• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راه صحيح خوردن ميوه ها ؟؟؟

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

شما بارها شنيده ايد که بسياري شکايت ميکنند که هر زمان که هنوانه ميخورم، غذا بالا مي آيد، و يا هر زمان که ميوه درخت قهوه سوداني را مي خورم معده ام نفخ مي کند، زماني که موز مي خورم همش حس اينکه بايد فورا به دستشويي بروم را دارم و غيره در حقيقت همه اينها اتفاق نخواهند افتاد اگر ميوه را زماني بخوريد که معده تان خالي است. ميوه ها با غذاي فاسد شده ترکيب مي شوند و گاز توليد ميکنند و درنتيجه شما بالا مي آوريد

سفيدي مو، تاس شدن، عصبانيت و گودي هاي سياه زير چشم، همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالي ميوه ميل کنيد.

با توجه به تحقيقات دکتر هربرت شلتون، بايستي بدانيم که چنين موضوعي صحيح نيست که بعضي از ميوه ها مانند پرتقال، نارنج و ليمو خودشان اسيدي هستند. چرا که همه ميوه ها در بدن قليايي ميشوند.

اگر شما روش صحيح ميوه خوردن را کاملا بياموزيد شما به راز زيبايي، عمر طولاني، سلامت، انرژي، شادابي و وزن طبيعي دست پيدا خواهيد کرد،
 

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

زماني که نياز داريد که آب ميوه بنوشيد فقط آب ميوه تازه بنوشيد نه آب ميوه کنسروها. حتي آب ميوه هايي که بسيار سفت هستند را ننوشيد. ميوه هاي پخته شده را نخوريد چرا که هرگز ماده مغذي ميوه ها را دريافت نخواهيد کرد تنها مزه شان را دريافت ميکند.

پختن، تمام ويتامين ها را از بين مي برد

اما به هرحال خوردن ميوه کامل بهتر از نوشيدن آب آن است

اگر بايد آب ميوه بنوشيد طوري بنوشيد که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام قورت دهيد ، چرا که بايد اجازه دهيد که آب ميوه با بزاق دهانتان قبل ازقورت دادن آن کاملا ترکيب شود ، ميتوانيد براي پاکسازي بدنتان ۳ روز روزه ي ميوه بگيريد. به مدت ۳ روز فقط ميوه بخوريد ، و در آخر متعجب مي شويد از اينکه دوستانتان به شما مي گويند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است
 

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

کيوي: ميوه کوچک اما بسيار مقوي
اين ميوه منبع خوبي از پتاسيم، منيزيم، ويتامين اي و فيبر است
حجم ويتامين سي اين ميوه دوبرابر حجم ويتامين سي پرتقال است
 

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

سيب: روزانه خوردن يک سيب، دکتر را از شما دور ميکند

اگرچه سيب مقدار کمي ويتامين سي دارد، اما داراي آنتي اکسيدانها و فلاونهاست (ماده شيميايي بيرنگ و متبلور ) که هر دوي اينها فعاليت ويتامين سي در بدن را زياد کرده و تسهيل مي بخشند و درنتيجه ريسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبي و سکته کاهش پيدا ميکند
 

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

توت فرنگي : ميوه محافظ
توت فرنگي بالاترين قدرت اکسيدان ها را در ميان اکثر ميوه ها دارد
و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگي رگ ها و راديکال هاي آزاد محافظت مي کند
 

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

پرتقال: دارويي شيرين
مصرف روزانه ۲ تا ۴ عدد پرتقال جلوي سرماخوردگي را مي گيرد
کلسترول را کم مي کند
از ايجاد سنگ در بدن جلوگيري کرده و يا سنگ هاي موجود در بدن را از بين مي برد و همچنين ريسک ابتلا به سرطان روده را کاهش مي دهد
 

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

هندوانه: بهترين تسکين دهنده تشنگي
از ۹۲% آب تشکيل شده است
همچنين حاوي بالاترين دوز گلاتاتيون است که به بالارفتن سيستم دفاعي بدن کمک مي کند
همچنين آنها اصلي ترين منبع ليکوپين هستند که اکسيداني براي مبارزه با سرطان است ديگر مواد مغذي موجود در هندوانه ويتامين سي و پتاسيم هستند
 

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

عنبه (انبه): نشان بالاترين براي ويتامين سي
آنها بهترين برندگان براي داشتن بالاترين ميزان ويتامين سي هستند.
اين ميوه سرشار از کاروتين است که حاوي ويتامين آ بوده و براي چشم ها مفيد مي باشند.
 

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
نوشيدن آب سرد بعذ از غذا = سرطان

مي توانيد باور کنيد؟
شايد نوشيدن يک ليوان آب سرد بعد از غذا، بسيار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغني که در آن لحظه مصرف کرده ايد را سفت ميکند ، روند هضم غذا را کند ميکند ، زماني که اين رسوبها با اسيد واکنش نشان ميدهند و شکسته ميشوند و سريعتر از غذاهاي جامد، توسط روده جذب ميشوند . بسيار سريع اين امر موجب چاقي و سپس سرطان ميشود .بهتر اين است که بعد از غذا، سوپ گرم و يا آب ولرم مصرف کنيد






akharinnews
 
بالا