mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم:
سینه مرغ : 2 تیکه
برگ بو : 3 تا 4 عدد
سیر رنده شده : 2 حبه
خلال مغز بادام : مقداری
پیاز قرمز خورد شده : 1 عدد
جعفری ساطوری شده : 2 تا 3 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز تند ریز خورد شده و تنوری شده : 200 گرم
سرکه سیب : 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به میزان دلخواه
کاهو یا کلم : 1 تا 2 برگ
میتونین موادی اضافه کنید مثل هویچ رنده شده...
طرز تهیه:
سینه مرغ و برگ بو را در قابلمه ای با آب و کمی نمک بگذارید روی شعله زیاد تا به جوش آید و بعد جوش آمدن شعله را خوب کم کرده تا با حرارت ملایم حدود 45 دقیقه بپزد
پس از پخت سینه مرغ یک ساعت در آب مرغ بماند.( شعله خاموش باشد )
تمام مواد دیگر را که خورد کرده اید در ظرفی ریخته و نمک و فلفل و روغن اضافه کنید و خوب زیر و رو کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
سینه مرغ را بیرون آورده به قطعاتی کوچک برش دهید و به مواد اضافه کنید.
سالاد را داخل برگ کاهو یا کلم سرو کنید
میتونین یکم هم سس بزنید
برگ بو : 3 تا 4 عدد
سیر رنده شده : 2 حبه
خلال مغز بادام : مقداری
پیاز قرمز خورد شده : 1 عدد
جعفری ساطوری شده : 2 تا 3 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز تند ریز خورد شده و تنوری شده : 200 گرم
سرکه سیب : 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به میزان دلخواه
کاهو یا کلم : 1 تا 2 برگ
میتونین موادی اضافه کنید مثل هویچ رنده شده...
طرز تهیه:
سینه مرغ و برگ بو را در قابلمه ای با آب و کمی نمک بگذارید روی شعله زیاد تا به جوش آید و بعد جوش آمدن شعله را خوب کم کرده تا با حرارت ملایم حدود 45 دقیقه بپزد
پس از پخت سینه مرغ یک ساعت در آب مرغ بماند.( شعله خاموش باشد )
تمام مواد دیگر را که خورد کرده اید در ظرفی ریخته و نمک و فلفل و روغن اضافه کنید و خوب زیر و رو کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
سینه مرغ را بیرون آورده به قطعاتی کوچک برش دهید و به مواد اضافه کنید.
سالاد را داخل برگ کاهو یا کلم سرو کنید
میتونین یکم هم سس بزنید