• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راهنمایی در رابطه با تغییر و ویرایش وبلاگ (کمک دوستان)

lonam

New member
سلام خدمت همه . میخواستم ستون سمت چپ وبلاگم رو تغییر دهم یعنی بخوام کل ستون رو به سمت چپ و یا به

سمت راست هدایت کنم باید کدام کد قالب رو ویرایش و یا سایزش رو تغییر دهم . درشکل زیر علامت زدم

میخوام " کل " ستون رو کمی به سمت راست هدایت کنم . اگر کسی راهنمایی کنه خیلی خیلی ممنون میشم عزیزان .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
کد قالبتون رو قرار بدید دوست عزیز+توضیحات دقیق تر.

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
شرمنده از آدمین که جسارت میکنم واسه اینکه خواستم توضیحی بدم

دوست عزیز شما گفتی یکم با قالب ور رفتم خب تا کی میخواید همش ور برید در صورتی که نمیدونید دقیقا چکاری میکنید؟

به کدهای قالبتون نگاه کنید(من این قالب رو میشناسم و از پیش فرضهای قدیمیه بلاگفا هست در غیر این صورت کسی تا کد رو نبینه که نمیتونه بگه چطور درستش کنید
چون نام کلاس مربوطه که در استایل بکار برده شده میتونه هر چیزی باشه و بستگی به نویسنده اش داره)

داخل کدهای قالبتون رو نگاه کنید حدودا خط 9 یا 10 کد <style> هستش که داخل این تگ تغییرات اصلی وجود داره ! حدودا خط 20 یا یه خورده بالاتر
این کد وجود داره
.Content{padding-left:5px;padding-right:1px;width: 550px;float: left;text-align: right;direction: rtl;}

Content مربوط به کادر پست شماست-اندازهاش در عرض اینه اگه میخواید تغییر بدیدwidth: 550 و مکانش float: right که راست هستش ،right رو با left عوض کنید

در پایین همون کد این کد وجود داره

.Sidebar{line-height: 150%;width: 170px;float: left;padding:2px;text-align: right;direction: rtl;color:white}

Sidebar کل ستون شماست-اندازه اش اینه width: 170 و مکانش اینه float: left که میخواید راست باشه باید left رو right بذارید بر عکس بالایی تا جا به جا بشند

باشد که رستگار شوید.

بالا