khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: خيلي از کشورهاي صاحب سبک مانند برزيل، پرتغال و فرانسه را از نقشه خارج کردم اما باز هم به رنکينگ استقلال نرسيدم. |
[TD="align: left"]
محمد رويانيان در خصوص حضور استقلال در رنکينگ 84 جهان اظهار داشت: اولاً براي من جاي خيلي خوشحالي است که يک تيم ايراني در جهان موفق شود چون ايران و ايراني هر وقت سربلند باشد ما هم خوشحاليم؛ پس زنده باد ايران. به گزارش فارس ، وي افزود: اما سؤالهايي در خصوص حضور استقلال در رده 84 جهان براي من پيش آمده است. من تيمهايي مثل برزيل، پرتغال و حتي فرانسه و ترکيه را از نقشه خارج کردم و اصلاً گفتم اين تيمها در دنيا نيستند. وي افزود: ما هم که در آسيا سوم هستيم حالا نميدانم با چه فرمولي استقلال 84 جهان شده، ماندهام لطفاً فوتباليها به من کمک کنند. وي ادامه داد: کشورهايي مانند اسپانيا، ايتاليا، انگليس و آلمان تقريباً 80 تيم سطح اول ليگ برتري و حتي دسته يکي دارند اما استقلال در رده 84 است؟ خودمان را نبايد گول بزنيم ليگ دو خيلي از تيمها از سطح فوتبال ما بالاتر است حالا هم استقلال 84 شده، اينترميلان 120، باورکنيد ماندهام. مديرعامل سرخپوشان خاطرنشان کرد: ما بايد قبول کنيم تيمهاي اروپايي و فوتبال دنيا يک سر و گردن از ما بالاترند به خاطر همين خيلي از مسائل را ارزيابي کردم و باز هم ميگويم کشورهايي مانند برزيل، آرژانتين، فرانسه و برخي ديگر را از نقشه جهان خارج کردم حالا هلند هم به جاي خودش اما باز هم به مشکل خوردم. من نميدانم استقلال با چه فرمولي 84 جهان شده ولي باز هم ميگويم من هميشه خوشحال ميشوم که تيمهاي ما سربلند باشند. ولي مثل اينکه يادمان رفته ما سوم آسياييم و فوتبال اروپا نيز چند سرو گردن از فوتبال ما بالاتر است. اما استقلال 84 ميشود، انشاءلله مبارکش باشد. مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره جذب خلعتبري نيز گفت: ما بايد اين را بدانيم که من خلعتبري را فقط به خاطر دربي جذب نکردم بلکه با اجازه دايي به فکر آينده پرسپوليس هستم. وي افزود: ما در حال حاضر در خط دفاع بهترينها را داريم که آمار و ارقام نشان ميدهد دفاع ما مثل کوه محکم است. از طرفي هافبکهايي داريم که همه خلاق و بسيار کاردان هستند در اين بين جوانترها را نيز به هافبکهاي باتجربه اضافه کردهايم و قطعاً بازي به بازي بهتر خواهند شد. رويانيان تأکيد کرد: در خط حمله نيز ما بازيکنان با تجربهاي مثل سيد صالحي و جوان جوياي نامي مثل عاليشاه داريم و به نظرم با حضور خلعتبري حمله ما آتشيتر ميشود. ايجاد رقابت خوب است و قطعاً دايي مثل هميشه بهترينها را در ترکيب پرسپوليس بازي ميدهد البته من در چارچوب سبز دخالتي ندارم و تمام اختيارات با دايي است. در جمع ما پرسپوليسي ساختهايم که هدفمند در دو سال آينده به ميدان برود و نتيجه بگيرد. من فقط تيم را تقويت کردم و به تکتک بازيکنان پرسپوليس ايمان دارم. قطعاً اين موضوع را خود بازيکنان هم ميدانند و انشاءلله همه با هم با يکدلي به هدف خود برسند. |