• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سبزی ها مغز را به کار می اندازند

Maryam

متخصص بخش ادبیات
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف سبزی‌ها در سلامت تن، بدن و عملکرد مغز و اعصاب تاثیر‌گذار مثبت دارند.



سید ضیاءالدین مظهری افزود: سبزی‌ها در سلامت تن، بدن، عملکرد مغز و اعصاب تاثیر‌گذار هستند و طبق توصیه 500 تا 700 گرم یا 5 تا 7 واحد در روز به صورت خام یا پخته باید مصرف شود.
وی گفت: سبزی‌هایی مانند اسفناج، ریحان، نعناع، کاهو، گل کلم، پیاز، چغندر، زنجبیل تازه، هویج، کرفس و شلغم اثر مؤثر و ویژه‌ای بر توان یادگیری و بالا بردن روحیه افراد دارد.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: از مغزها و دانه‌ها به جای چیپس، پفک و سیب‌زمینی سرخ کرده در میان وعده مصرف شود و تخمه‌، پسته، فندق، بادام، گردو،‌ تخم کتان، شاهدانه، کنجد حاوی مواد مغذی بسیار مفیدی مانند روی، آهن، سلنیوم، پتاسیم، منیزیم، مس، برم، انرژی، پروتئین و اسید‌های چرب است و توان جسم، قدرت فکر و اندیشه را بالا می‌برد.
مظهری افزود: انواع شیرینی، کیک، آب نبات، نوشابه یا آبمیوه‌های شیرین شده، قهوه، کاکائو، سطح گلوگز خون را افزایش داده و موجب تحریک و ترشح بیشتر انسولین می‌شود.
وی گفت: با سرازیر شدن انسولین به جریان خون سرعت انتقال گلوکز به درون سلول‌ها بیشتر می‌شود و باعث افت سطح قند خون می‌شود. این مسئله کاهش فشار خون را به همراه دارد و فرد را دچار خواب‌آلودگی، کم‌طاقتی، بی‌حوصلگی، ولع بیشتر به خوردن مواد قندی می‌کند. این موضوع نه تنها باعث کاهش یادگیری می‌شود بلکه زمینه چاقی و افزایش وزن را در فرد ایجاد می‌کند.
منبع : خبر آنلاین
 
بالا