رويانيان: سرمربي امروز معرفي ميشود [h=2] محمد رويانيان ميگويد امروز از بين منصور ابراهيمزاده، حميد درخشان و محمد مايليکهن يک نفر سرمربي پرسپوليس ميشود. |
[TD="align: left"]
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پايان جلسهاي که امروز صبح با برخي از پيشکسوتان اين باشگاه برگزار کرد، در جمع خبرنگاران گفت: جلسهي خوبي بود. تعدادي از پيشکسوتان پرسپوليس که همهي آنها چهره نيستند را ديديم و با آنها صحبت کرديم. ميخواستم ديدگاه آنها را جويا شوم و در اين جلسه روي افراد تاکيد نکرديم بلکه روي پارامترها و شاخصههاي سرمربي بعدي پرسپوليس با هم صحبت کرديم. به گزارش ايسنا ، وي ادامه داد: گزينههاي ما ابراهيمزاده، درخشان و مايليکهن هستند و امروز يکي از اين سه نفر سرمربي پرسپوليس ميشود. جلسهي نهايي را هم امروز بعدازظهر برگزار ميکنيم. رويانيان در پاسخ به اين سوال که گفته ميشود مايليکهن از سوي وزارت ورزش براي سرمربيگري پرسپوليس در نظر گرفته شده است گفت: وزارت ورزش مايليکهن را به ما توصيه کرده، نه تکليف. توصيه هم اشکالي ندارد. در کل دوستاني که در جلسهي امروز حضور داشتند سه ويژگي را براي سرمربي بعدي پرسپوليس ضروري دانستند؛ يکي اينکه در فوتبال مديريت داشته باشد، دوم اينکه نه تنها براي پرسپوليس حاشيه درست نکند بلکه حاشيههاي تيم را جمع کند و سوم هم اين موضوع که از نظر فني قوي باشد. مديرعامل باشگاه پرسپوليس با بيان اينکه هنوز سرمربي تيمهاي ديگر مشخص نشده، گفت: من از شما يک سوال دارم. مگر سرمربي نفت تهران و تراکتورسازي مشخص شده است؟ الان خود استقلال هم هنوز بلاتکليف است. ما در پرسپوليس شرايط خاص خودمان را داريم و نحوهي تعامل با پيشکسوتان مهم است. بگذاريد براي شما يک مثال بزنم. زماني که همهي پارکهاي تهران ديوار داشت گفتند ديوارها را برداريد، جواب دادند اگر برداريم گلها را ميکنند، دوباره آنها گفتند بگذاريد آنقدر گل بکنند که اشباع شوند. ما هم در پرسپوليس وضعيت مشابهي داشتيم. براي حضور پيشکسوتان در باشگاه هزينه داديم. رويانيان با بيان اينکه الان ديگر زمان مذاکره با برانکو نيست، دربارهي علت منتفي شدن حضور دايي در پرسپوليس اظهار کرد: ما رضايتش را از مديران باشگاه راه آهن گرفتيم و تا آخرين لحظه به توافق رسيده بوديم که دايي گفت به خاطر اميدي که به راه آهن دادهام و بازيکنان اين تيم نميتوانم به پرسپوليس بيايم و وجدانم قبول نميکند. ما هم توافق کرديم که نيايد. علي دايي مردانگي کرد. من به او پيشنهاد دادم که 300 ميليون طلبش را هم به او ميدهم و داشتيم روي اين موضوع توافق ميکرديم که دايي گفت اين طلب باشد براي بعد و چک نقدي که براي او آماده کرده بودم را قبول نکرد و اين برايم خيلي درس بود. وي دربارهي نحوه تعيين دستياران سرمربي پرسپوليس گفت: قبول نميکنيم که دستياران سرمربي را کميته فني تعيين کند. سرمربي بايد خودش بيايد و دستيارانش را انتخاب کند. رويانيان در پايان دربارهي عملکرد پرسپوليس با توجه به سياستهاي اقتصادي کشور تاکيد کرد: نگاه ما مبتني بر اقتصاد مقاومتي است. وقتي روي تيمهاي پايه کار ميکنيم و به دنبال خصوصيسازي هستيم نشان ميدهد که به دنبال کمتر کردن هزينهها هستيم. |
ورزش3