mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
نکات کنکوری شکلات
۱. به طور کلیشکلات سفید نسبت به شکلات کاکاویی حساستره و باید خیلی تو آب کردن شکلات سفید حساسیت به خرج بدیم.
۱. به طور کلیشکلات سفید نسبت به شکلات کاکاویی حساستره و باید خیلی تو آب کردن شکلات سفید حساسیت به خرج بدیم.
۲. همیشه یادمون باشه که به هیچ وجه شکلات رو روی آتیش مستقیم آب نمیکنیم .مگر این که تو دستور اومده باشه چون کلا بافت شکلات رو تخریب میکنه و شکلات به تور خیلی وحشتناکی هم زمخت میشه هم بدمزه .
۳. تنها دو راه واسه آب کردن شکلات هست یکی همون آب کردن تو ماکرو فره و یه راه به وسیله بخار آب که شکلاتو توی یه ظرف به تیکهای کوچولوتقسیم میکنیم و میذاریم رویه قابلمه یا کتری که در حال جوشیدنه.
۴. یادمون باشه هیچ وقت از قاشق چوبی استفاده نمیکنیم واسه همزدن شکلات چون قاشق چوبی رطوبت شکلاتو به خودش میگیره و باعث میشه شکلات لطیفی نداشته باشیم.اما من خیلی وقتها یادم میره شماها مثل من حواس پرت نباشید و خوب عمل کنید به این نکته
۵. قاشق فلزی که استفاده میکنیم باید کاملا خشک و تمیز باشه وقتی که میخوایم شکلاتو مخلوط کنیم باهاش .
۶. اگه شکلاتمونو تو ماکرو فر آب میکنیم هر چند ثانیه چک میکنیم که آب شده یا نه .
۷. هیچ وقت شکلات نباید به حالت جوش در بیاد که اگه بجوشه در اون صورت شکلاتمون دیگه به دارد هیچی نمیخوره چون هم خاصیتشو و هم بیشترین عطرو بوشو از دست داده اما اگه یه زمانی اینطوری شد یه راه داره که اونم اینه که یه مقدار روغن مایع بهش اضافه کنیم که یه مقدار برگرده به روز های اوجش .
۸. همیشه اضافه کردن یه مقدار روغن و یا کره کمک میکنه که شکلاتمون لطیفتر و نرمتر بشه.
۹.هیچ وقت روی شکلات رو وقتی داریم آبش میکنیم نمیپوشنیم.
۱۰. خیلی خیلی باید مواظب باشیم که بخار کتری یا قابلممون وارد شکلات نشه .
۱۱. نکته مهم دیگه هم اینه که ظرفمون که شکلات رو گذاشتیم توش به هیچ عنوان نباید با سطح آب تماس داشته باشه.
۳. تنها دو راه واسه آب کردن شکلات هست یکی همون آب کردن تو ماکرو فره و یه راه به وسیله بخار آب که شکلاتو توی یه ظرف به تیکهای کوچولوتقسیم میکنیم و میذاریم رویه قابلمه یا کتری که در حال جوشیدنه.
۴. یادمون باشه هیچ وقت از قاشق چوبی استفاده نمیکنیم واسه همزدن شکلات چون قاشق چوبی رطوبت شکلاتو به خودش میگیره و باعث میشه شکلات لطیفی نداشته باشیم.اما من خیلی وقتها یادم میره شماها مثل من حواس پرت نباشید و خوب عمل کنید به این نکته
۵. قاشق فلزی که استفاده میکنیم باید کاملا خشک و تمیز باشه وقتی که میخوایم شکلاتو مخلوط کنیم باهاش .
۶. اگه شکلاتمونو تو ماکرو فر آب میکنیم هر چند ثانیه چک میکنیم که آب شده یا نه .
۷. هیچ وقت شکلات نباید به حالت جوش در بیاد که اگه بجوشه در اون صورت شکلاتمون دیگه به دارد هیچی نمیخوره چون هم خاصیتشو و هم بیشترین عطرو بوشو از دست داده اما اگه یه زمانی اینطوری شد یه راه داره که اونم اینه که یه مقدار روغن مایع بهش اضافه کنیم که یه مقدار برگرده به روز های اوجش .
۸. همیشه اضافه کردن یه مقدار روغن و یا کره کمک میکنه که شکلاتمون لطیفتر و نرمتر بشه.
۹.هیچ وقت روی شکلات رو وقتی داریم آبش میکنیم نمیپوشنیم.
۱۰. خیلی خیلی باید مواظب باشیم که بخار کتری یا قابلممون وارد شکلات نشه .
۱۱. نکته مهم دیگه هم اینه که ظرفمون که شکلات رو گذاشتیم توش به هیچ عنوان نباید با سطح آب تماس داشته باشه.