سلام دوستان
من تو asp تازه وارد هستم
دارم یه پروژه ای به صورت آزمایشی تمرین میکنم(با زبان #C) که در این پروژه فرم هایی که قراره ادمین بهشون دسترسی داشته باشه تو پوشه ای به نام admin قرار دادم و باقی فرم ها که کاربرها به آنها دسترسی دارند هم که پوشه بندی نشدند
حالا سوال من اینه که من میخوام از طریق یکی از فرم های پروژه ام به نام mainpage به فرم ادمین که در پوشه ادمین هست بره با این دستور که می نویسم نمیشه چون پوشه بندی شده حالا شماها بگید چی کار باید بکنم که درست بشه؟؟
اینم کدی که میزنم برای باز شدن صفحه ادمین از طریق لاگین خود ادمین از صفحه mainpage
protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
if (txtusername.Text == "admin" && txtpass.Text == "123456")
{
Session.Add("mys", txtusername.Text);
Response.Redirect("Admin.aspx");
}
else
Lblerror.Visible = true;
من تو asp تازه وارد هستم
دارم یه پروژه ای به صورت آزمایشی تمرین میکنم(با زبان #C) که در این پروژه فرم هایی که قراره ادمین بهشون دسترسی داشته باشه تو پوشه ای به نام admin قرار دادم و باقی فرم ها که کاربرها به آنها دسترسی دارند هم که پوشه بندی نشدند
حالا سوال من اینه که من میخوام از طریق یکی از فرم های پروژه ام به نام mainpage به فرم ادمین که در پوشه ادمین هست بره با این دستور که می نویسم نمیشه چون پوشه بندی شده حالا شماها بگید چی کار باید بکنم که درست بشه؟؟
اینم کدی که میزنم برای باز شدن صفحه ادمین از طریق لاگین خود ادمین از صفحه mainpage
protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
if (txtusername.Text == "admin" && txtpass.Text == "123456")
{
Session.Add("mys", txtusername.Text);
Response.Redirect("Admin.aspx");
}
else
Lblerror.Visible = true;