دوستان ازصبح فکرمن درگیرهمین مسئله هست
ولی با حرفهای مهدی خان چون با مدرک هست موافق تر هستم
خیر محمد جان
شما داری میگی در هیچ کجا نوشته نشده شهید شدن
و همین ابهام شهید شدن رو هم از بین بردی
برات دلیل آوردم که امکان داره شهید شده باشن
آما از انجایی که قران کلام وحی ازجعیت داره به احادیث(چون احادیث ضعیف و صحیصح دار)ولی کلام حق دلیل بر ردش نیست.
وَمَا مُحَمَّدٌ إِلاَّ رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ وَمَن يَنقَلِبْ عَلَىَ عَقِبَيْهِ فَلَن يَضُرَّ اللّهَ شَيْئًا وَسَيَجْزِي اللّهُ الشَّاكِرِينَ ﴿۱۴۴﴾
خدا در سوره آل عمران می فرماید
الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ
بمیرید یا کشته شود...
یعنی خدا هم به صراحت نگفته که حضرت کشته یا شهید شدند...
آما بسیاری از منابع (شیعه و سنی )اشاره به شهادت حضرت دارند
خوب من بخاطر اینکه شاید دوستان دلایل اهل سنت را قبول نداشته باشن از اهل تشیع میزارم.
رسول الله صلى الله علیه وآله محمد بن عبد الله... وقبض بالمدینة مسموما یوم الاثنین للیلتین بقیتا من صفر....
رسول خدا صلی الله علیه وآله در روز دوشنه 28 صفر در مدینه در حالى که مسموم شده بود، از دنیا رفت.
الشیخ المفید، محمد بن محمد بن النعمان ابن المعلم أبی عبد الله العکبری البغدادی (متوفای413 هـ)، المقنعة، ص456، تحقیق و نشر: مؤسسة النشر الإسلامی التابعة لجماعة المدرسین ـ قم، الطبعة: الثانیة، 1410 ه
مرحوم شیخ طوسى در کتاب تهذیب الأحکام مىنویسد:
محمد بن عبد الله... وقبض بالمدینة مسموما یوم الاثنین للیلتین بقیتا من صفر سنة عشرة من الهجرة.
محمد بن عبد الله (صلى الله علیه وآله وسلم )... در روز دوشنبه 28 صفر سال دهم هجرى در حالى از دنیا رفت که مسموم شده بود.
الطوسی، الشیخ ابوجعفر، محمد بن الحسن بن علی بن الحسن (متوفای460هـ)، تهذیبالأحکام، ج6 ص2، تحقیق: السید حسن الموسوی الخرسان، ناشر: دار الکتب الإسلامیة ـ طهران، الطبعة الرابعة،1365 ش.
و نیز مرحوم علامه حلى در تحریر الأحکام مىگوید:
محمد بن عبد الله... وقبض بالمدینة مسموما یوم الاثنین للیلتین بقینا من صفر سنة عشرین من الهجرة.
الحلی الأسدی، جمال الدین أبو منصور الحسن بن یوسف بن المطهر (متوفای 726هـ)، تحریر الأحکام، ج2 ص118، تحقیق: الشیخ إبراهیم البهادری، ناشر: مؤسسة الإمام الصادق ( علیه السلام ) ـ قم، الطبعة: الأولى، 1420 ه
اما این که چه کسى و در چه زمانى آن حضرت را سمّ داده است، همانند بسیار دیگر از زوایاى زندگى آن حضرت براى ما روشن نیست.
چنانچه ابن کثیر دمشقى مىنویسد:
وفی صحیح البخاری «عن ابن مسعود قال: لقد کنا نسمع تسبیح الطعام وهو یؤکل» یعنی بین یدی النبی وکلمه ذراع الشاة المسمومة وأعلمه بما فیه من السم
در صحیح بخارى از ابن مسعود نقل شده است که مىگفت: «ما صداى تسبیح گفتن غذا را هنگامى که رسول خدا از آن تناول مىفرمود، مىشنیدیم». یعنى در جلوى پیامبر صلى الله علیه وآله وسلم. و گوشت سردست مسموم با حضرت سخن گفت و ایشان از سمى بودن خود مطلع کرد.
ابن کثیر الدمشقی، ابوالفداء إسماعیل بن عمر القرشی (متوفای774هـ)، البدایة والنهایة،ج 6، ص286، ناشر: مکتبة المعارف – بیروت.
اما چطور یک سم بعد از چهار سال اثر میکنه؟!، ضمن این که پیامبر اسلام قبل از خوردن آن سم در جنگ خیبر از مسموم بودن گوشت گوسفند آگاه بود و از خوردن دست کشید؟!
این از روایت سنی بود.برای اینکه هردو میگویند که در جنگ خیبر رسول خدا سم داده شده.
و اما در جای دیگه
جاء في السيرة النبوية لآبن كثير :ـ عن الأعمش عن عبد الله بن نمرة عن اب الاحوص عن عبد الله بن مسعود إذقال: لئن أحلف تسعا أن رسول الله قتل قتلا أحب إلي من أن أحلف واحدة أنه لم يقتل،وذلك لأن الله اتخذه نبيا واتخذه شهيدا.
قسم خوردن 9بار که پیامبر اسلام (ص) شهید شدن که محبوب تر است از یک بار قسم بخورم که حضرت خاتم شهید شدن!؟
تو این حدیث شک میاد ؟!یعنی چی یعنی حتی صحابه آن حضرت هم قطعا حضرت رسول را شهید نمی دونستن؟
ثنا داود بن یزید الأودی قال سمعت الشعبی یقول والله لقد سم رسول الله صلى الله علیه وسلم وسم أبو بکر الصدیق وقتل عمر بن الخطاب صبرا وقتل عثمان بن عفان صبرا وقتل علی بن أبی طالب صبرا وسم الحسن بن علی وقتل الحسین بن علی صبرا رضی الله عنهم فما نرجو بعدهم.
الحاکم النیسابوری، ابو عبدالله محمد بن عبدالله (متوفای 405 هـ)، المستدرک علی الصحیحین، ج3، ص61، ح4395، تحقیق: مصطفی عبد القادر عطا، ناشر: دار الکتب العلمیة - بیروت الطبعة: الأولى، 1411هـ - 1990م.
داود بن یزید گوید که از شعبى شنیدم که مىگفت: به خدا قسم رسول خدا و ابوبکر با سمّ کشته شدند و عمر و عثمان و على بن ابیطالب با شمشیر کشته شدند و حسن بن على با سم و حسین بن على با شمشیر کشته شد.
متسدرک ج3ص60
از اینجا به بعد
بحث شیعه و سنی پیش میاد...
به خاطر بعضی دلایل نمیشه گفت...
دوستانی که مشتاق به دنبال کردن و بحث هستن یا پ.خ بیان اینجا که عمران بشه...
استقبال جهان اسلام از استفتاء جدید آیت الله خامنهای