• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رويانيان: مذاکره رودررو با دايي نداشته‌ام

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
رويانيان: مذاکره رودررو با دايي نداشته‌ام
[h=2] محمد رويانيان مي‌گويد با علي دايي مذاکره مستقيم نداشته است.

[TD]
00941670.jpg
[/TD]

مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره برخي انتقادهايي که راجع به مذاکره پرسپوليس با بازيکناني که قرارداد دارند مطرح مي‌شود، اظهار کرد: ما تمام تلاش‌مان را مي‌کنيم که بر اساس اصول فوتبال رفتار کنيم و مي‌دانيم که با بازيکني که با باشگاهش قرار دارد نبايد مذاکره کرد.

به گزارش ايسنا ، وي ادامه داد: مثلا درباره مربي انتقاد مي‌شود که چرا پرسپوليس با علي دايي که با باشگاه راه آهن قرارداد دارد مذاکره مي‌کند. اين تصميم هيات مديره بود که دايي در گزينه‌هاي مورد نظر باشگاه باشد بنابراين اين موضوع را اعلام کرديم و از کسي هم مخفي نکرديم که بعدا بگويند پرسپوليس مخفيانه با دايي مذاکره کرده است.

رويانيان با اشاره به اينکه تا الان مذاکره رودررو با دايي نداشته است گفت: مذاکره ما با دايي تا الان به صورت پيغام و پسغام بوده که من با مالک و مديرعامل باشگاه راه آهن صحبت کردم و از آن‌ها اجازه گرفتم که با دايي صحبت کنم اما تا اين لحظه مذاکره رودررويي با دايي نداشته‌ايم.

رويانيان گفت: من از اين انتقادها تعجب مي‌کنم. برخي بازيکنان شايد بخواهند قيمت خودشان را با اين بحث‌ها بالا ببرند و بعضي ديگر بخواهند بازيکنان خاصي را مطرح کنند. باشگاه پرسپوليس حق دارد بعد از پايان ليگ با هر بازيکن آزادي وارد مذاکره شود. متاسفم که يکي از بازيکنان استقلال گفته پرسپوليس با او مذاکره کرده است آن هم در اين موقعيت حساس که استقلال امشب بازي دارد. باز هم تاکيد مي‌کنم که ما اصول فوتبال را رعايت مي‌کنيم.

ورزش3

بالا