پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم
ریسوتو -------------------- یك پیمانه
فیله گوساله --------------- 100 گرم
گوجه فرنگی متوسط ------ دوعدد
جعفری --------------------- 50 گرم
روغن زیتون، نمك و فلفل --- به میزان لازم
سس سویا ----------------- دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و روغن --------- به میزان لازم
طرز تهیه
ریسوتو را پخته سپس فیله گوساله را با كمی سس سویا، فلفل سیاه، پیاز و روغن زیتون طعم دار كرده داخل تابه با كمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید سپس گوجه فرنگی نگینی شده را داخل تابه كمی حرارت داده، نمك و فلفل زده و برگ جعفری را اضافه كنید. مطابق عكس ابتدا برنج و سپس سس آماده شده را روی برنج ریخته با برگ جعفری تزئین و سرو نمایید
آخرین ویرایش: