته میشه به صورت دستی ویرایش کرد و همچنی گزینه ای رو این هک موجوده که مثلا کلماتی که کمتر از 3 حرف دارن رو ف.ی.ل.ت.ر کنه

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین

الگوریتم جدید گوگل که از روش رنک دهی می کنه رو مختصر و مفید توضیح دادم + راه کارهای مهم برای افزایش رنک سایت

http://www.netnic.ir/post/832

بالا