shika hime
متخصص بخش جانوران
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
کره پاستوريزه 60 گرم
ترهفرنگي يک تکه متوسط
سير دو حبه
آرد سفيد گندم يک سوم پيمانه(40گرم)
شير پاستوريزه 1پيمانه (150گرم)
تخممرغ 4 عدد
پنير پارمزان رنده شده دو قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم براي داخل رولت:
پنير پارمزان رنده شده 100 گرم
کنسرو ذرت 150 گرم(1پيمانه)
پيازچه خرد شده يک سوم پيمانه
پنيرخامهاي پاستوريزه 50 گرم
طرز تهيه:
- سيني يا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتيمتر را چرب کرده يا داخل آن کاغذ روغني قرار دهيد و روي آن را چرب کنيد.
- سير و ترهفرنگي را ريز خرد کنيد و همراه با 30 گرم کره به مدت 4 تا 5 دقيقه با حرارت متوسط تفت دهيد تا ترهفرنگي نرم شود.
- سپس بقيه کره را ذوب کنيد. آرد را به آن اضافه نماييد و با حرارت ملايم کمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود.
- به مخلوط کره و آرد، شير را کمکم اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد تا مخلوط يک دستي به دست آيد و غليظ شود.
- زرده و سفيده تخممرغها را جدا کنيد.
- سپس زرده تخممرغ، مخلوط ترهفرنگي و سير، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنيد. مواد را به يک ظرف بزرگ انتقال دهيد.
- سفيده تخممرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. سپس سفيده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنيد.
- فر را از قبل با حرارت 400 درجه ي سانتي گراد گرم کنيد.
- مواد آماده شده را در سيني بريزيد و سطح آن را صاف کنيد.
- رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه وسط فر به مدت12 تا 15 دقيقه حرارت دهيد تا پف کند و سطح آن طلايي شود.
- دو قاشق غذاخوري پنير پارمزان رنده شده را به طور يکنواخت روي کاغذ روغني پخش کنيد و رولت را روي کاغذ برگردانيد (اگر براي کف رولت از کاغذ روغني استفاده کردهايد کاغذ را جدا کنيد).
- مخلوط پيازچه خرد شده، ذرت و پنير خامهاي و پنير پارمزان را روي رولت بريزيد و رولت را محکم بپيچيد و گرم سرو نماييد.
کره پاستوريزه 60 گرم
ترهفرنگي يک تکه متوسط
سير دو حبه
آرد سفيد گندم يک سوم پيمانه(40گرم)
شير پاستوريزه 1پيمانه (150گرم)
تخممرغ 4 عدد
پنير پارمزان رنده شده دو قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم براي داخل رولت:
پنير پارمزان رنده شده 100 گرم
کنسرو ذرت 150 گرم(1پيمانه)
پيازچه خرد شده يک سوم پيمانه
پنيرخامهاي پاستوريزه 50 گرم
طرز تهيه:
- سيني يا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتيمتر را چرب کرده يا داخل آن کاغذ روغني قرار دهيد و روي آن را چرب کنيد.
- سير و ترهفرنگي را ريز خرد کنيد و همراه با 30 گرم کره به مدت 4 تا 5 دقيقه با حرارت متوسط تفت دهيد تا ترهفرنگي نرم شود.
- سپس بقيه کره را ذوب کنيد. آرد را به آن اضافه نماييد و با حرارت ملايم کمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود.
- به مخلوط کره و آرد، شير را کمکم اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد تا مخلوط يک دستي به دست آيد و غليظ شود.
- زرده و سفيده تخممرغها را جدا کنيد.
- سپس زرده تخممرغ، مخلوط ترهفرنگي و سير، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنيد. مواد را به يک ظرف بزرگ انتقال دهيد.
- سفيده تخممرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. سپس سفيده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنيد.
- فر را از قبل با حرارت 400 درجه ي سانتي گراد گرم کنيد.
- مواد آماده شده را در سيني بريزيد و سطح آن را صاف کنيد.
- رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه وسط فر به مدت12 تا 15 دقيقه حرارت دهيد تا پف کند و سطح آن طلايي شود.
- دو قاشق غذاخوري پنير پارمزان رنده شده را به طور يکنواخت روي کاغذ روغني پخش کنيد و رولت را روي کاغذ برگردانيد (اگر براي کف رولت از کاغذ روغني استفاده کردهايد کاغذ را جدا کنيد).
- مخلوط پيازچه خرد شده، ذرت و پنير خامهاي و پنير پارمزان را روي رولت بريزيد و رولت را محکم بپيچيد و گرم سرو نماييد.