رويانيان: مهدويکيا اسطوره هميشگي ماست [h=2] مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: مهدي مهدويکيا سفير طلايي فوتبال ايران است و دل ميليونها ايراني را شاد کرده است. |
[TD]
محمد رويانيان در حاشيه تمرين امروز در جمع بازيکنان و خبرنگاران گفت: امروز افتخار داريم اولين جلسه نيکان سرخپوش را با حضور مهدويکيا، پنجعلي، مايليکهن، اعضاي اين مؤسسه و رئيس سازمان بهزيستي کل کشور برگزار کنيم. از اين به بعد باشگاه پرسپوليس نوکري و خدمتگزاري بچههاي يتيم سراسر کشور را خواهد کرد. به گزارش فارس، وي افزود: دليل دوم حضور ما در تمرين امروز تشکر از رياست سازمان بهزيستي کل کشور است و ميخواهيم از اين سرباز با شرافت و با تعهد ايراني تشکر کنيم، ايشان دل ميليونها ايراني را شاد کرده است. رويانيان ادامه داد: مهدي مهدويکيا نيز فردي است که سفير طلايي فوتبال ايران است و دل ميليونها ايراني را شاد کرده است، اين مراسم، پاسداشت يک انسان بزرگ از نظر من يعني مهدويکيا است. ايشان قبل از بازي خداحافظي ديداري با رئيس سازمان بهزيستي کل کشور دارد. مهدويکيا هميشه اسطوره ماست. در همين خصوص هاشمي رئيس سازمان بهزيستي نيز گفت: خيلي خوشحالم که امروز در جمع پرسپوليسيها حضور دارم، امروز بزرگاني را در اين تمرين ديدم که جا دارد براي همه آنها آرزوي موفقيت کنم. بچههاي ما امروز با ذوق و شوق به ديدار پرسپوليسيها آمدند و دل تکتک آنها امروز شاد است. من خواهش کردم که اين اتفاق در تمرين امروز بيافتد که افتاد. وي افزود: انشاءالله باشگاه پرسپوليس در کنار ما در امور خيريه باشد. من اميدوارم که باشگاه پرسپوليس هميشه سرفراز باشد. سپس هاشمي رئيس بهزيستي کشور لوح تقديري به رويانيان داد و رويانيان نيز يک شالگردن قرمز به وي هديه داد. پس از اين موضوع مهدويکيا نيز لوح تقديري را از مسئولين سازمان بهزيستي گرفت. پس از اين صحبتها رويانيان از پيشکسوتاني مانند مايليکهن و پنجعلي نيز تقدير کرد و گفت: امروز ميخواهيم پنجعلي را دوباره به پرسپوليس بياوريم. او سپس يک شالگردن به گردن مايليکهن و پنجعلي انداخت و بوسهاي بر سر اين پيشکسوتان زد. همچنين هدايايي از طرف باشگاه پرسپوليس به تمام اعضا داده شد. |
ورزش3