• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رويارويي با نفت علي‌رغم ميل باطني‌ام است

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
رويارويي با نفت علي‌رغم ميل باطني‌ام است
[h=2] سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: رويارويي با تيم نفت تهران آن هم در اين شرايط حساس علي‌رغم ميل باطني‌ام است.

[TD]
00033200.jpg
[/TD]

حسين فرکي با بيان اين مطلب افزود:‌ جا دارد اينجا از زحمات شما خبرنگاران ورزشي تشکر کنم به نظرم بازي نفت تهران و فولاد خوزستان به نوعي يک مسابقه فينال براي کسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا است. من خودم اصلاً پيش‌بيني نمي‌کردم که کار فولاد خوزستان به جايي برسد که براي گرفتن سهميه ليگ قهرمانان آسيا به مصاف تيم نفت تهران برويم. اين موضوع علي‌رغم ميل باطني‌ام است.

به گزارش فارس،وي افزود: من دو سال در باشگاه نفت تهران کار کردم و به خوبي مي‌دانم مجموعه نفت از افرادي پاک و با انگيزه براي کار در فوتبال هستند. آنها کاربلد هستند، اما از سويي ديگر امسال حضور در باشگاه فولاد خوزستان را تجربه کردم. اين تيم شرايط مشابهي از لحاظ مديريت، فني و بازيکنان به تيم نفت تهران دارند. به هر حال تقدير اين بود که ما در اين شرايط حساس رودروي هم قرار بگيريم آن هم براي گرفتن سهميه ليگ قهرمانان آسيا. من اميدوارم با گرفتن سهميه ليگ قهرمانان آسيا مردم اهواز و به خصوص هواداران فولاد خوستان را خوشحال کنيم که در طول فصل گذشته ما را حمايت کردند.

سرمربي تيم فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: امسال هرچه به پايان ليگ نزديک مي‌شديم مشکلات ما زيادتر مي‌شد و ما لطمات زيادي را از اين مشکلات ديديم. مهم‌ترين مشکل ما وقفه‌هايي بود که در جريان مسابقات ليگ برتر به وجود مي‌آمد. ما بايد چهار پنج هفته پيش‌تر سهميه ليگ قهرمانان آسيا را مي‌گرفتيم. متأسفانه بضاعت ما همين بود بازيکنان فولاد تلاش خود را کردند تا دل هواداران خوشحال کنند، اما حالا کار به روز آخر کشيده شده است تا اينکه بتوانيم با گرفتن سهميه ليگ قهرمانان آسيا هديه‌اي به هواداران اهوازي بدهيم.

فرکي اضافه کرد: من عادت کردم کار تيم‌هايم چه براي بقا در ليگ برتر و چه براي گرفتن سهميه ليگ قهرمانان آسيا به روز آخر کشيده شود. اين سومين سال است که با فشار زياد و استرس فراوان در هفته پاياني کار تيمم‌ را پيگيري مي‌کنم. شايد تقدير من هم اينگونه است. اميدوارم بازي نفت و فولاد خوزستان زيبا شود مطمئناً هر دو تيم به دنبال پيروزي خواهند بود گرچه ما يک شانس ديگر هم داريم و آن اين است که با کسب يک مساوي هم حضورمان در ليگ قهرمانان آسيا قطعي مي‌شود، اما با اين ديدگاه وارد زمين نمي‌شويم که بازي مساوي شود اين مسابقه را مانند يک دوي مارتن مي‌دانيم که بايد تا خط پايان با تمام توان رفت تا اين نفس‌هاي آخر را هم با شجاعت و استقامت پشت‌سر بگذاريم.

وي در خصوص اينکه آيا براي اين مسابقه غايبي ندارد، گفت: عبدالله کرمي بازيکن مصدوم ما است که در هفته گذشته هم به همين دليل غايب بود در کنار وي مهدي اميرآباد و ايوب کلانتري 3 کارته است اين هم از لطف تيم داوري بود که هفته گذشته به شمامل حال ما شد. برخلاف ميلم که همواره به داوران احترام گذاشته و در آينده هم خواهم گذاشت مجبور شدم در اين مورد صحبت کنم. اما الان هم معتقدم گذاشتن محسن ترکي براي قضاوت در اين ديدار صد درصد اشتباه بود. اما اين ناراحتي از داوري تو دلم بود و به همين خاطر دوباره آن را بيان کردم. اين هفته با يک بازيکن مصدوم و دو محروم مجبور هستيم به مصاف نفت برويم.

ورزش3

بالا