مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد زنان باردار، در طول مدت حاملگی و به ویژه در سه ماهه اول به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده كنند.
زرشك و زعفران برای زنان باردار خطرات جبران ناپذیری دارد و احتمال سقط كودكشان را در پی خواهد آورد.
به گزارش گوگل هلث، دانشمندان با آزمایش روی 150 زن باردار دریافتهاند كسانی كه در سه ماهه اول بارداری زرشك و زعفران مصرف می كنند جان كودكشان را به خطر میاندازند و خود نیز دچار زایمان زودرس میشوند.
نتایج این تحقیق پژوهشگران حاكی است كه زرشك و به ویژه زعفران، همچون دارویی سبب انقباض عضلهها میشوند و مصرف آنها تنفس مادران را با مشكل روبرو می كند.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ