mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم:
پنیر پیتزا:200 گرم
فیله مرغ:500 گرم
پنیر پیتزا:200 گرم
فیله مرغ:500 گرم
فلفل قرمز تازه:2 عدد
پیاز:1 عدد
لیمو ترش:1عدد
کره:100 گرم
گوجه فرنگی:2 عدد
سبزی معطر
ادویه
مواد برای نان:
ارد ذرت :8 قاشق سوپخوری
تخم مرغ:5عدد
شیر:1 پیمانه
روغن اب کرده:4_5 قاشق
نمک :به اندازه
طرز تهیه:
روغن و شیر را و تخم مرغ و ارد و نمک را با هم مخلوط میکنیم و به هم میزنیم تا خمیر کاملا صاف شود و بعد به صورت گلوله های در میاوریم و گلوله ها را با وردنه با زمیکنیم و بهد در تابه ا یکه از قبل داغ شده است میگذاریم تا پخته شود نباید خشک شود
طرز تهیه مواد میانی
فیله مرغ را ریز کنید و فلفل تازه را هم ریز کنیم و در تابه ای بریزید و کمی با کره تفت دهید بعد اب لیمو ترش را به ان اضافه کنید و بگذارید کمی با لیمو ترش بپزد
بعد در تابه ای دیگر پیاز و گوجه فرنگی را تفت دهید و بعد مرغ اضافه کنید و ادویه ها و سبزی را به انها اضافه کنید...
و وسط خمیر بگذارید و خمیر پیتزا را روی ساندویچ ها بریزید و به مدت 10 دقیقه با درجه 170 داخل فر قرار دهید و بعد از اماده شده روی انها را با سس قرمز بپوشونید..
پیاز:1 عدد
لیمو ترش:1عدد
کره:100 گرم
گوجه فرنگی:2 عدد
سبزی معطر
ادویه
مواد برای نان:
ارد ذرت :8 قاشق سوپخوری
تخم مرغ:5عدد
شیر:1 پیمانه
روغن اب کرده:4_5 قاشق
نمک :به اندازه
طرز تهیه:
روغن و شیر را و تخم مرغ و ارد و نمک را با هم مخلوط میکنیم و به هم میزنیم تا خمیر کاملا صاف شود و بعد به صورت گلوله های در میاوریم و گلوله ها را با وردنه با زمیکنیم و بهد در تابه ا یکه از قبل داغ شده است میگذاریم تا پخته شود نباید خشک شود
طرز تهیه مواد میانی
فیله مرغ را ریز کنید و فلفل تازه را هم ریز کنیم و در تابه ای بریزید و کمی با کره تفت دهید بعد اب لیمو ترش را به ان اضافه کنید و بگذارید کمی با لیمو ترش بپزد
بعد در تابه ای دیگر پیاز و گوجه فرنگی را تفت دهید و بعد مرغ اضافه کنید و ادویه ها و سبزی را به انها اضافه کنید...
و وسط خمیر بگذارید و خمیر پیتزا را روی ساندویچ ها بریزید و به مدت 10 دقیقه با درجه 170 داخل فر قرار دهید و بعد از اماده شده روی انها را با سس قرمز بپوشونید..