• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روزانه پنجهزار نفر در سراسر جهان بر اثر بيماري "سل" جان مي‌دهند

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
به گفته يك مقام وزارت بهداشت و توسعه اجتماعي روسيه، پنجاه ميليون نفر در سراسر جهان مبتلا به بيماري سل هستند و روزانه پنجهزار نفر بر اثر اين بيماري جان خود را از دست مي‌دهند.

رييس بخش توسعه بهداشتي وزارت بهداشت روسيه روز جمعه در گفتگو با خبرنگاران ، سل را خطرناكترين آفت زندگي انسان خواند و گفت: روز ‪ ۲۴‬مارس ( چهارم فروردين) روز جهاني مبارزه با بيماري سل است.

"گالينا ماخكووا" افزود: در سال ‪ ۲۰۰۶‬برنامه‌هاي گسترده‌اي براي مبارزه با اين بيماري در سراسر جهان پيش بيني شده تا بتوان زندگي ‪ ۱۴‬ميليون نفر را از مرگ در اين سال نجات داد.

وي گفت: قرار است در اجلاس سران كشورهاي صنعتي گروه هشت، كه تابستان امسال در شهر "سنت پطرز بورگ" روسيه برگزار مي‌شود، مبارزه جهاني با "سل" هم در دستور كار باشد.

"يكاترينا كاكولينا" معاون بخش توسعه بهداشتي روسيه نيز در اين مصاحيه گفت: در سال ‪ ،۲۰۰۵‬در روسيه ‪ ۳۲‬هزار نفر براثر ابتلا به سل جان باختند.

وي افزود: ‪ ۱۲۰‬هزار بيمار جديد نيز شناسايي شده كه هشتاد درصد آنها را نمي توان با دارو معالجه كرد.

اين در حاليست كه ‪ ۹‬هزار بيمار در روسيه همزمان به ايدز و سل مبتلا هستند.

وي با اشاره به اينكه وضعيت مبتلايان به سل در زندانهاي روسيه نسبت گذشته بهبود يافته است، از وضع برخي مناطق روسيه در خصوص اين بيماري ابراز نگراني كرد.

وزارت بهداشت روسيه اميدوار است تا سال ‪ ۲۰۱۰‬يا ‪ ۲۰۱۵‬موفق به كشف واكسن موثر براي مبارزه با بيماري سل شود.
 

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
بيماري سل سالانه جان ‪ ۲۵۰‬هزار نفر را در پاكستان مي‌گيرد

سالانه بيش از ‪ ۲۵۰‬هزار نفر از مبتلايان به بيماري سل در كشور پاكستان جان خود را از دست مي‌دهند.


تلويزيون خصوصي "جيو" روزجمعه با اعلام اين مطلب به نقل از "حسين هادي" رييس بخش سل و بيماري‌هاي ريوي در وزارت بهداشت پاكستان افزود: سالانه ‪۳۰۰‬ هزار نفر نيز به بيماران مبتلا به سل در اين كشور افزوده مي‌شود.

وي كه به‌مناسبت روز جهاني مبارزه با سل سخن مي‌گفت، افزود: نشانه‌هاي اين بيماري سرفه‌هاي پياپي به مدت سه هفته است.

دكتر هادي گفت: اين بيماري نياز به درمان هشت ماهه دارد و بسياري از مبتلايان به اين بيماري موارد مربوط به پيشگيري را رعايت نمي‌كنند.

وي گفت: در سال ‪ ۲۰۰۱‬دولت پاكستان براي مبارزه با اين بيماري حركتي ملي را آغاز كرد و درمان اين بيماري را در همه بيمارستان‌هاي دولتي كشور مجاني اعلام كرد.

رييس بخش سل و بيماري‌هاي ريوي وزارت بهداشت پاكستان، آگاهي، تبليغات و كنترل اين بيماري را براي كاهش آن در جامعه موثر دانست.

وي افزود: براي مقابله و پيشگيري از اين بيماري قرار است همايش‌ها و جلسات توجيهي ويژه پزشكان و كاركنان بخش‌هاي بيمارستاني با همكاري دولت و سازمان بهداشت جهاني در ايالت‌هاي چهارگانه پاكستان برگزار شود.

وي گفت: طبق آمارهاي ارايه شده، يك سوم جمعيت جهان به بيماري سل و و بيماري‌هاي ريوي مبتلا هستند.

بيش از ‪ ۷۰‬درصد جمعيت ‪ ۱۵۰‬ميليون نفري پاكستان روستانشين بوده و به امور كشاورزي و دامپروري اشتغال دارند.
 

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
بیماری سل در افغانستان هر سال 20 هزار قربانی

جام جم آنلاین: وزارت بهداشت افغانستان اعلام کرد ، بيماری سل، هر سال جان بيست هزار تن از شهروندان افغان را می گيرد.


به گزارش شبکه bbc ، محمد امين فاطمی، وزير بهداشت افغانستان در روز جهانی مبارزه با بيماری سل در کابل ابراز نگرانی کرد که شمار افراد مبتلا به اين بيماری در کشورش، به نبست به دو سال گذشته افزايش يافته است.
فاطمی با استناد به يک بررسی سازمان بهداشت جهانی گفت که هر سال ۷۶ هزار شهروند افغان به اين بيماری مبتلا می شوند که اين ويروس از هر فرد مبتلا به ده تا دوازده تن ديگر سرايت می کند.
بر اساس گزارشها، در سال ۲۰۰۲ بيش از ۱۸ هزار نفر مبتلا به سل در افغانستان درمان شده اند و در سال ۲۰۰۴ ميلادی افرادی که تحت مراقبت و درمان قرار گرفتند، به بيش از ۲۲ هزار نفر افزايش يافت.


با اين وجود، نگرانی ها در مورد گسترش بيماری سل در افغانستان در حال افزايش است، زيرا در بيشتر مناطق اين کشور امکانات درمان و دسترسی به مراکز بهداشتی کم است. مسئولان وزارت بهداشت، فقر و عدم آگاهی مردم در مورد بيماری سل را از عوامل مهم گسترش اين بيماری در افغانستان می دانند.
وزير بهداشت گفت که هم اکنون تلاشها به منظور تشخيص و درمان افراد مبتلا به سل در نزديک به هشتاد درصد مناطق افغانستان ادامه دارد.
مسئولان اين وزارت گفته اند دارو برای درمان اين بيماری به شکل رايگان به بيماران داده می شود.
 

shakira

متخصص بخش پزشکی
3 تاپیک فوق، به دلیل موضوع مشترک ( فوت براثر بیماری سل )، ادغام گردیدند.:احترام:

:گل:
 
بالا