• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) تسلیت باد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parisa

متخصص بخش
hasan_mohammad.jpg

Mahdi Askari

مدير فنی
منم این ایام رو به همه مسلمانان و شیعیان تسلیت میگم:گل:
تو این ایام دعا برای ما فراموشتون نشه:گل:
التماس دعا

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
بی بهره از فروغ ولایت تو یا حسن / مشمول این حدیث پیمبر نمی شود

فرمود دیده­ای که کند گریه بر حسن / آن دیده کور وارد محشر نمی شود

این ایام رو به همه ی شیعیان و مسلمانان تسلیت میگم .

360درجه

متخصص بخش فیزیک
بنده هم یه نوبه ی خودم ایام سوگواری پیامبر اکرم ، امام حسن مجتبی و امام رضا علیه اسلام رو تسلیت عرض مکینم...:گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام
من هم به نوبه خودم شهادت حضرت رسول الله صل الله علیه و آله و سلم و امام حسن مجتبی صلوات الله و سلام علیه رو به تمام مسلمین جهان تسلیت عرض می کنم.

باور کنید قامت حیدر خمیده است
رنگ از عذار حضرت زهرا پریده است
باور کنید بغض حسن مانده در گلو
خونِ ‌دل حسین به صورت چکیده است

الهی بمیرم برای غریب شهر مدینه
الهی بمیرم برای دلی که زار و هزینه
الهی بمیرم برای لحظه آخر حسن جان
الهی بمیرم برای ناله خواهرت حسن جان

نیکا

متخصص بخش معماری

رحلت پیامبر مهر و رحمت و شهادت کریم اهل بیت (ع) رو تسلیت میگم :گل:

973b2b0c162b4254aab6a030ecda5f28.jpg

siUDrY_535.jpg

آخرین ویرایش:

ناهید

متخصص بخش

سـه خوشـه اشـك ...

رحلت حضرت رسول اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع)

و شهادت
علی بن موسی الرضا(ع) را به عموم مسلمانان بویژه شما دوستان در گروه
پرشین استار
تسلیت می‌گوییم.

1.
آسمان تمام خویش را نم‌نم می‌بارد. دریا سكوت كرده است و هیچ پرنده‌ای جز برای سوگ نمی‌خواند. نه! چگونه می‌شود از بین ما رفته باشی در حالی كه روزی چند مرتبه در صدای اذان عاشقی جریان داری و عطر بهشتی‌ات از تشهد گل‌های معصوم به مشام می‌رسد؟

ای آفتابی‌ترین رسول!

دشت‌ها هنوز تلاوت نام نیكوی تو را بر زبان دارند. تو سبزترین پیام‌آوری بودی كه با لهجه آب با مردم بادیه‌نشین سخن می‌گفتی و حرف به حرف معجزه عشق را به آنها می‌آموختی.

حالا ولی چشم‌های مهربانت را مبند كه "فاطمه" تاب دوری‌ات را ندارد.

2. ای چهارمین حلقه آسمانی كسا، ای امام حسن مجتبی(ع)!

از تو نوشتن سخت است و از غربت تو نوشتن سخت‌تر؛ وقتی قلم روضه تیرباران تابوتت را می‌خواند و واژه‌ها اشك می‌ریزند، بی‌شك رد این خوشه‌های اشك، دل‌های مشتاق زیارتت را به سكوت بی‌سرانجام بقیع می‌رساند.

تو غریب‌ترین خورشید مدینه‌ای كه در اوج شكوه‌ و عزت، عبای تنهایی‌اش را به سر كشید كه تو فرزند آن امیری كه در غربت كوفه، تنهایی‌اش را با چاه قسمت می‌كرد.

چقدر مرور تلخی است: مهری كه بر پای صلحنامه زدی، نوشیدن شوكران صبر و سكوت و دیدن طشتی كه خون جگرت را حمل می‌كرد.

3. ای هشتمین پنجره رو به بهشت!

در روز شهادتت، همچون آهویی رمیده و درمانده از همه جا، به تو دخیل بسته‌ام و در ازدحام جمعیت فرشتگانی كه در سوگ تو بر سینه و سر می‌زنند گم شده‌ام.

دل شكسته‌ام در انعكاس آیینه‌های رواق چشمانت رها شده است.

دست‌های زائرانت را می‌بینم كه به سمت پنجره فولاد كه درگاه اجابت است، دراز شده‌اند و تو آنقدر باكرامتی كه هیچ دستی را رد نمی‌كنی.

امروز من هم آمده‌ام تا در سایه امن دستان آفتابی‌ات آرامش بیابم. دستم را بگیر!

تو آسمان منی من پرنده‌ام آقا
برای بال من آغوش خویش را بگشا

که کوچ کرده‌ام از سردسیری تشویش
به گرمسیر دل‌انگیز گنبدت مولا

گذشته‌ام من از انبوه جنگل تردید
و حجم خشک نفس‌گیری بیابان‌ها

غریب‌تر ز مسافر غریب‌تر ز غروب
کشانده مهر تو ای خوب تا کجا ما را

رسیده‌ام لب ایوان نگاه من ابری
شکوه گنبد خورشیدگونه‌ات پیدا

کنون به وسعت جغرافیای دلتنگی
نشسته‌ام بزنم باز دل به این دریا

کویر تجربه‌ی تلخ لحظه‌های من‌ است
تو مثل جاری آبی بر این عطش اما

ناهید

متخصص بخش

اگر دلت گرفته به این شماره زنگ بزن
!

این روزها داشتن یک دوست خوب و آدم مطمئنی که حرف دلت را بشنود، نعمت بزرگی است و باید قدر آن را دانست. آیا تاکنون فکر کرده‌ایم که در اوج لحظه‌های تنهایی، چه کسی می‌تواند آرامش‌بخش زندگی باشد؟

دیروز خیلی کلافه بودم. دلم می‌خواست با یک نفر حرف بزنم. داشتم توی گوشی‌ همراهم شماره آدم‌ها رو نگاه می‌کردم که چشم به اسم یکی از دوستان افتاد. پیامکی زدم و گفتم دلم گرفته، پاسخ داد:
این که غصه نداره! به این شماره زنگ بزن، فقط نپرس کیه که نمی‌گم. اگر زنگ بزنی خیلی خوشحال می‌شه، سلام من رو هم برسون.

اولش دو دل بودم اما دل را زدم به دریا و شماره‌ای که نوشته شده بود را گرفتم. صدایی آن سوی خط گفت: زائر گرامی! پس از عرض سلام به محضر مبارک امام رضا علیه‌السلام، به روضه منوّره مرتبط خواهید شد، اللهم صل علی علی بن موسی الرضا المرتضی(ع).

ارتباط با حرم مطهر امام رضا

(ع) شماره تلفن:
05112003334

احساس می‌کر
د
م دستانم به پنجره فولاد رضا علیه‌السلام گره خورده است و حضرت از پشت شبکه‌های پنجره فولاد، دستان مرا به گرمی می‌فشارد.

دیگر بهتر از این نمی‌شد، ذوق‌زده شده بودم! تجربه این لحظه ناب، شگفتی خاصی برایم داشت و شاید آرزوی هر عاشقی باشد که بخواهد عاشقانه و عارفانه با مولای خویش سخن بگوید. انگار امام رئوف داشت حال مرا می‌پرسید …

این صدای من نبود که می‌آمد، صدای دلم بود که داشت با پنجره فولاد ثامن الحجج علیه‌السلام درد دل می‌کرد.

یا ضامن آهو! دعا کن برایمان که دل در گرو مهر تو بسته‌ایم.

این عشق مثل باد صبا منتشر شده‌ست
این آفتاب در همه‌جا منتشر شده‌ست

مثل كبوتران حرم، سایه‌ی شما
در بیت، بیت دفتر ما منتشر شده‌ست

این آفتاب شعله‌زده، سمت آسمان
این آفتاب تا به كجا منتشر شده‌ست

آیینه‌های این حرم از عشق ما پر است
این آفتاب در همه‌جا منتشر شده‌ست

در این حرم برای همیشه دعای ما
در انعكاس آینه‌ها منتشر شده‌ست

حالا هزار اشك، هزاران دعا و بغض
دور ضریح پاك شما منتشر شده‌ست

مهری

کاربر ويژه
حسن شدی که غریبی همیشه ناب بماند/
رد دو دست ابالفضل روی آب بماند
------------------------------------------------
حسن شدی که سوال غریب کیست درعالم /
میان کوچه وگودال بی جواب بماند
-----------------------------------------------
حسین نیز غریب است اگرشبیه برادر/
ولی بناست بقیع حسن خراب بماند
-----------------------------------------------
کمی زغصه ی تورخنه کرده است به بیرون/
تفاوت زن چون "جعده" و "رباب" بماند
------------------------------------------------
به احترام حسینِ سه روز مانده به گودال/
بناست زائر تو زیر آفتاب بماند

parisa

متخصص بخش
razavi.jpg

سرود امام رضا (ع)
دوست دارم نگات کنم تو هم من و نگاه کنی
من تو رو صدا کنم تو هم من و صدا کنی
قربون صفات برم از راه دوری اومدم
جای دوری نمیره اگه به من نگاه کنی
دل من زندونیه توئی که تنها می تونی
قفس و واکنی و پرنده رو رها کنی
میشه کنج حرمت گوشه قلب من باشه
میشه قلب من و مثل گنبدت طلا کنی
تو غریبی و منم غریبم اما چه میشه
این دل غریبه رو با خودت آشنا کنی
دوست دارم تو ایوون مقصوره از صبح تا غروب
من با تو صفا کنم تو هم من و دعا کنی
دلم و گره زدم به پنجرت دارم می رم
دوست دارم تا من میام زود گره هام و واکنی
دوست دارم که از حالا تا صبح محشر همیشه
من رضا رضا بگم تو هم من و رضا کنی
حسرت زیارت جد تو مونده بر دلم
چی میشه اگه من و راهی کربلا کنی
یا علی موسی الرضا میشه به من نگاه کنی
اون قده رضا رضا می گم تا دردم و دوا کنی

دانلود غیر مستقیم می باشد

نیکا

متخصص بخش معماری
نیکا یا فریده خانوم تو کتب تاریخی هیچ یک از ادیان (نه شیع نه سنی نه مسیح...)حضرت خاتم رو شهید نمیدونن.
بنده هم سالروز درگذشت حضرت خاتم (ص) را به همه تسلیت میگم:گل:

بله ، درست میگید.
اشتباهم به خاطر عجله ام بود.
اصلاح شد.

Mahdi Askari

مدير فنی
نیکا یا فریده خانوم تو کتب تاریخی هیچ یک از ادیان (نه شیع نه سنی نه مسیح...)حضرت خاتم رو شهید نمیدونن.
بنده هم سالروز درگذشت حضرت خاتم (ص) را به همه تسلیت میگم:گل:

یک کوچولو تحقیق بد نیست:گل:

در مورد شهادت و یا وفات پیامبر ایهام وجود دارد
و نمیتوان دقیق مشخص کرد که آیا پیامبر وفات کردند یا به شهادت رسیدند
برای بهتر درک کردن به اینجا برید:گل:
http://www.pasokhgoo.ir/node/9130

South Boy

متخصص بخش فوتبال
یک کوچولو تحقیق
اما محقق خان شما خودتان این مطلب که دادی رو خوندی؟
) در خصوص صحت و عدم صحت اقوال دربارة رحلت و یا شهادت پیامبر(ص) نمی توان قضاوت نمود،‌ زیرا داوری دربارة مسایل تاریخی مبهم، مشکل است. از متون تاریخی استفاده می شود که پیامبر توسط زن یهودیه مسموم شده است. حال پیامبر(ص) در اثر مسمومیت از دنیا رفت یا نه، مشخص نیست.
مرسی پلنگ جااان از مدرکت برای رد دلیل
نویسنده خودشم مونده کدوم درسته((الان شما این مدرک را برای رد اوردی یا برای اثبات شهادت حضرت خاتم؟))

Mahdi Askari

مدير فنی
خیر محمد جان
شما داری میگی در هیچ کجا نوشته نشده شهید شدن
و همین ابهام شهید شدن رو هم از بین بردی
برات دلیل آوردم که امکان داره شهید شده باشن

parisa

متخصص بخش
دوستان ازصبح فکرمن درگیرهمین مسئله هست
ولی با حرفهای مهدی خان چون با مدرک هست موافق تر هستم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
دوستان ازصبح فکرمن درگیرهمین مسئله هست
ولی با حرفهای مهدی خان چون با مدرک هست موافق تر هستم

خیر محمد جان
شما داری میگی در هیچ کجا نوشته نشده شهید شدن
و همین ابهام شهید شدن رو هم از بین بردی
برات دلیل آوردم که امکان داره شهید شده باشن

آما از انجایی که قران کلام وحی ازجعیت داره به احادیث(چون احادیث ضعیف و صحیصح دار)ولی کلام حق دلیل بر ردش نیست.

وَمَا مُحَمَّدٌ إِلاَّ رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ وَمَن يَنقَلِبْ عَلَىَ عَقِبَيْهِ فَلَن يَضُرَّ اللّهَ شَيْئًا وَسَيَجْزِي اللّهُ الشَّاكِرِينَ ﴿۱۴۴﴾
خدا در سوره آل عمران می فرماید
الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ
بمیرید یا کشته شود...
یعنی خدا هم به صراحت نگفته که حضرت کشته یا شهید شدند...

آما بسیاری از منابع (شیعه و سنی )اشاره به شهادت حضرت دارند

خوب من بخاطر اینکه شاید دوستان دلایل اهل سنت را قبول نداشته باشن از اهل تشیع میزارم.

رسول الله صلى الله علیه وآله محمد بن عبد الله... وقبض بالمدینة مسموما یوم الاثنین للیلتین بقیتا من صفر....
رسول خدا صلی الله علیه وآله در روز دوشنه 28 صفر در مدینه در حالى که مسموم شده بود، از دنیا رفت.
الشیخ المفید، محمد بن محمد بن النعمان ابن المعلم أبی عبد الله العکبری البغدادی (متوفای413 هـ)، المقنعة، ص456، تحقیق و نشر: مؤسسة النشر الإسلامی التابعة لجماعة المدرسین ـ قم، الطبعة: الثانیة، 1410 ه‍
مرحوم شیخ طوسى در کتاب تهذیب الأحکام مى‌نویسد:
محمد بن عبد الله... وقبض بالمدینة مسموما یوم الاثنین للیلتین بقیتا من صفر سنة عشرة من الهجرة.
محمد بن عبد الله (صلى الله علیه وآله وسلم )... در روز دوشنبه 28 صفر سال دهم هجرى در حالى از دنیا رفت که مسموم شده بود.
الطوسی، الشیخ ابوجعفر، محمد بن الحسن بن علی بن الحسن (متوفای460هـ)، تهذیب‏الأحکام، ج6 ص2، تحقیق: السید حسن الموسوی الخرسان، ناشر: دار الکتب الإسلامیة ـ طهران، الطبعة الرابعة،‌1365 ش.
و نیز مرحوم علامه حلى در تحریر الأحکام مى‌گوید:
محمد بن عبد الله... وقبض بالمدینة مسموما یوم الاثنین للیلتین بقینا من صفر سنة عشرین من الهجرة.
الحلی الأسدی، جمال الدین أبو منصور الحسن بن یوسف بن المطهر (متوفای 726هـ)، تحریر الأحکام، ج2 ص118، تحقیق: الشیخ إبراهیم البهادری، ناشر: مؤسسة الإمام الصادق ( علیه السلام ) ـ قم، الطبعة: الأولى، 1420 ه‍
اما این که چه کسى و در چه زمانى آن حضرت را سمّ داده است، همانند بسیار دیگر از زوایاى زندگى آن حضرت براى ما روشن نیست.
چنانچه ابن کثیر دمشقى مى‌نویسد:
وفی صحیح البخاری «عن ابن مسعود قال: لقد کنا نسمع تسبیح الطعام وهو یؤکل» یعنی بین یدی النبی وکلمه ذراع الشاة المسمومة وأعلمه بما فیه من السم
در صحیح بخارى از ابن مسعود نقل شده است که مى‌گفت: «ما صداى تسبیح گفتن غذا را هنگامى که رسول خدا از آن تناول مى‌فرمود، مى‌شنیدیم». یعنى در جلوى پیامبر صلى الله علیه وآله وسلم. و گوشت سردست مسموم با حضرت سخن گفت و ایشان از سمى بودن خود مطلع کرد.
ابن کثیر الدمشقی، ابوالفداء إسماعیل بن عمر القرشی (متوفای774هـ)، البدایة والنهایة،ج 6، ص286، ناشر: مکتبة المعارف – بیروت.

اما چطور یک سم بعد از چهار سال اثر میکنه؟!، ضمن این که پیامبر اسلام قبل از خوردن آن سم در جنگ خیبر از مسموم بودن گوشت گوسفند آگاه بود و از خوردن دست کشید؟!
این از روایت سنی بود.برای اینکه هردو میگویند که در جنگ خیبر رسول خدا سم داده شده.

و اما در جای دیگه
جاء في السيرة النبوية لآبن كثير :ـ عن الأعمش عن عبد الله بن نمرة عن اب الاحوص عن عبد الله بن مسعود إذقال: لئن أحلف تسعا أن رسول الله قتل قتلا أحب إلي من أن أحلف واحدة أنه لم يقتل،وذلك لأن الله اتخذه نبيا واتخذه شهيدا.

قسم خوردن 9بار که پیامبر اسلام (ص) شهید شدن که محبوب تر است از یک بار قسم بخورم که حضرت خاتم شهید شدن!؟

تو این حدیث شک میاد ؟!یعنی چی یعنی حتی صحابه آن حضرت هم قطعا حضرت رسول را شهید نمی دونستن؟

ثنا داود بن یزید الأودی قال سمعت الشعبی یقول والله لقد سم رسول الله صلى الله علیه وسلم وسم أبو بکر الصدیق وقتل عمر بن الخطاب صبرا وقتل عثمان بن عفان صبرا وقتل علی بن أبی طالب صبرا وسم الحسن بن علی وقتل الحسین بن علی صبرا رضی الله عنهم فما نرجو بعدهم.
الحاکم النیسابوری، ابو عبدالله محمد بن عبدالله (متوفای 405 هـ)، المستدرک علی الصحیحین، ج3، ص61، ح4395، تحقیق: مصطفی عبد القادر عطا، ناشر: دار الکتب العلمیة - بیروت الطبعة: الأولى، 1411هـ - 1990م.
داود بن یزید گوید که از شعبى شنیدم که مى‌گفت: به خدا قسم رسول خدا و ابوبکر با سمّ کشته شدند و عمر و عثمان و على بن ابیطالب با شمشیر کشته شدند و حسن بن على با سم و حسین بن على با شمشیر کشته شد.
متسدرک ج3ص60

از اینجا به بعد
بحث شیعه و سنی پیش میاد...
به خاطر بعضی دلایل نمیشه گفت...
دوستانی که مشتاق به دنبال کردن و بحث هستن یا پ.خ بیان اینجا که عمران بشه...

استقبال جهان اسلام از استفتاء جدید آیت الله خامنه‌ای

آخرین ویرایش:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
در مورد رحلت یا شهادت رسول اکرم (ص) احادیثی معتبر از زبان ائمه طاهرین آمده که به چند مورد از آن اشاره می کنم:
شیخ طوسی در تهذیب می نویسد: «پیامبراکرم (ص) با سم شهید شد، دو شب به آخر ماه صفر مانده، در سال 10 هجری» علامه مجلسی (ره) می نویسد: همین روایت دو شب به آخر ماه صفر مانده مطابق نقل اکثر مورخین شیعه است اما کلینی می نویسد: در دوازدهم ربیع الاول روز دوشنبه در سن 63 سالگي از دنیا رفت. حضرت صادق (ع) می فرماید: «پیامبر را در روز خیبر مسموم کردند رسول خدا گفت رگ حیاتم را آن لقمه خیبر قطع کرد، هیچ پیامبر و یا وصی پیامبری نیست مگر این که شهید از دنیای می رود» در روایتی دیگر آمده است پبامبر گوشت دست و شانه بزغاله را دوست داشت ولی از ران آن خوشش نمی آمد زیرا نزديک به مخرج بول او بود. وقتی دست مسموم را آوردند مقداری از آن خورد بعد آن دست جریان مسمومیت خود را اعلام کرد که حضرت دیگر نخورد، همین مقدار پیوسته آن جناب را ناراحت داشت تا ازدنیا رفت.» از امام صادق (ع) نقل می کند که حضرت فرمود می دانید آیا پیامبر رحلت کرده یا کشته شده؟ خداوند در این باره می فرماید« اغان عات او قتل انقلبتم علی اعقابکم»1 او را قبل از مرگ مسموم کردند. «انهما سقنا فقلنا انهما و ابوهما شرمن خلق الله» آن دو زن قبل از مرگ او را مسموم نمودند گفتم آن دو و پدرشان بدترین خلق خدایند» علامه مجلس در توضیح خبر می نویسد: ممکن است هر دو سم یعنی سم خیبر و سم قبل از فوت در شهادت پیامبر(ص) اثر گذاشته باشد.»

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

یکی از آسیب های مسایل تاریخی آن است که برخی از رخدادها ابهام دارد و از شفافیت لازم برخورد دار نیست ؛ از این رو قضاوت دربارة آن ها مشکل است. تاریخ زندگی پیامبر(ص) نیز از این قاعده مستثنا نیست و بخشی از آن فاقد شفافیت می باشد؛ از این رو دانشمندان سنی و شیعی در خصوص تاریخ ولادت ایشان اختلاف نظر دارند که دوازدهم ربیع الاول است و یا هفدهم آن.
یکی از مسایل دیگر که ابهام دارد، آن است که آیا حضرت به مرگ طبیعی از دنیا رفت و یا شهید شد ؟
در برخی از متون آمده است: «گروهی، زنِ یکی از اشراف یهود را به نام زینب فریب دادند که پیامبر را از طریق غذا مسموم سازد. نقشة وی از این قرار بود که آن زن، کسی را خدمت یکی از یاران پیامبر فرستاد و از او پرسید که پیامبر اسلام کدام عضو از گوسفند را بیشتر دوست می دارد. او در پاسخ گفت: ذراع گوسفند مطبوع‌ترین عضو برای پیامبر است. زینب، گوسفندی را بریان کرد و آن را مسموم ساخت، و بیش از همه در ذراع آن سم داخل نمود و به عنوان هدیه خدمت پیامبر فرستاد. پیامبر نخستین لقمه ای را که به دهان گذارد، احساس کرد مسموم است. فوراً آن را از دهان در آورد، ولی کسی که با ایشان غذا می خورد، یعنی «بشر بن براء معرور» که از روی غفلت چند لقمه خورده بود؛ پس از مدتی بر اثر سم در گذشت. پیامبر دستور داد زینب را احضار کردند و به او گفت: چرا چنین جفایی را بر من روا داشتی؟! وی در پاسخ گفت: تو اوضاع قبیلة ما را هم بر هم زدی، من با خود فکر کردم که اگر فرمانروا باشی، با خوردن این سم از بین خواهی رفت، و اگر پیامبر خدا باشی، قطعاً از آن اطلاع یافته و از خوردن آن خودداری خواهی نمود.
ابن اسحاق گزارش می دهد: «رسول خدا در معرض وفات خود به «امّ بشر» دختر «براء بن معرور» که برای عیادت وی آمده بود گفت: از همان خوراکی که با برادرت در «خیبر» خورده، اکنون رگ دلم قطع می شود. بدین جهت مسلمانان رسول خدا را علاوه بر افتخارات نبوّت دارای مقام شهادت هم می دانستند.
با توجه به مطالب مذکور باید گفت:
1) از برخی روایات و متون دینی استفاده می شود که پیامبر(ص) در جنگ خیبر مسموم شده و این مسمومیت در بیماری پیامبر مؤثر بوده است. برخی گفته اند: معروف این است که پیامبر در کسالت وفات خود می فرمود: این بیماری از آثار غذای مسمومی است که آن زن یهودی خورانده است .
شاید به خاطر همین روایات و متون تاریخی بوده که پیامبر(ص) را نیز دارای مقام شهادت می دانستند، همان گونه که ابن هشام تصریح نموده است.
در برخی روایات نیز اشاره شده که مسمومیت پیامبر در رحلت او تأثیر گذار بوده است، از این رو حضرت در هنگام رحلت با اشاره به مسمومیت خویش در خیبر می فرمود: «نیست پیامبر و وصی مگر این که شهید شود».
2) در خصوص این که به پیامبر(ص) شهید گفته نمی شود، شاید بدان جهت باشد که مسایل تاریخی ابهام دارد و یا سند برخی از روایات اشکال دارد. طبیعی است چیزهایی را می توان به ساحت مقدّس پیامبر نسبت داد که شبهه و ابهام نداشته باشد. از سوی دیگر دقیقاً مشخص نیست که مسمومیت، چقدر در رحلت پیامبر تأثیر گذار بوده؛ زیرا مسمومیت در سال هفتم هجری بوده، ولی رحلت پیامبر در سال 11 هجری اتفاق افتاده و این فاصله زمانی حکایت از آن دارد که مسمومیت عامل اصلی رحلت پیامبر نبوده است. اگر مسمومیت علت اصلی رحلت پیامبر(ص) بود، باید پیامبر بعد از مسمومیت از دنیا می رفت، همان گونه که «بشر بن براء» که از گوشت همان گوسفند خورده بود، فوت کرد.
3) در خصوص صحت و عدم صحت اقوال دربارة رحلت و یا شهادت پیامبر(ص) نمی توان قضاوت نمود،‌ زیرا داوری دربارة مسایل تاریخی مبهم، مشکل است. از متون تاریخی استفاده می شود که پیامبر توسط زن یهودیه مسموم شده است. حال پیامبر(ص) در اثر مسمومیت از دنیا رفت یا نه، مشخص نیست.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
http://www.bayanmusic.ir/bml/web/Ganjine/Adyan/Eslam/Qoran/S005Maede/A67.php

والله يعصمك من الناس.......(سوره ی مبارکه مائده ، آیه ی 67)

الله تو را (اي محمد) از كزند مردم حفظ مي كند

ببخشی اون موقع کلام خدا رو بیشتر قبول داریم یا اونا که شما دادی>؟

خود خدا امده گفته ای محمد من محافظ توم؟بعد شما میای میگید نه حضرت رسول را به شهادت رساندن؟

پیامبر نخستین لقمه ای را که به دهان گذارد، احساس کرد مسموم است. فوراً آن را از دهان در آورد،

آما از انجایی که خدا بر پیامبر وحی میفرسته که نخور یا یک جوری ایشون را با خبر کردند...
پس حضرت در جاهای دیگر هم الله حافظ ایشان بوده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا