رويانيان:طولانيشدن جلسه بهخاطر اصفهانيها بود [h=2] مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: طولاني شدن جلسه به خاطر مهدي تاج و عليرضا رحيمي دو مدير اصفهاني بود. |
[TD]
محمد رويانيان پس از انجام مراسم قرعهکشي و تعيين پرسپوليس به عنوان ميزبان جام حذفي در جمع خبرنگاران گفت: من تلاش کردم براي آنکه کار فرهنگي انجام دهيم فينال در مشهد مقدس برگزار شود که مورد موافقت قرار نگرفت. من با نيت خالص و قربة الي الله به جلسه آمدم و به قول پروين فرقي برايمان نميکرد که در تهران و يا اصفهان بازي برگزار شود. در نهايت بازي در تهران برگزار ميشود و من مقصر نيستم. به گزارش فارس، وي در مورد دليل طولاني شدن جلسه گفت: بحث ما زياد طول نکشيد، من 2 شهر مشهد و قم که هر دو مقدس هستند را پيشنهاد دادم، بحثهاي ديگري در اين جلسه مطرح شد که بيشتر مربوط به مهدي تاج و عليرضا رحيمي و مسائل ليگ بود. بيشتر جلسه به خاطر اين دو اصفهاني بود و خوشبختانه آخر جلسه هم مشخص شد که سازمان ليگ هيچ غرضي ندارد و رحيمي نيز در آخر جلسه تاج را با عنوان آقا مهدي آقا مهدي صدا ميکرد. خوشبختانه جلسه بسيار خوبي بود و آخر جلسه هم خيلي قشنگ تمام شد. رحيمي در ابتدا موضع داشت اما پس از آن مشخص شد که سازمان ليگ هم مقصر نيست و ميخواهد فوتبال را خيلي خوب و منظم برگزار کند. رويانيان در مورد تغيير زمان بازي فينال گفت: براي ما فرقي نميکرد که بازي 14 يا 15 ارديبهشت باشد ما بيشتر روي 14 تکيه داشتيم اما در نهايت مقرر شد بازي روز 15 ارديبهشت برگزار شود. وي در مورد بازي با ملوان هم در ليگ گفت: پرسپوليس نامه زده که اين بازي 6 يا 7 ارديبهشت برگزار شود و قرار است مسئولان سازمان ليگ اين درخواست ما را بررسي کنند زيرا 18 روز تيم ما بدون بازي است و باعث ميشود که بازيکنان ما افت کنند. رويانيان در مورد اينکه عابديني گفته است من در قعر جهنم هستم، گفت: من با عابديني به بهشت ميروم. |
ورزش3