• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

*.*.*روز ♥♥مادر♥♥ مبارک*.*.*

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
روز مادر بر همه ی مــــادران مهربان و دلسوز دنیـــــا مبارکـــ :14: :بغل:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
زن شکوفه ایست که هنگام غنچه بودن دوست داشتنی:گل:
موقع گل کردن عشق ورزیدنی:گل:
دروقت پژمردن پرستیدنی است:گل:
روز مادر وروز زن برهمه بانوان ایران مخصوصا بانوان خیلی محترم ایران انجمن مبارک باد:گل:
بزن دست قشنگرو روزمون مبارک:icestar::icestar::icestar::14::14::14::13::13::8::8::8::8::8::8:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
تقدیم به مامان عزیزم که بی نهایت دوستش دارم:گل:

و همچنین این روز قشنگ رو به همه مامانا مخصوصا مامانای ایران انجمن تبریک می گم:گل:

آخرین ویرایش:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
هنری وارد بیچر ( Henry Ward Beecher )

قلب مادر كلاس درس فرزند است . در حقیقت قلب مادر مملو از عشق و نگرانی نسبت به فرزندش می باشد . مادر هر چیزی را كه به فرزندش یاد می دهد برگرفته از دلش می باشد كه مملو از خردی است كه حاصل تجربیات وی در زندگیست .

ضرب المثل یهودیان

هر آنچه را كودك نمی تواند بگوید مادر می فهمد

این ضرب المثل كاملاً درست است ، یك مادر اگر برای فرزندش اتفاقی بیافتد یا اینكه حالش خوب نباشد كاملا متوجه می شود، چرا كه مادرها حسی به نام غریزه مادری دارند كه خدواند در وجودشان قرار داده است . مادرها احساسات و افكار فرزندانشان را می دانند .

دی ویت تالمیگ De Witt Talmage

مادر ساحلی است كه ما همه آسیبها و نگرانی هایمان را در آن به جا می گذاریم . اكثر بچه ها حتی نوجوانان می توانند بی پرده و رك و راست همه رازها و ترسهایشان را برای مادرشان بازگو كنند . مادر دلی برای شنیدن و فهمیدن و عشقی بدون شرط دارد .

پیتر دی ریس Peter De Vries

نقش مادری به دنیا آوردن بچه ها ست . عشق مادری اندازه گرفتنی نیست و همه چیز را تحمل می كند . هیچ كس در دنیا نمی تواند جای مادر را بگیرد . مادرها نقشی بسیار مهم در زندگی بچه ها در ایفای الگوی جاودانه مادریشان دارند .

ماریون سی گرتی Marion C Garretty

عشق مادری انرژی است كه انسان را قادر به تحقق غیر ممكن ها می سازد . بله درست است پیوند قوی و توانی وجود دارد كه یك مادر می تواند كاری كند كه هیچ كس انتظار انجام آن را ندارد . حمل ، به دنیا آوردن و نگهداری یك كودك كار آسانی نیست . فداكاریهایی كه یك مادر در مراقبت از بچه هایش می كند ورای توانایی ها و قابلیتهای اوست كه كاملاً حیرت آور است . به همین دلیل است كه در زندگیمان لقب زنان برتر و مادران برتر را به آنها می دهیم .

میلدرد بی ورمونت Mildred B Vermont

مادری تمام وقت بودن، یكی از مشاغل با حقوق بالاست كه حقوقش عشقی خالص و ناب است. بله مادرها برای این شغل تمام وقت، پولی دریافت نمی كنند ، شغلی كه ساعات كاریش بیش از 8 ساعت و حتی بیش از 24 ساعت است و این معنایی جز عشقی كه آنها نسبت به بچه هایشان دارند ندارد، عشقی ناب و خالص

ضرب المثلی چینی

در تمام دنیا تنها یك كودك زیبا وجود دارد كه هر مادری دارد . مادر ها حس زیبایی دارند كه نقش شان در نگهداری و آوردن یك كودك زیبا به این دنیا را قبلاً انجام داده اند .

هووارد جانسون Howard Jonson

M : میلونها چیزی است كه او به من داده است
O : فقط اوست که من را بزرگ کرده است.
T : اشكهایی كه او برای نجات من ریخته است .
H : قلب خالص ترین طلا
E : چشمانی با برق عشق
R : حق ، حقی كه او همیشه بر گردن ما خواهد داشت .
با چیدن این حروف در كمار هم كلمه ای درست می شود به نام مادر كه به معنای دنیای من می باشد . براستی كه مادر توصیف كننده همه چیز این دنیاست .

سارا مالین Sarah Malin

هر زمان كه به آغوشی نیاز دارم آغوشت به روی من باز است . زمانهایی را كه به وجود یك دوست نیاز دارم دلت می فهمد . زمانی كه به آموختن درسی نیاز دارم چشمان بخشنده ات حالتی سختگیرانه و جدی به خود می گیرند . قدرت و عشق تو مرا هدایت كرده و بال پرواز من بوده است . مادرها در هر زمانی و هر مكانی و هر شرایطی كه فرزندانشان به وجود شان نیاز دارند حاضرند حتی زمانهایی كه اصلاً فرزندان دوست داشتنی نیستند .

تلمود The Telmud

از آن جایی كه خدا نمی توانست در همه جا حاضر باشد مادران را آفرید . مادران همواره حاضرند تا ما را راهنمایی كنند و به حرفها و درد دلهای ما گوش جان بسپارند . آنها هدیه خداوندی به ما انسانها هستند . آنها بدون توجه به شرایط، عشق و حمایت و دركشان را به ما می دهند .

diana

کاربر ويژه
روز مادر را به همه ی مادران عزیز به خصوص به مادر مهربان و دلسوزم تبریک میگم.

مادر عزیزم همواره گرمای وجودت آرامش زندگیم بوده.امیدوارم همیشه شاد و خوشحال ببینمت.

:گل:بی نهایت دوستت دارم مادرگلم:گل:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

سلام:گل:

منم این روز بزرگ رو به تمامی مادران و همچنین به مادران ایران انجمن و همینطور به مادر خودم تبریک میگم و امیدوارم سالهای سال سایه اشون بالای سر فرزندانشون باشه
:39::39::39:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

وااااای چقدر خوشحال شدم نسرین خانوم گل :39:
ممنونم ازتون واااای چه کادوی خوشگلی گرفتم :شاد:

هیچ کادویی نمیتونه جبران احساسات و زحمت های مادر رو کنه معصومه بانوی عزیز :1:

کمترین کار بود :1:

من همیشه به وجود شما خانوم های گل و مامان های عزیز تو انجمن افتخار می کنم :شاد::39:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

مادر، تو را قدر تمام نفس های زندگی دوستت داریم...

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
شعر مادر از فریدون مشیری

:گل::گل::گل::گل:تاج از فرق فلک برداشتن ،:گل::گل::گل::گل:

جاودان آن تاج بر سرداشتن :

در بهشت آرزو ره یافتن،

:گل::گل:هر نفس شهدی به ساغر داشتن،:گل::گل:

روز در انواع نعمت ها و ناز،

شب بتی چون ماه در بر داشتن ،

:گل::گل:صبح از بام جهان چون آفتاب ،:گل::گل:

روی گیتی را منور داشتن ،

شامگه چون ماه رویا آفرین،

ناز بر افلاک اختر داشتن،

:گل::گل:چون صبا در مزرع سبز فلک،:گل::گل:

بال در بال کبوتر داشتن،

حشمت و جاه سلیمانی یافتن،

شوکت و فر سکندر داشتن ،

تا ابد در اوج قدرت زیستن،

ملک هستی را مسخر داشتن،

برتو ارزانی که ما را خوش تر است :

:گل::گل::گل:لذت یک لحظه "مادر" داشتن !:گل::گل::گل:

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
برای همه مادران
.
.
.

همه برایم دست تكان دادند،
اما كم بودند دستانی كه " تكانم " دادند!

f8767_1998.jpg

salar69

کاربر ويژه

مهربانی مادر است
ایثار مادر است
عشق مادر است
زندگی مادر است
رنجر مادر است
غم خوار مادر است
درد مادر است
تنها مادر است
بهترین جمله گیتی مادر است

سایه

کاربر ويژه

سلام
من هم روز مادر ، این نازنینترین موجود خاکی رو به همه ی مادر ها،مادران ایران انجمن و بهترینم مادر عزیزم تبریک میگم.
آرزو میکنم همیشه شاد و سلامت باشید.

ناهید

متخصص بخش
هنوز باورم نمیشه که تو رفتی.....

سکوت است ... صدای گامهایم را میشنوم... به جایی میروم... دری است ... بازش میکنم... کسی را میبینم... نشسته است و دعا میخواند...

صدایش اشناست... همچنان دعا میخواند... قلبم گرم میشود... احساس ارامشی است ... به سویش میروم...

صورتش معلوم نیست...غرق در خواندن دعاست... میخواهم صدایش کنم. ولی صدایم در نمیاید...

گلویم بسته شده است... به ذهنم فشار میاورم یادم نمیاید...هنوز دعا میخواند... دچار هیجان شده ام...

میدانم, کسی است که بسیار دوستش دارم ....اما هنوز یادم نیامده است...او کیست؟...

از هیجان دچار دل درد شدید میشوم... درد را حس میکنم... من بیدارم؟!...

چقدر زیبا و دلنشین دعا میخواند... میخواهم بنشینم در کنارش اما کسی در گوشم زمزمه میکند اینجا جا نیست... همه جا پر است...

ولی من انجا کسی را نمیبینم...چرا این را میگوید؟... من باید بروم ,هم او میگوید...

اما ...نه ... نه.... نه...

نمیخواهم بروم... او را دوست دارم... میخواهم کنارش بمانم و قدری ارامش بیابم...

هنوز یادم نیامده که او کیست... هنوز دعا میخواند... و هنوز صورتش را نمیبینم...

هیجانم بیشتر شده و نمیخواهم بروم... مرا مجبور نکنید به رفتن... بگذارید بمانم...

کسی دستم را گرفته است و مرا میکشد ...

میخواهد مرا بیرون ببرد... بالاخره صدایم در میاید... داد میزنم: نمیایم...نه... نه... ولی مرا میبرند...

چشمهایم باز میشوند...من کجا هستم؟...صورتم خیس از اشک است...

هنوز سر در گم هستم و خود را نیافته ام ...

من خواب بودم؟... خواب دیدم؟... ولی درد را حس کردم!... او... او..

اه ...مادر ....... مادر ... عزیزم بود... ایا خواب دیدم؟!... رویا بود؟!... کاش کمی کنارش میماندم...

مادر...... خدایا ... اشکها سرازیر شده اند ... بند نمیاید و هق هق ...

دلم برایش تنگ شده... کاش هنوز زنده بودی مادر مهربانم......

و تو اکنون پیش معبودت هستی در ارامش کامل... برای من هم دعا کن مادر عزیزم
06.gif

en749.jpg

loveshower.gif
روز مادر مبارک
loveshower.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا