رويانيان: نکونام نوشجان استقلاليها [h=2] مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: جواد نکونام خودش هم ميداند که مبلغ پيشنهادي ما بالاتر از استقلال نبود. |
[TD="align: left"]
محمد رويانيان پس از جلسه کميته فني در ابتدا از خبرنگاران عذرخواهي کرد و گفت: اگر من به هيچ دردي نميخورم به درد رسانهها ميخورم. به نقل از فارس، وي درباره ابراهيم زاده و مايلي کهن به عنوان گزينه هاي نهايي سرمربيگري پرسپوليس اظهار داشت: آرا بين اين دو نفر مساوي است. مايلي کهن حسنهاي زيادي دارد، پرسپوليسي است و مديريتي خوبي دارد. ابراهيمزاده هم محاسن و اشکالات کوچکي دارد. او در مديريت حاشيهها مربي توانمندي است هر چند کنترل حاشيههاي پرسپوليس مشکل است.اجازه دادند بين اين گزينه فردا سرمربي معرفي ميشود. مدير عامل پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که گفته ميشود وزارت ورزش روي مايليکهن تاکيد دارد و شما تحت فشار بوديد، عنوان کرد: من مايليکهن را گفته بودم و اين موضوع را مطرح کرده بودم که شايد وزارت ورزش در پيشکسوتان وي را توصيه کرده بود و تاکيدي مطرح نبود، به هيچ عنوان تحت فشار نبودم .مايليکهن دوست داشتي و بزرگ است،ابراهيم زاده هم همينطور، درخشان هم به همين صورت است. انتخاب بين آنها سخت است و ما فعلا به دو گزينه رسيدگي ميکنيم. رويانيان در پاسخ به سوال خبرنگاران که به شوخي از وي خواستند ديگر گزينههاي سرمربيگري را اضافه نکند، تصريح کرد: شما دستور دهيد همين کار را انجام ميدهيم، سعي ميکنيم فردا آن را تمام کنيم. وي در ادامه درباره اينکه گفته ميشود بايد دستيار سرمربي حتما پرسپوليسي باشد خاطر نشان کرد: هئيت مديره گفت اما من چنين اعتقادي ندارم. وي در پاسخ به سوال خبرنگاري که پرسيد، آيا نظر آخر را شما ميدهيد، گفت: در خانه هم حرف آخر را من نميزنم و حرف خانمم را قبول ميکنم. مدير عامل سرخپوشان در ادامه به بازگشت ابراهيم زاده در عصر امروز اشاره کرد و گفت: وي امروز بعدازظهر به تهران ميرسد و شما خبرنگاران اجازه نميدهيد يک هفته به طور مداوم از ما ميپرسيد سرمربي چه کسي است، سوال من اين است استقلال چه شد؟ اما احتمال دارد امشب يکي از گزينهها را و فردا گزينه ديگري را ببينم. واقعيت اين است که ما شرايط داريم،برنامه ميگيريم و بعد تصميممان را اعلام ميکنيم. به شما قول ميدهم گزينه سوم را بدون خونريزي اعلام کنيم. رويانيان در پاسخ به اين سوال که خبرنگاري پرسيد مالکي تاکيد داشت مربي بايد پرسپوليسي باشد عنوان کرد: ما بايد از آنها بپرسيم که کنارشان چه کساني هستند، اگر سرمربي پرسپوليسي باشد که مربي هم از بين پرسپوليسيها انتخاب ميکند، اگر سرمربي پرسپوليسي نباشد نظر من اين نيست که حتما مربي پرسپوليسي باشد بلکه اجماع چنين تصميمي دارد. جواد نکونام در گفتوگويي اعلام کرده بود که پرسپوليسيها در مورد مبلغ قرارداد او دروغ ميگويند و قرمزپوشان حاضر بودند 500 ميليون بيشتر از استقلالي ها به او بدهند که در اينباره رويانيان به خبرنگار فارس گفت: اولاً ارزش نکونام مبلغ بسيار بالايي است و من حاضرم او را به خدمت بگيرم اما اين موضوع که گفته من حاضر بودم 500 ميليون بيشتر از استقلالي ها به او بدهم درست نيست و خودش هم اين را ميداند، مبلغ قرارداد من و استقلال مشخص بود اما همه چيز تمام شده و نکونام نوش جان استقلاليها. |
ورزش3