mohammadshamosi
کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز
طبق پروژه جدید که در دست دارم ، فعلا مشغول راه اندازی یک سایت برای آژانس هواپیمایی هستم
به دلایلی ( به درخواست سفارش دهنده ) مجبور شدیم از مدیریت محتوا وردپرس استفاده کنیم
خوب ، همه چیز داشت به خوبی پیش میرفت که مشتری قسمتی از سفارش رو عوض کرد !
تقاضای یک رزرواسیون آنلاین کرد ، تا حدودی روش کار کردیم ولی به نتیجه ای نرسیدیم
میدونم برای این منظور استفاده از وردپرس اصلا مناسب نبوده ، ولی خوب از اراده ما خارج بوده و به درخواست سفارش دهنده بوده
حالا اگر کسی افزونه ای برای رزرواسیون آنلاین داره ممنون میشم قرار بده
--------------------
مورد بعدی اینکه
قسمتی در سایت وجود داره جهت ( ورود آژانس های همکار ) ، این قسمت مربوط به ورود مشتریان خاص اون آژانس هست
ولی موردی که هست اینه که ، وقتی اون همکار با یوزر نیم و پسوردی که بهش داده میشه وارد میشه ، مقداری از اطلاعات سایت تغییر باید بکنه
بر فرض مثال تخفیفاتی برای همکاران اون آژانس در نظر گرفته شده ، که باید در قسمتی که با اطلاعات خودش وارد میشه ، ببینه
-------
در حالی که وردپرس فقط یک امکان عضویت ساده داره ، که با اون نام کاربری و پسورد میره تو قسمت مدیریتی خودش
اما میخوام توی سایت بمونه و اطلاعات خودش رو هم ببینه
-------------------
با این احوال کسی اگر اطلاعات کاملی داشت ممنون میشم قرار بده
موفق باشید
:گل:
طبق پروژه جدید که در دست دارم ، فعلا مشغول راه اندازی یک سایت برای آژانس هواپیمایی هستم
به دلایلی ( به درخواست سفارش دهنده ) مجبور شدیم از مدیریت محتوا وردپرس استفاده کنیم
خوب ، همه چیز داشت به خوبی پیش میرفت که مشتری قسمتی از سفارش رو عوض کرد !
تقاضای یک رزرواسیون آنلاین کرد ، تا حدودی روش کار کردیم ولی به نتیجه ای نرسیدیم
میدونم برای این منظور استفاده از وردپرس اصلا مناسب نبوده ، ولی خوب از اراده ما خارج بوده و به درخواست سفارش دهنده بوده
حالا اگر کسی افزونه ای برای رزرواسیون آنلاین داره ممنون میشم قرار بده
--------------------
مورد بعدی اینکه
قسمتی در سایت وجود داره جهت ( ورود آژانس های همکار ) ، این قسمت مربوط به ورود مشتریان خاص اون آژانس هست
ولی موردی که هست اینه که ، وقتی اون همکار با یوزر نیم و پسوردی که بهش داده میشه وارد میشه ، مقداری از اطلاعات سایت تغییر باید بکنه
بر فرض مثال تخفیفاتی برای همکاران اون آژانس در نظر گرفته شده ، که باید در قسمتی که با اطلاعات خودش وارد میشه ، ببینه
-------
در حالی که وردپرس فقط یک امکان عضویت ساده داره ، که با اون نام کاربری و پسورد میره تو قسمت مدیریتی خودش
اما میخوام توی سایت بمونه و اطلاعات خودش رو هم ببینه
-------------------
با این احوال کسی اگر اطلاعات کاملی داشت ممنون میشم قرار بده
موفق باشید
:گل: