• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رويانيان: عليپور نمي‌تواند تعليقم کند

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
رويانيان: عليپور نمي‌تواند تعليقم کند
[h=2] محمد رويانيان با انتقاد شديد به مديريت کفاشيان، گفت: شما با دولت مخالفيد و دولت هم با شما. شما داريد زنده زنده سرمان را مي‌بريد. معلوم است که دولت شما را حمايت نمي‌کند، بايد اعتمادسازي کنيد.

[TD]
00033986.jpg
[/TD]

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پايان نشست هيات مديره اين باشگاه درباره نتايج اين نشست، اظهار کرد: در هيات مديره درباره پيشنهاد بنده براي کنار کشيدن تيم از ليگ و جام حذفي صحبت کرديم و قرار شد، کليه جوانب و تبعات اين پيشنهاد بررسي شود و در جلسه بعد به طور قطعي درباره آن تصميم‌گيري کنيم. اعضاي هيات مديره بر اين باور هستند که بايد محاسن و معايب اين پيشنهاد را بررسي کرد اما من مصرم که اين اتفاق بيفتد.

به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: همچنين قرار شد همه از تيم و گل‌محمدي حمايت کنند. ضمن اينکه اعضاي هيات مديره اقدام داور در بازي قبل که دو مربي ما را اخراج کرد را تقبيح کردند. اين کار در 20 سال گذشته سابقه نداشته که در عرض نيم ساعت دو مربي از يک تيم اخراج شوند.

رويانيان درباره اين صحبت کفاشيان که گفته بود پرسپوليسي‌ها بايد موقعيت‌هاي خود را گل مي‌کردند، گفت: ما هم مي‌خواهيم گل بزنيم اما يا آفسايد مي‌گيرند و يا پنالتي‌هايمان را نمي‌گيرند. معلوم است که در اين شرايط نمي‌توانيم گل بزنيم، چراکه بازيکنان ما تا مي‌آيند گل بزنند، داور سوت مي‌زند. ماشاءالله مسوولان فدراسيون عجب هنري کردند که چنين حرفي زدند. آفتاب را مي‌بينند و مي‌گويند روز است. هر موضوعي به کسي ربطي دارد اگر ما گل نزنيم، به کادرفني تيم مربوط مي‌شود و عملکرد داوران هم به فدراسيون برمي‌گردد. ما بايد عملکرد خودمان را درست کنيم و آنها هم بايد به فکر کار خودشان باشند.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در ادامه افزود: در نيم فصل اول همه مردم ديدند که در نتيجه گرفتن ناکام بوديم اما اين ناکامي را گردن هيچ‌کس نينداختيم. در فصل گذشته دوازدهم شديم اما به داور کاري نداشتيم. در نيم فصل اول هم نگفتيم که وضعيت داوري ما را به اين رتبه فرستاده است. در حال حاضر به نظر خودم بهترين تيم ليگ هستيم، اما نمي‌گذارند پرسپوليس به جلو برود. نمي‌دانم از ريخت و قيافه من خوششان نمي‌ياد يا مساله ديگري وجود دارد.

وي ادامه داد: من مي‌گويم که تمام داوران ايران مورد احترام من هستند و هر بازيکني که به آنها بي‌احترامي کند با او برخورد مي‌کنم اما اصلا رييس دپارتمان داوري و مديريت داوران را قبول ندارم، چراکه آنها داوري را بي‌حرمت کردند. مديريت داوري بايد عوض شود. داوران ما تضعيف شده‌اند. من معتقدم که از مربي و بازيکن گرفته تا داور و باشگاه همه ارزش دارند. الکي نيست که با بازي و خنده زحمات افراد بي‌ارزش شود. چرا داور ما بايد بي‌ارزش شود.

رويانيان با انتقاد از برخورد دوگانه کميته انضباطي گفت: چطور فحش به بازيکن خوب است، اما به داور خوب نيست؟ مگر مي‌شود؟ حرفي که بد است براي همه بد است و هرچه خوب است هم براي همه. شما خبرنگاريد، رييس‌تان غذا ميل مي‌کند و نياز به هوا دارد آن‌وقت مي‌شود شما به غذا و هوا نياز نداشته باشيد؟ در مسائل عدالت و قانون همه با هم برابرند و هيچ فرقي بين افراد وجود ندارد. فرقي نمي‌کند که چه کسي به ورود ممنوع مي‌رود مي‌خواهد وزير باشد يا يک فرد عادي.

رويانيان تاکيد کرد: اما در فوتبال برخورد دوگانه وجود دارد. اگر يک مربي خطايي کرده، مربيان ديگر هم خطا کرده‌اند. اگر بازيکني اشتباه کرده، بازيکنان ديگر هم اشتباه کرده‌اند.

خبرنگاري از رويانيان درباره اظهارنظر عليپور که گفته بود "درودگر و رويانيان را از حضور در فوتبال تعليق مي‌کنيم" سوال کرد که وي در جواب، گفت: آنهايي که اين حرف را زده‌اند، اين کاره نيستند و بالاتر از حد خودشان حرف مي‌زنند. آقاي عليپور سرور من است اما اين موضوع در ارتباط با هرکس باشد نمي‌توانند کسي را تعليق کنند. ضمن اينکه اگر دوست دارند تعليق کنند. خيلي خوشحال مي‌شوم که تا ساعت 9 فردا صبح (امروز) من را از حضور در فوتبال تعليق کنند. احترام عليپور براي من واجب است اما او بايد در حرفش تجديدنظر کند.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس با بيان اينکه هنوز اصرار دارد که از ليگ کنار بکشد، گفت: متاسفانه هيات‌مديره هم بايد نظر بدهد. البته من تبعات اين تصميم را مي‌پذيرم. چرا فوتبال درست نمي‌شود؟ همه به اينجا مي‌رسند و مي‌خواهند کنار بکشند. ما اگر کنار هم بکشيم، محکوم مي‌شويم، بلکه جريان‌سازي‌هايي که مي‌شود محکوم است و رسانه‌ها محکومند. خبرنگاران يکي از سنگربانان ارزش‌هاي هر جامعه هستند. خبرنگاران هم بايد براي پاکسازي و اصلاح فوتبال تلاش کنند تا وقتي قير سياه باشد، چيزي عوض نمي‌شود.

وي در ادامه با اشاره به اينکه مديريت فدراسيون فوتبال ضعيف است، گفت: اعتقاد جدي به ضعف مديريت در فدراسيون دارم. من به کفاشيان راي دادم اما در آن زمان تازه به فوتبال آمده بودم و اميدوار بودم که در فوتبال تغيير ايجاد کند اما الان ديگر به او راي نمي‌دهم و براي اين کار هم دليل دارم. يکي از دلايل من براي ضعف کفاشيان همين بحث داوري است. مديريت داوري جدا ضعيف است. اصلا چرا وقتي داور خطايي انجام مي‌دهد، آن را اعلام نمي‌کنيد؟ شايد جراتش را ندارند. چرا محکوميت مربي و بازيکن را اعلام مي‌کنيم اما محکوميت داور را نمي‌گوييد؟ اشتباه داوري ممکن است اتفاق بيفتد، ما هم کاري به اشتباه داوري نداريم،‌اما اين موضوع براي ما از حالت اشتباه خارج شده و تبديل به يک پديده شده است که بايد مديريت شود. اين نشان‌دهنده ضعف فدراسيون است.

وي افزود: وقتي بازيکني خطا مي‌کند، تصويرش را در تلويزيون نشان مي‌دهند و او را محکوم مي‌کنند اما چرا خطاي داور را به تصوير نمي‌کشيد؟ چرا او را محکوم نمي‌کنيد؟ در همين ورزشگاه آزادي چند سال پيش برخورد پليس با تماشاگران به حالت قهري بود و باعث مي‌شد صندلي‌ها و خيلي چيزهاي ديگر شکسته شود اما الان هواداران آرام هستند. چراکه مي‌دانند پليس با آنها دوست است. چرا شما فکر مي‌کنيد داور از يک کره ديگر آمده است؟ دور داوران خود يک سپر کشيده‌ايد، داور بايد باور کند که بازيکن هم احساس دارد. بايد در بين همه اعتماد متقابلي ايجاد شود. اگر اينطور باشد وقتي داور تصميم مي‌گيرد، همه بازيکنان به او احترام مي‌گذارند. ما بايد به سمت چنين فضايي برويم. نه اينکه دور داوران سپر بکشيم، به خاطر همين بود که گفتم که داوري را دو هفته دست من بدهيد. شما بايد به داورنتان هم تعليم بدهيد. اين فرموده پيامبر ماست که زگهواره زگور دانش بجوي. مگر کسب علم ننگ است؟

رويانيان با اشاره به عملکرد دوگانه کميته انضباطي گفت: يکسري افراد با شخصيت در کميته انضباطي هستند اما خروجي اين کميته باعث شده اقتدارش زير سوال برود. يک جا زودتر حکم مي‌دهد و يک جا ديرتر. چرا؟ به خاطر اينکه مديريت ضعيف است. چرا ما همه اين اتفاقات را تهديد مي‌دانيم. اينها همه فرصت است. يک مدير خوب، همه تهديدها را تبديل به فرصت مي‌کند اما در فوتبال ما فرصت‌سوزي مي‌شود. کسي که تازه به فوتبال آمده است را مي‌کوبند اما آدم‌هاي جديدي به فوتبال آمدند. خوب بياييد از ظرفيت آنها استفاده کنيد. همه بايد با هم يکي شويم.

وي افزود: من رويانيان مخلص همه هستم. اما وقتي نماينده پرسپوليسم، ديگر نمي‌توانم سکوت کنم و بايد اعتراض کنم اگر من را تعليق کنند، حتي به من توهين هم بکنند، از خودم دفاع نمي‌کنم.

رويانيان در پاسخ به اين سوال که هنوز هم روي حرفتان هستيد که عسگري يک فرد تباني‌گر است، گفت: بله، رييس دپارتمان داوري بعد از بازي چرتکه انداخته و گفته شما دو تا پياز داشتيد و يک دوغ و فلان چيز. مگر مي‌شود که شما بگوييد پرسپوليس دو مربي‌اش اخراج شده، دو آفسايد برايش به اشتباه گرفته شده و بازيکنش هم با کارت زرد سه اخطاره شده است. بعد مي‌گوييد که اتفاقي نيفتاده است. من از اين نوع گفتمان متنفرم. مرد باشيد. چرا مي‌ترسيد. هرکس دکان داشته باشد مي‌ترسد. کسي که دکان ندارد، ترسي هم ندارد. مثلا من که سرباز صفرم مي‌خواهيد با من چه کار بکنيد؟

رويانيان در ادامه صحبت‌هايش با اشاره به مديريت کفاشيان گفت: شما با دولت مخالفيد و دولت هم با شما. شما داريد زنده زنده سرمان را مي‌بريد. معلوم است که دولت شما را حمايت نمي‌کند، بايد اعتمادسازي کنيد. همه چيز در سايه تفاهم حل شدني است.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پايان درباره پيگيري پرونده "مانوئل ژوزه" گفت: ما پيگير اين پرونده هستيم. آن آقا به ما ضربه زده و ما هم بايد جلوي او بايستيم. اگر بخواهد ناحق پول بگيرد، ما ازحقمان نمي‌گذريم.

ورزش سه

بالا