• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

>>> روز جهانی چپ دست ها >>>

وضعیت
موضوع بسته شده است.

استفاده از دست چپ برای انجام کارهای اصلی که به اصطلاح به آن چپ دستی میگویند
و مشکلات چپ دستها سبب شد در سال ‪۱۹۷۶‬سازمان جهانی چپ دستان شکل گیرد
و روز ‪۱۳‬اوت ‪۲۲‬مرداد را روز جهانی چپ دستها اعلام کند.

این روز را به همه چپ دستان عزیز و باهوش تبریک عرض می کنم

امیدوارم در مبارزه با دنیای راست دستان همیشه موفق و پیروز باشید

:گل::فرار::گل:

نکته قابلت توجه این است
که تنی چند از هنرمندان طراز اول جهان که دستی معجزه گر داشته اند،

از جمله

" میکل آنژ"، " لئونارد داوینچی"،" رامبران" و "پیکاسو"

چپ دست بوده اند.
باخ، بتهوون، انیشتن، اسحاق نیوتن، مونتسکیو، ابن خلدون، جبران خلیل جبران، شکسپیر،
چارلی چاپلین و فرد آستر

و بسیاری دیگر نیز در زمره چپ دستها یاد شده اند.

روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 574در720پیکسل و98 کیلوبایت ببینید.
a92fv550xzqpaqz4h3ba.jpg

این روز رو به خودم و پسرم و مادرم و همه چپ دستان دنیا تبریک میگم ...

pjiran%20(37).gif
pjiran%20(35).gif
pjiran.gif
smile%20(63).gif

موهبتی بس بزرگ هست این چپ دستی با همه مصایب و مشکلاتش ...

سلام

این بار سلامی مخصوص همه چپ دستان :

تبرییییک تبریک به همه چپ دستایی که مثل من کاملا چلو هستن

و اما
خیلی از جاها حالشون گرفته می شه اما همچین بد هم نیست. همه چپ دستا می دونن نشستن سر کلاس تو مدرسه یا دانشگاه یا سر جلسه کنکور وقتی صندلی چپ نیست سخته یازمانی که می شینی پشت یه سیستم که ماوس طرف راسته و کابلشم کوتاهه یا وقتی که می خوای با قیچی یا چاقو چیزی ببری یا وقتی یه مهمونی دعوتی و یه کم شلوغه و تو هم گرسنه ای حالا نشستی سر سفره هی دستت می خوره به نفر کناری که با دست راست غذا می خوره عجب زد حالیه و تا دلت بخواد از این موارد و..

اما جای شکرش باقیست که روز جهانی چپ دستان داریم و داره شرایط بهتر می شه

چت دستا کامل بخونن:

22 مرداد روز جهانی چپ‌دست‌هاست که 10 درصد از جمعیت کره زمین را تشکیل می‌دهند.

مشکلات چپ دستان:

از مشکلات استفاده ‌از دست چپ برای انجام‌کارهای‌ اصلی که به‌اصطلاح به‌آن چپ دستی می‌گویند و مشکلات چپ دستها سبب شد در سال ‪ ۱۹۷۶‬سازمان جهانی چپ دستان شکل گیرد و روز ‪ ۱۳‬اوت ‪ ۲۲‬مرداد را روز جهانی چپ‌دست‌ها اعلام کند

۱۳ آگوست روز جهانی چپ دستان است و به این مناسبت چپ دست ها در گوشه و کنار جهان در صورت امکان جشنی رو برگزار می کنن .

این جشن که گاهی جنبه ی گرد همایی به خود می گیره با اعتراضاتی نسبت به تبعیضی که عمدتا سهوا در تهیه بسیاری از لوازم مورد نیاز برای چپ دستان رایج هست انجام می شود .

از لوازمی که کار کردن با آنهابرای چپ دستان سخت هست می توان به قیچی ،چاقو، اکثر ماوس ها ، ابزار باغبانی ، دربازکن و سایر ابزار آشپزی اشاره کرد .

چپ دستا بخونن و حالشو ببرن :گل::بغل:

چپ‌دستان سرشناس:

نشریه فاینانشیال تایمز گزارشی داده که تعداد مدیران چپ‌دست در شرکت‌های اینترنتی تقریباً دو برابر شرکت‌های غیر اینترنتی یا سنتی است. افلاطون و ارسطو دو چهره نامدار چپ‌دست هستند . همچنین چارلی چاپلین ، آلبرت اینشتین، اسحاق نیوتن، بتهوون، باخ، لئوناردو داوينچي، ميكل‌آنژ، پیكاسو، شکسپیر، نيچه، بيل گيتس، جرج مایکلومهاتما گاندی نیز از چپ‌دست‌های نامی می‌باشند. باراك اوباما پنجمین رئیس جمهور چپ دست آمریکا در میان هفت رئیس جمهور اخیر این کشور (از جرالد فورد در ۱۹۷۴) تاکنون است. از میان چهار رئیس جمهور اخیر ایالات متحده,تنها جرج بو ش پسر چپ دست نیست.رونالد ریگان چپ دست بود و جرج بوش پدر,بیل کلینتون و همانگونه که پیشتر اشاره شد باراك اوباما همگی چپ دست هستند
حتما مقاله ویکی پدیا در این مورد رو بخونین جالبه :
اینم لینکش:

چپ دست

rahnama

پدر ایران انجمن
پسرم داود چپ دست.ماشالله هوش سرشاری دارد.
خاطره ای از دورا ن بچگی داود: روزی داود داشت گریه می کرد.گفتم چرا گریه میکنی؟ گفت دبیرمان گفته چپ دستها درآن دنیا با دست چپ نامه اعمالشان را می گیرند.من و مادرش کلی خندیدیم.هنوز هم وقتی آن خاطره را تعریف میکنیم می حندیم.

آخرین ویرایش:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
از اینکه بلاخره ما چپ دستها رو هم جزو آدمیزادها حساب کردند خوشحالم .چون خود منم چپ دستم و چپ دستها رو دوست دارم علتش هم اینه که میدونم چپ دستها استعدادهای سرشاری دارند .

البته من جزو آن دسته از آدمهای چپ دست نیستم و کاری از دستم بر نمیاد

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
منم یه تبریک کاملا تاریخ گذشته :86: به چپ دست ها میگم :شاد: :شاد: :شاد:

بالاخره یه تاپیک بخاطر ماها زدن:نیش:

به افتخار همه ی چپ دست ها بخصوص ایران انجمنی هاش :داغ:

rahnama

پدر ایران انجمن
از اینکه بلاخره ما چپ دستها رو هم جزو آدمیزادها حساب کردند خوشحالم .چون خود منم چپ دستم و چپ دستها رو دوست دارم علتش هم اینه که میدونم چپ دستها استعدادهای سرشاری دارند .

البته من جزو آن دسته از آدمهای چپ دست نیستم و کاری از دستم بر نمیاد

چاوش جان استعداد و نبوغ عالی شما از تایپکها و پستهای خوب شما نمایان است.

ببخشید متوجه بسته شدن تایپیک نشدم.کاش علت بسته شدن تایپیک مشخص می شد چون عزیزانی که بعدها وارد انجمن می شوند و چپ دست هستند شاید دوست داشته باشند که خود را معرفی کنند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا