khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2]در فاصله سه هفته مانده به پايان ليگ برتر، مديرعامل باشگاه سپاهان تيمش را قهرمان نميداند.
|
به نقل از ايسنا، محمدرضا رحيمي در جريان نشست مشترک اتحاديه فوتبال و رييس فدراسيون درباره انتقاداتي که نسبت به ساختار باشگاهها و جايگاه آنها در کشور مطرح کرده بود گفت: انتقاد من اين بود که چرا ما هنوز تعريف قانونمندي از باشگاه نداريم؟ اين مسئله بايد توسط مجلس و دولت روشن شود و اين دو نهاد بايد هرچه بيشتر در راه برطرف کردن اين معضل تلاش کنند. باشگاهها اکنون توسط افراد زحمتکشي اداره ميشوند که واقعا براي اين کار فداکاري ميکنند. اين طور نميشود باشگاهداري کرد. وي در ادامه و درباره سرنوشت تيمش در فصل يازدهم ليگ برتر گفت: هنوز سه بازي ديگر تا پايان فصل باقي مانده است و زود است که از هماکنون خود را قهرمان بدانيم. البته من تمايل چنداني براي صحبت در اين رابطه ندارم چرا که تيم مربي و سرپرست دارد و آنها بهتر ميتوانند در اين رابطه صحبت کنند. مديرعامل باشگاه سپاهان در ادامه با بيان اينکه از کار کادر فني تيمش رضايت کامل دارد در پاسخ به اين سوال که نظرش درباره شايعه مذاکره چند تن از بازيکنان تيمش مانند جلال حسيني با تيمهاي ديگر گفت: من درباره مذاکره بازيکنانم هيچ اطلاعي ندارم و انشاءالله اين اتفاق رخ نداده است. بازيکنان ما آنقدر باتجربه هستند که کار خود را درست انجام دهند و به فکر حاشيه نباشند. |